profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13

Malina Clinic

5.00(10 evaluări)
Strada Grigore Alexandrescu 76, București
imagine profil Malina Clinic

Alege serviciu

Cosmetică

CURĂȚAREA TENULUI

1 h, 350 lei
Tratament facial pentru puncte negre, comedoane, coșuri. Peelingul cavitațional cu ultrasunete este unul din cele mai inovative tratamente din domeniul frumuseții, cel mai nou tratament de curățare, care nu folosește produse chimice, foarte indicat dacă vă doriți o piele fără imperfecțiuni.

BIOREPEELCL3

1 h, 350 lei (500 lei)
Piele mai sănătoasă și mai strălucitoare cu 𝗕𝗶𝗼𝗥𝗲𝗣𝗲𝗲𝗹𝗖𝗹𝟯 – peeling pentru 𝗯𝗶𝗼𝘀𝘁𝗶𝗺𝘂𝗹𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘀‌𝗶 𝗯𝗶𝗼𝗿𝗲𝘃𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘁‌𝗲𝘀𝘂𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶, cu indicații multiple: 🔹 pete pigmentare; 🔹 acnee și cicatrici post-acneice; 🔹 riduri și linii fine; 🔹 aspect neuniform al pielii; 🔹 pori dilatați. 🧪 Principalele componente al peelingului 𝗕𝗶𝗼𝗥𝗲𝗣𝗲𝗲𝗹𝗖𝗹𝟯 sunt acidul tricloracetic (𝗧𝗖𝗔), 𝘀𝗮𝗹𝗶𝗰𝗶𝗹𝗶𝗰 și cel 𝗹𝗮𝗰𝘁𝗼𝗯𝗶𝗼𝗻𝗶𝗰, 𝘀𝘁𝗶𝗺𝘂𝗹𝗲𝗮𝘇𝗮‌ 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁‌𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗿𝗲𝗳𝗮𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 𝘁‌𝗲𝘀𝘂𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶, fără a afecta stratul exterior al pielii și fără a provoca o exfoliere severă. De asemenea, produsul conține un complex de 𝗮𝗺𝗶𝗻𝗼𝗮𝗰𝗶𝘇𝗶 și 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻𝗲 ce oferă pielii un aspect neted și luminos, prevenind în același timp iritațiile.

OXIGENARE CU OXYGEN HYPERBARIC

45 min, 350 lei
Lansata cu mare valva in SUA si promovata drept secretul tineretii si frumusetii Madonnei, terapia cosmetica bazata pe oxigen hiperbaric incepe sa devina un must si in tara noastra. Aceasta si pentru ca reprezinta o alternativa la tratamentele invazive cu toxina botulinica sau acid hialuronic. Prin utilizarea oxigenului cu presiune pulsata, oxigenul si ingredientele active aplicate sunt injectate profund in epiderm fara ace, eficient si sigur. Prin oxigen sunt sustinute grupele de colagen si retelele de acid hialuronic responsabile in ten de elasticitate, fermitate, vitalitate si luminozitate. Vasele sanguine si capilarele care transporta oxigen in derm se subtiaza si se atrofiaza la randul lor, pe masura ce inaintam in varsta.OXY2 suplimenteaza direct, din exterior, necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitatlitatea si luminozitatea atat de specifica tenului tanar.

HYDRAFACIAL

1 h, 350 lei
Hydrafacial este tratamentul minune la care au apelat chiar și vedetele de la Hollywood pentru a scăpa de puncte negre, coșuri și imperfecțiuni de la nivelul feței, gâtului, decolteului și umerilor. Serumurile care se utilizează în efectuarea procedurii Hydrafacial vor oferi pielii tale strălucire, grație cocktailului de antioxidanți binefăcători.

MICRODERMABRAZIUNE

45 min, 350 lei
Metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la primul nivel de suprafata al pielii, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei. Prin indepartarea stratului superior de celule moarte, se incurajeaza formarea celulelor noi in straturile inferioare ale pielii si se accelereaza productia de colagen si elastina, doua proteine care au rolul de a sustine fermitatea si elasticitatea pielii. Pentru persoanele care prezinta acnee sau puncte negre, acest tratament este foarte benefic deoarece, prin eliminarea stratului superior al pielii, porii sunt curatati iar eruptiile viitoare sunt inhibate.

PEELING CU ULTRASUNETE

1 h, 250 lei
Tratament facial pentru puncte negre, comedoane, coșuri Peelingul cavitațional cu ultrasunete este unul din cele mai inovative tratamente din domeniul frumuseții, cel mai nou tratament de curățare, care nu folosește produse chimice, foarte indicat dacă vă doriți o piele fără imperfecțiuni.

Vezi toate serviciile
Tratamente Corporale

RF PREMIUM + CAVITAȚIE

30 min, 300 lei

VACUUM

30 min, 200 lei

LIPOLIZA INJECTABILĂ

30 min, 350 lei (500 lei)
Epilare Definitiva Dioda Laser

FACIAL MUSTAȚĂ / BĂRBIE / PERCIUNI

5 min, 150 lei

INGHINAL PARȚIAL

15 min, 250 lei

INGHINAL TOTAL

15 min, 450 lei

PICIOARE LUNG

20 min, 1000 lei

PICIOARE SCURT

15 min, 590 lei

GAMBE

15 min, 490 lei

Vezi toate serviciile

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

5.00
10 evaluări
imagine profil Alex
Alex M.
5 din 5
Very professional, I will recommend for anyone!
imagine profil Ovidiu
Ovidiu L.
5 din 5
Servicii la cea mai înaltă calitate! Malina este extraordinara, degajează pozitivitate și serviciile oferite sunt asigurate cu tehnologie de înaltă calitate! Cu siguranță revin și recomand!
GW
Gabriela W.
5 din 5
Recomand cu încrede specialistul Marina Fulga, mai bine de un an fregventez aceasta clinica și sunt încântată de biorepeel.
MF
Marina F.
5 din 5
Amabilitate , profesionalism și curățenie ! Tratamentul a fost excelent, recomand !

Contact:

Strada Grigore Alexandrescu 76, București
Program de lucru
Deschis acum
Luni
10:00 - 19:00
Marți (azi)
10:00 - 19:00
Miercuri
10:00 - 19:00
Joi
10:00 - 19:00
Vineri
10:00 - 19:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis
Este o clinică de înfrumusețare care oferă servicii de estetică facială și de remodelare corporală. Cu o locație ultracentrală, Malina Clinic este ușor accesibilă clienților, iar atmosfera familiară și destinsă te face să te simți mai degrabă ca într-un centru de SPA, oază a relaxării și a revigorării. Procedurile sunt efectuate într-un mod profesionist, cu accentul pe calitatea și pe eficiența acestora, chiar de către renumita esteticiană basarabeancă, Marina Fulga. Malina Clinic este mai mult decât un centru de înfrumusețare. Este un loc magic în care cosmetica se transformă în artă!
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13