profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9

Createrra

4.99(251 evaluări)
Bulevardul Caranfil 71, etaj 5, București
imagine profil Createrra

Alege serviciu

Alte servicii

Obtainium_live_60 min

1 h 10 min, preț variabil
„Obtainium” este o aventură provocatoare care se desfășoară în necunoscut. Acest program iți spune verde-n față ceea ce tu ai evitat să iți spui de ani buni. Fără scurtături și fără amânări, acest program personalizat 100% în jurul tău, îți oferă acces la omul de care ți-a fost dor la tine. Pe parcursul celor 8 sesiuni de putere personală ești, de fiecare dată, în poziția de a te privi în ochi și de a descoperi locurile în care ti-ai stat in propria cale spre împlinire. Înscrierea în acest program se face în prealabil la numărul de telefon 0737333661.

Sesiune Imperium

1 h 30 min, preț variabil
Programul Imperium este conceput în intenția de a da companiilor mici și mijlocii avantul necesar pentru atingerea viziunilor proprii. Acest lucru se realizează prin transformarea canalelor de comunicare între departamentele companiei, cât și prin implicarea decizională a angajaților în procesele cu eficiență mică pe axa timp-rezultate. Înscrierea în acest program se face în prealabil la numărul de telefon 0740475408..

Sesiune Augurium

1 h, preț variabil
Un program personalizat 100% pentru cupluri.

Obtainium_online_60 min

1 h 10 min, preț variabil
„Obtainium” este o aventură provocatoare care se desfășoară în necunoscut. Acest program iți spune verde-n față ceea ce tu ai evitat să iți spui de ani buni. Fără scurtături și fără amânări, acest program personalizat 100% în jurul tău, îți oferă acces la omul de care ți-a fost dor la tine. Pe parcursul celor 8 sesiuni de putere personală ești, de fiecare dată, în poziția de a te privi în ochi și de a descoperi locurile în care ti-ai stat in propria cale spre împlinire. Înscrierea in program se face în prealabil la numărul de telefon 0737333661

Consultare Lux Divina

30 min, preț variabil
LUX DIVINA este un program de monitorizare a aurei personale cu aparatul Crownscope care folosește tehnologia kirliană. Ai ocazia să descoperi detaliile subtile ale sufletului tău. Lux Divina reprezintă următorul nivel de evoluție pentru fiecare persoană și este creat cu intenția ca tu să primești claritate cu privire la impactul pe care îl are conștiința în structura sufletului tău, gândurilor tale, acțiunilor tale și al realității pe care o experimentezi în fiecare moment.

Sesiune Aethernium 60 minute

1 h, preț variabil
Scrierea unei cărți e mai ușoară ca niciodată în acest program

Vezi toate serviciile

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

4.99
251 evaluări
imagine profil Denis Marilena
Denis Marilena I.
5 din 5
Experienta cu Marius Spiridon,este o experiență : revelatoare ,transformationala si generativă de salturi de conștiință și conectare în dimensiuni noi, jubilative și creatoare! Îți mulțumesc Marius pentru ca ai avut răbdare ca spațiul meu personal ,să creeze prezentul de astăzi! 🌈☀️⚛️
imagine profil Safety
Safety P.
5 din 5
Top
imagine profil Denis Marilena
Denis Marilena I.
5 din 5
În prima ședință am obținut claritate, am conturat o traiectorie dorită de ființa mea și am obținut instrumentele necesare în a face posibilă o schimbare remarcabilă in cariera. Îți mulțumesc , Marius! 😊👍❤️
imagine profil Claudia
Claudia U.
5 din 5
Daca știi ce îți dorești, însă nu știi cum să ajungi acolo, vino la Marius. Daca nu știi ce-ți dorești și vrei sa te cunoști și sa afli ce-ți dorești ,vino la Marius. Daca crezi că știi ce vrei, vino la Marius și află adevărul. Daca știi ce vrei și vrei mai mult..știi unde sa vii! :) Oricum ar fi, vino la Marius că ai numai de câștigat. :))

Contact:

Bulevardul Caranfil 71, etaj 5, București
Intrarea la receptie este la prima usa din stanga magazinului Carrefour. Anuntati la receptie ca mergeti la Etajul 5 si va vor deschide.
Program de lucru
Închis acum • Deschide la 8:00
Luni
8:00 - 17:00
Marți
8:00 - 17:00
Miercuri (azi)
8:00 - 17:00
Joi
8:00 - 17:00
Vineri
8:00 - 17:00
Sâmbătă
9:00 - 14:00
Duminică
Închis
Într-o lume în care ți-e tot mai des dor de tine, Createrra aduce experiențe de regăsirea a sufletului tău. Descoperă cum poți trăi viața în termenii tăi. Învață să transformi fiecare clipă într-o lume care te dorește și te acceptă în mijlocul ei. Întreabă-ne cum reușim să punem laolaltă oameni, vise și realități, împreună cu tine. Stai aproape de inima ta! Createrra trăiește pentru ca tu să te bucuri o viață întreagă. te chemăm alături de noi, oriunde și oricine ai fi! Iti multumesc!
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9