profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19

Wellness Room -Masaje & Terapii

5.00(85 evaluări)
Micsunelelor nr 4A, Arad
imagine profil Wellness Room -Masaje & Terapii

Alege serviciu

Alte servicii

Masaj cu roci vulcanice - weekendul a inceput

1 h 20 min, 200 lei
Un masaj care reuseste sa topeasca cu caldura lui cele mai "tensionate" tensiuni musculare. Rocile vulcanice calde ajuta muschii sa se relaxeze si reduce durerile musculare, amelioreaza tulburarile circulatiei periferice, alina durerile articulare si reumatice, reduce stresul si efectele anxietatii.

DEEPTISSUE- Un masaj cu profunzime

1 h, 170 - 200 lei
Este asemanator masajului terapeutic dar cu totul altceva, este masajul care are rol de “balsam” pentru acele fibre musculare tensionate, suprasolicitate, pentru acele portiuni de fascie uitate si zone ale corpului tensionate. Este indicat dupa suprasolicitare fizica, este un masaj care se adreseaza fibrelor musculare profunde în care terapeutul aplică o presiune intense si ferma. Pe scurt, asa cum fibrele textile au nevoie de un balsam pentru a fi “ ca noi” asa si fibrele noastre musculare au nevoie de un “balsam” asemanator.

AROMATHERAPY EXPERIENCE- Masaj cu arome alese

1 h 20 min, 180 lei
Aromele, miresmele au fost dintotdeauna decodificate de sistemul nostru olfactiv, si au imbunatatit orice experienta, amintire, traire din viata noastra. Timpul, stinta si studiile au aratat/demonstrat cum aromele uleiurilor esentiale imbunatatesc starea de bine, memoria si reduc stresul. Acesta combinatie de masaj cu uleiuri esentiale alese, ofera o experienta inedita unde corpul si mintea au acees la o relaxare profunda la nivel fizic si mental.

MASAJ TERAPEUTIC-Acel “ceva” pentru “ceva”

1 h 30 min, 200 lei
Masajul Terapeutic are multe definitii, multe interpretari dar, toti terapeuti doresc sa ajunga la acelasi adevar: DETENSIONARE MUSCULARA, IMBUNATATIREA MOBILITATI SI ACEL “CEVA” care se va resimti la finalul sedintei. Este masajul pe care terapeuti il folosesc atunci cand e nevoie de “ceva “ mai mult. Multa lume a spus: “multumesc, a fost ce aveam nevoie “.

Tension Zone Massage

50 min, 150 lei
Gat intepenit? Umeri tensionati? Dureri de spate? Acest tip de masaj, fost conceput pentru a atenua tensiunea, stresul și durerea în zona spatelui, de obicei ca urmare a unei posturii proaste, a tensiunii musculare sau a stresului general. Merge bine cu următoarele add-on-uri: *pietre calde si/sau scalp revitalizat.

IL CLASSICO- Masaj de relaxare

1 h 20 min, 170 lei
Anumite lucruri in viata nu au nevoie de o prezentare, pur si simplu se stiu, asa si cu acest masaj. Fara prea multe introduceri, este masajul pe care toata lumea il stie si il cunoaste si apleaza la el cu incredere pentru ca reuseste sa relaxeze, sa destinda corpul si starea de spirit.

Vezi toate serviciile
Terapii Holistice

Terapie KIGAM

1 h 30 min, 250 lei
O terapie magica ce aduce in combinatie : masaj, sinergii de ueliuri pentru centri energetici, bol tibetan si mantre. Impreuna creeaza o experienta unica si placuta unde starea de pace si liniste isi fac simtita prezenta.

Echilibrarea Chakrelor

1 h 20 min, 225 lei
O abordarea diferita de echilibrare a chakrelor.

Coaching și Meditație

1 h 30 min, 200 lei

Purificare Energetică și Sonoterapie

50 min, 90 - 230 lei
ADD-ONS

Scalp revitalizant- cu capul in nori-

10 min, 30 lei
Un concept nou, de a imbunatati masajul pe care l-ai ales. Un masaj al scalpului, cum nu ai avut parte nicaieri cu arome originale de menta, care iti vor oferi o noua definitie a expresiei "cu capul in nori". Acest serviciu este optional, poate fi adaugat la orice terapie sau masaj.

Picioare revitalizate

10 min, 30 lei
Un concept nou, de a imbunatati masajul pe care l-ai ales. O mini-terapie, a picioarelor care iti va lua senzatia de greutate cu mana. O experienta unica si senzoriala pentru picioarele tale. Acest serviciu este optional, poate fi adaugat la orice terapie sau masaj.

