profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22

Center Light Mystic

5.00(12 evaluări)
Strada Petru Maior nr 8, București
Intersectie Titulescu cu Banu Manta
imagine profil Center Light Mystic

Alege serviciu

Pachete 2 in 1
REDUCERE0%

Consultanta / Evaluare Gratuita

30 min, 1 lei (1 lei)
Va invitam intr-un cadru relaxat pentru a ne cunoaste si pentru a va oferi un moment de relaxare in timp de stabilim impreuna pentru sa indentifica nevoia dvs mentala si fizica si emotionala. Aceasta evaluare este gratuita.

Pachete 2 in 1

2 h, 250 - 500 lei
Pachetele 2 in 1 sunt create special pentru client cu scopul de a imbunatatii serviciul si scopul dorit.
Terapie prin masaj

Terapia Harmony (corp-minte-suflet)

2 h 30 min, 320 - 500 lei
Terapia Harmony este o terapie prin masaj ce susține ființa în armonie, lucrând pe 3 nivele, corp-minte-suflet într-o singură ședință. Prin detensionare corporală, sporim relaxarea musculaturii, reglarea circulației, eliberarea stresului și emoțiilor negative neproductive stocate în corpul fizic. Astfel, se permite un flux liber al energiei și se promovează vindecarea fizică și bunăstarea. Partea sufletească este nivelul care ajută la indentificarea emoțiilor reprimate prin intermediul metodelor special-eliberatoare de cumul energetic. Această conexiune profund spirituală permite indivizilor să se alinieze cu sinele lor cel mai înalt, să se conecteze cu scopul lor și să experimenteze un sentiment profund de interconectare și unitate. Partea mentală lucrează pe concepul de „sine”, ajustarea sau înlocuirea conceptelor auto-limitative prin conștientizarea tiparelor din subconștient. Prin accesarea stării de unde cerebrale theta, practicanții sunt capabili să reprogrameze credințele învechite și să le înlocuiască, creând un peisaj mental armonios, de susținere care promovează vindecarea și transformarea. Integrarea minții, corpului și spiritului prin terapiile Theta de vindecare creează un efect sinergic, facilitând vindecarea profundă și transformarea la toate nivelurile. Promovează echilibrul, armonia și alinierea, permițând indivizilor să-și folosească resursele interioare, să-și deblocheze potențialul și să trăiască o viață mai împlinită. Cu capacitatea profundă de a conecta și armoniza cele trei niveluri energetice, vindecarea Theta este un instrument puternic pentru bunăstarea și transformarea holistică. Această ședință durează 2h, ultima etapă fiind dedicată meditației și respirației.

Terapie Cristale

50 min, 100 - 250 lei
Puterea cristalelelor vine de fapt din vibraţia lor care produce echilibrarea câmpului biomagnetic uman, ameliorând numeroase stări de rău fizic şi psihic. ilozofia din spatele terapiei moderne cu cristale se bazează pe conceptul tradițional chinez de energie-viață (chi sau qi) și pe cel hindus sau budist de chakre, care sunt vortexuri energetice, menite sa conecteze elementele fizice și supranaturale ale corpului. În timpul unei ședințe de tratament, un vindecător cu cristale poate plasa diverse pietre sau cristale pe corp, aliniate cu punctele chakra, în regiunile de deasupra capului, pe frunte, pe gât, pe piept, pe stomac. Pietrele utilizate și poziționarea lor pot fi alese pentru simptomele raportate de pacient. Acest lucru este influențat de cunoștințele vindecătorului și de convingerea în filozofia chakrei despre acea afecțiune și dezechilibre energetice - o filozofie care este respinsă în mare parte de practicanții medicinei occidentale.
Masaj
REDUCERE50%

Presoterapie full body

40 min, 100 lei (200 lei)
Elimină toxinele și apa în exces. Combate celulita Sistemul limfatic uman este responsabil pentru eliminarea fluidului interstițial din țesuturi. Acesta absoarbe și transportă acizi grași și grăsimile în întregul sistem circulator și transportă celule cu prezență antigen la ganglionii limfatici unde stimulează răspunsul sistemului imunitar.

Masaj cu aparat Vibromasaj

40 min, 140 lei
Îmbunătățește circulația sângelui și a limfei. Crește densitatea musculara. Stimulează pierderea în greutate. Tonifică mușchii și pielea, reduce celulita. Grăbește recuperarea. Înlătura durerea cronică Stimulează sistemul neurologic.

Reflexoterapie

40 min, 140 lei
Reclexoterapua este o terapie blândă, dar viguroasă, care promovează relaxarea și stimulează abilitățile de vindecare ale corpului, ajută și la îndepărtarea durerilor de spate, de gât, a problemelor digestive, a durerilor de cap și migrenelor, a insomniei și a tulburărilor cauzate de stres. Această tehnică are o istorie bogată care datează de mii de ani și a fost practicată în diverse culturi din întreaga lume. Originile reflexoterapiei pot fi urmărite în China antică, Egipt și India, unde se credea că picioarele conțineau căi energetice care corespundeau diferitelor organe și sisteme din corp. Reflexoterapia, așa cum este cunoscută astăzi, își are rădăcinile la începutul secolului al XX-lea. Un specialist american, William H. Fitzgerald, a dezvoltat „teoria zonei”, care a propus că organismul ar putea fi împărțit în zece zone longitudinale și că presiunea aplicată în anumite puncte din aceste zone ar putea avea efecte terapeutice. La Light Mystic Center, folosim înțelegerea profundă a meridianelor energetice ale corpului și a punctelor de reflexoterapie pentru a crea o experiență transformatoare. Terapeuții noștri sunt instruiți în înțelepciunea străveche a reflexterapieii și combină expertiza tehnică cu energiile mistice ale centrului pentru facilitarea unei călătorii profunde de vindecare. ­­­­­­­­­­­­­­Prin țintirea punctelor reflexe de la nivelul tălpilor și palmelor, terapeuții pot ajuta la eliberarea tensiunii, reducerea stresului și la îmbunătățirea circulației în întreg corpul.