Pietre calde

10 min, 30 lei
Un concept nou, de a imbunatati masajul pe care l-ai ales. Acest add'on trebuie incercat cel putin odata pentru a simti diferenta pe care o face. Acest serviciu este optional, si poate fi adaugat la orice masaj sau terapie.
Remodelare Corporala

𝐌𝐚𝐬𝐚𝐣 𝐅𝐎𝐇𝐎𝐖- 𝐣𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐚𝐣𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜𝐞

30 - 45 min., 180 lei
O metodă de tratament sigură, non-medicamentoasă, pentru oaspeții care au dureri, care simt blocaje în corp și doresc să își readucă starea de echilibrul. Prin această terapie reducem stresul, starea de încordare și reechilibrăm organismul prin armonizarea meridianelor energetice. Tratamentul se încheie printr-o împachetare pe zona tensionată și o discuție despre cauza dezechilibrului.

𝐃𝐞𝐫𝐦o 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭 - drenaj limfatic

30 min, 100 lei
Este o terapie pentru redefinirea formelor corporale, detoxifiere și tratarea celulitei. Permite refacerea țesutului obosit si îmbunătățește tonicitatea musculaturii. Straturile de grăsime sunt defibrozate si toxinele eliminate cu ușurință. Tratamentul se încheie cu un ceai detox la alegere!

𝐒𝐚𝐮𝐧ă 𝐀𝐥𝐜𝐡𝐢𝐦𝐢𝐜ă 𝐜𝐮 𝟏𝟏 𝐩𝐥𝐚𝐧𝐭𝐞

1 h, 120 lei
Relaxează și accelerează metabolimul. Activează apa moleculară și creste nivelul oxigenului in corp. Redă starea de bine la nivel fizic și echilibrează emoțiile. Experiență devine completă printr-o hidratare optimă cu un pahar de apă alcalină.

𝐓𝐨𝐧𝐢𝐟𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐦𝐮𝐬𝐜𝐮𝐥𝐚𝐫𝐚̆ - 𝐮𝐧 𝐚𝐥𝐭𝐟𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭

45 min, 80 - 200 lei
Tratamentul întărește și definește musculatura; înlătura stresul și durerile musculare; îmbunatațeste fluxul sanguin, te energizează și ajută la drenajul limfatic. Poate fi savurat și împreună cu împachetarea alchimică cu raze solare.

𝐏𝐫𝐞𝐬𝐬𝐨 𝐒𝐲𝐦𝐩𝐡𝐨𝐧𝐲 - s𝐢𝐦𝐟𝐨𝐧𝐢𝐚 𝐚𝐩𝐞𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐫𝐩

45 min, 100 - 160 lei
Tratamentul care acționează apa din corp prin presoterapie pentru a asigura cel mai blând drenaj limfatic, fiind o procedura relaxanta, eficientă și complet non-invazivă. Această terapie poate fi însoțită de somoterapie cu boluri tibetane și aromoterapie.

𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚𝐬𝐮𝐧𝐞𝐭𝐞 - 𝐡𝐫𝐚𝐧𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭̦𝐞𝐬𝐮𝐭!

30 min, 80 - 120 lei
Sonoforeza- undele sonice, printr-o presiune acustică direcționează particulele active ale cremelor și gelurilor organice în profunzime, între 1 si 4 cm sub nivelul pielii, astfel hrănim țesutul din exterior spre interior. Produsele folosite sunt naturale, hrănitoare și delicioase.

Vezi toate serviciile
Ritualuri Faciale

𝐑𝐚̆𝐬𝐟𝐚̆𝐭̦ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐞𝐧𝐮𝐥 𝐭𝐚̆𝐮!

1 h 10 min, 120 - 380 lei
Tenul tău este oglinda ta, felul în care dorest să fi văzută, , acceptată, iubită. Orice "imperfecțiune" e un mesaj pe care aștept cu drag să îl dezbatem la Întâlnirea de Cunoaștere - primul pas spre experiența Wellness Room.

𝐋𝐢𝐟𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐜𝐢𝐚𝐥 - 𝐚𝐝𝐢𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐛𝐢𝐧𝐞

1 h 10 min, 120 - 250 lei
Un ritual tonifiat care redă tenului luminozitatea si elasticitatea, îmbunatatește microcirculatia locală si decongestioneaza tenul, stimuleaza productia de colagen si elastina pentru rejuvenarea tesutului.