Masaj de relaxare full body

50 min, 150 lei
Masajul de relaxare este o soluție naturală și rapidă pentru momentele în care ai nevoie să îți recapeți echilibrul interior dar și doza de energie necesară pentru a face față provocărilor de zi cu zi. Ajută la eliberarea de endorfine și serotonină, având astfel un puternic impact la nivel psihologic.

masaj anti-celulitic

1 h, 100 - 150 lei
Alte servicii

Manichiura- pedichiura

1 h, 70 - 250 lei
Manichiura & pedichiura clasica , semi si cu gel. Cartea de vizita a unei persoane este manichiura si pedichiura si tocmai din acest motiv dorim sa oferim serviciile noastre pt o satisfactie mai buna a clientului.

Hifu- tratament Facial &corporal

55 min, 300 - 650 lei
Este o tehnica non-invaziva care inlocuieste cu succes liftingul chirurgical. Nu necesita timp de recuperare. Tehnica poate fi aplicata tuturor, indiferent de sex sau varsta. Aceasta tehnica foloseste energia acustica cu proprietati unice care ii permite sa ocoleasca suprafata pielii pentru a trata in adancime, fiind de neegalat de catre orice alt dispozitiv de cosmetica non-invaziva. HiFu protejeaza suprafata pielii, in timp ce penetreaza cu precizie in profunzimi si cu temperaturi mai mari decat celelalte tehnologii, tratand dincolo de straturile superficiale ale pielii. HiFu transporta un fascicul de energie ultrasonica la nivel SMAS, la o temperatura de 65 grade, pentru declansarea procesului natural de Neocolageneza – are rolul de a consolida colagenul existent si a produce colagen nou in stare proaspata. Ultrasunetele intens focusate activeaza si accelereaza propriul proces de vindecare al organismului, in zonele fetei, gatului si decolteului, abdomenului inferior, la nivelul bratelor (triceps si biceps), interiorul coapselor, ajutand pielea lasata sa se intinda si sa devina mai ferma. Se bazeaza exclusiv pe capacitatea regenerativa naturala a organismului prin producerea de neo-colagen. Deoarece tratamentul vizeaza straturile mai profunde, suprafata pielii nu este afectata!

Liposuctie non invaziva- Liposonix

1 h, 399 - 650 lei
Liposonix este o noutate absoluta pe plan mondial in remodelarea corporala. Singurul aparat din lume ce inlocuieste cu brio lipoaspiratia chirurgicala distrugand efectiv celulele adipoase. Acum nimic mai simplu, rapid si nedureros. Aparatul are rolul de a distruge definitiv celulele grase si totodata ajuta la scarea centimetrilor in plus (1-2 masuri la haine).

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

5.00
12 evaluări
imagine profil Alexandra
Alexandra I.
5 din 5
A fost momentul meu de relaxare si deconectare. O locatie speciala, cu un vibe care te face sa te simti bine. Abia astept programarea de saptamana viitoare!
imagine profil Alexandra
Alexandra I.
5 din 5
O experienta deosebita, un masaj care m-a detensionat si m-a deconectat de la grijile zilnice. Recomand cu toata increderea!
imagine profil Simona
Simona I.
5 din 5
Recomand din toata inima terapia 7 chackre. Aceasta terapie m-a ajutat sa imi pun viata in ordine. In primul rand ma simt mult mai energica la facultate si la locul de munca, sunt mult mai atenta la lucrurile pe care le fac. Nu ma mai panichez la cel mai mic lucru care nu functioneaza cum trebuie si tratez mult mai cu calm orice situatie. Cu aceasta ocazie m-am reapucat de tenis, pe care nu l-am mai practicat pe motiv ca nu puteam sa imi organizez timpul cum trebuie. Mereu simteam ca sunt cu un pas in urma fata de tot ceea ce se intampla si ca nu am timp sa fac tot ce am de facut. Terapia 7 chakre a schimbat acest lucru. Ma simt impacata cu mine si cu faptul ca pot face ceea ce imi place fara ca torul sa fie o continua cursa dupa timp. De asemenea sunt mai deschisa la iesirile cu prietenii si la incercarea de noi provocari. Efectul la aceasta terapie nu l-am simtit imediat, dar in timp am realizat cum, treptat, incep sa seschimbe niste lucruri in bine.
imagine profil Stefania
Stefania C.
5 din 5
Un centru SPA in inima capitalei cu servicii foarte ok.

Contact:

Strada Petru Maior nr 8, București
Intersectie Titulescu cu Banu Manta
Program de lucru
Închis acum • Deschide la 10:00
Luni
10:00 - 21:00
Marți
10:00 - 21:00
Miercuri
10:00 - 21:00
Joi
10:00 - 21:00
Vineri (azi)
10:00 - 20:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis
„Light Mystic Center” nu este doar un spațiu fizic, ci un sanctuar sacru unde vindecarea și transformarea au loc la nivel pătrunzător. Ambianța senină, infuzată cu strălucirea blândă a luminii mistice, te va învălui într-un sentiment de pace și liniște din momentul în care pășești în interior.
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22