𝐓𝐨𝐧𝐢𝐟𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚 - 𝐯𝐢𝐛𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐯𝐞

45 min, 220 lei
15 minute de electrostimulare la nivel facial de 3 ori pe săptămână asigură o stimulare a circulației sanguine și limfatice ameliorând ridurilor din jurul ochilor, a buzelor, a frunții, bărbiei și a zonei gâtului. E ca un fel de "mers la sală" pentru corp! Tratametul se finalizează cu o hidratare profundă prin ultrasunete sau biolight.

𝐅𝐎𝐇𝐎𝐖 𝐟𝐚𝐜𝐢𝐚𝐥 - 𝐦𝐚𝐬𝐚𝐣𝐮𝐥 𝐞𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫

30 min, 160 lei
Masajul Fohow facial are la bază tehnica medicinei chineze și realizează efectul de curățare a meridianelor din jurul ochilor, a frunții, pomeților și a bărbiei făcând posibilă depășirea barierei epidermice, ce permite saturarea pielii cu ioni și, astfel, potențarea efectului cremelor, serurilor și loțiunilor de întinerire.

𝐁𝐢𝐨𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭 - 𝐯𝐢𝐧𝐝𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐥𝐮𝐦𝐢𝐧𝐚̆

45 min, 160 lei
Căldura microcurenților pătrunde în straturile adânci ale pielii, stimulandu-se productia de colagen. Vibrațiile de viteze foarte mari realizează un micro-masaj al pielii, iar dilatarea vaselor de sânge, îmbunătățește circulația sângelui, a limfei, relaxează musculara și reduce inflamația.
Nutriție Conștientă - programe individuale și de grup

𝐀𝐧𝐚𝐦𝐧𝐞𝐳𝐚 𝐬𝐚𝐮 𝐈̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐂𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞

1 h 30 min, 250 lei
Te invit la o discuție de aproximativ 90 de minute în care să conștentizăm pe deplin relația pe care o ai cu corpul tău, dezechilibrele care sunt și dacă sunt, cauzele lor și să găsim soluții blânde și armonioase ca tu să ajungi la acea stare de wellness minte - corp - emoție.

Detoxifiere Holistică - 21 de zile

5 min, 333 - 1250 lei
Te invit într-o călătorie de 21 de zile prin care eliminăm ceea ce nu ne mai servește la nivel fizic prin kilogramele în plus, emoțional prin conștientizarea poftelor și mental prin crearea de noi obiceiuri conștiente.

Alimentație Energetică - 28 de zile

5 min, 1550 lei
Hrana este energie, iar acest aspect subtil va fi integrat în relația ta cu hrana prin acest program. Vei învăța să folosești alimentele pentru a-ți redobândi starea de echilibru fizic, emoțional și mental.

Chakra Balance - 35 de zile

5 min, 1750 lei
Culorile pe care mama Pământ le asează în alimente, categoriile și poftele alimentare sunt îndrumători pentru echilibrarea centrilor energetici. Calitatea energetică a hranei se regăsește în capacitatae noastră de a ne înțelege corpul și asta vom face.

Dietă Hormonală - 28 de zile

5 min, 2100 lei

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

5.00
85 evaluări
NT
Natan T.
5 din 5
Am avut o experiență foarte plăcută . Octav e specialist fără îndoială ! Recomand tuturor care doresc o experiență autentică
TG
Teodora G.
5 din 5
Profesionalism!!!! Excelența!! Multumesc, Wellness Room!!
AR
Andreea R.
5 din 5
Octavian este un adevărat profesionist! Este pasionat, iar acest lucru se regăsește perfect in sedinta de masaj! Cu siguranță voi reveni si il voi recomanda si altor persoane.
R.
Recenzie .
5 din 5
Relaxare cu adevărat! Profesionalism, ambianță deosebită mâini de aur.

Contact:

Micsunelelor nr 4A, Arad
Bloc- parter
Program de lucru
Închis acum • Deschide la 10:00
Luni
10:00 - 21:00
Marți
10:00 - 21:00
Miercuri (azi)
10:00 - 21:00
Joi
10:00 - 21:00
Vineri
10:00 - 21:00
Sâmbătă
12:00 - 20:00
Duminică
Închis
Spațiul în care privim viața HOLISTIC și îți oferim uneltele potrivite ție ca tu să accesezi cu ușurință o starea de bine la nivel fizic si emoțional.
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19