profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4

Wellness Room -Masaje & Terapii

5.00(28 evaluări)
Micsunelelor nr 4A, Arad
Bloc- parter
imagine profil Wellness Room -Masaje & Terapii

Alege serviciu

Alte servicii

IL CLASSICO- Masaj de relaxare

50 min, 140 - 170 lei
Anumite lucruri in viata nu au nevoie de o prezentare, pur si simplu se stiu, asa si cu acest masaj. Fara prea multe introduceri, este masajul pe care toata lumea il stie si il cunoaste si apleaza la el cu incredere pentru ca reuseste sa relaxeze, sa destinda corpul si starea de spirit.

AROMATHERAPY EXPERIENCE- Masaj cu arome alese

50 min, 150 - 180 lei
Aromele, miresmele au fost dintotdeauna decodificate de sistemul nostru olfactiv, si au imbunatatit orice experienta, amintire, traire din viata noastra. Timpul, stinta si studiile au aratat/demonstrat cum aromele uleiurilor esentiale imbunatatesc starea de bine, memoria si reduc stresul. Acesta combinatie de masaj cu uleiuri esentiale alese, ofera o experienta inedita unde corpul si mintea au acees la o relaxare profunda la nivel fizic si mental.

MASAJ TERAPEUTIC-Acel “ceva” pentru “ceva”

50 min, 160 - 190 lei
Masajul Terapeutic are multe definitii, multe interpretari dar, toti terapeuti doresc sa ajunga la acelasi adevar: DETENSIONARE MUSCULARA, IMBUNATATIREA MOBILITATI SI ACEL “CEVA” care se va resimti la finalul sedintei. Este masajul pe care terapeuti il folosesc atunci cand e nevoie de “ceva “ mai mult. Multa lume a spus: “multumesc, a fost ce aveam nevoie “.

DEEPTISSUE- Un masaj cu profunzime

1 h, 170 - 200 lei
Este asemanator masajului terapeutic dar cu totul altceva, este masajul care are rol de “balsam” pentru acele fibre musculare tensionate, suprasolicitate, pentru acele portiuni de fascie uitate si zone ale corpului tensionate. Este indicat dupa suprasolicitare fizica, este un masaj care se adreseaza fibrelor musculare profunde în care terapeutul aplică o presiune intense si ferma. Pe scurt, asa cum fibrele textile au nevoie de un balsam pentru a fi “ ca noi” asa si fibrele noastre musculare au nevoie de un “balsam” asemanator.

RELFEXOTERAPIE-Terapia buna la toate

50 min, 130 lei
Relfexoterapia o ramura a reflexologiei si este o forma de masaj care isi are radaciniile undeva in Orientul antic. Este o terapie care se adreseaza intregului corp, prin punctele reflexogene (din talpa) ale fiecarui organ in parte. Aceasta tehnica ajuta corpul sa isi gaseasca echilibrul

Masaj cu roci vulcanice - weekendul a inceput

1 h 20 min, 200 lei
Un masaj care reuseste sa topeasca cu caldura lui cele mai "tensionate" tensiuni musculare. Rocile vulcanice calde ajuta muschii sa se relaxeze si reduce durerile musculare, amelioreaza tulburarile circulatiei periferice, alina durerile articulare si reumatice, reduce stresul si efectele anxietatii.

Vezi toate serviciile
Terapii Holistice

Terapie KIGAM

1 h 30 min, 250 lei
O terapie magica ce aduce in combinatie : masaj, sinergii de ueliuri pentru centri energetici, bol tibetan si mantre. Impreuna creeaza o experienta unica si placuta unde starea de pace si liniste isi fac simtita prezenta.

Echilibrarea Chakrelor

1 h 20 min, 225 lei
O abordarea diferita de echilibrare a chakrelor.
ADD-ONS

Scalp revitalizant- cu capul in nori-

10 min, 30 lei
Un concept nou, de a imbunatati masajul pe care l-ai ales. Un masaj al scalpului, cum nu ai avut parte nicaieri cu arome originale de menta, care iti vor oferi o noua definitie a expresiei "cu capul in nori". Acest serviciu este optional, poate fi adaugat la orice terapie sau masaj.

Picioare revitalizate

10 min, 30 lei
Un concept nou, de a imbunatati masajul pe care l-ai ales. O mini-terapie, a picioarelor care iti va lua senzatia de greutate cu mana. O experienta unica si senzoriala pentru picioarele tale. Acest serviciu este optional, poate fi adaugat la orice terapie sau masaj.

Pietre calde

10 min, 30 lei
Un concept nou, de a imbunatati masajul pe care l-ai ales. Acest add'on trebuie incercat cel putin odata pentru a simti diferenta pe care o face. Acest serviciu este optional, si poate fi adaugat la orice masaj sau terapie.

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

5.00
28 evaluări
MM
Maria Mihaela M.
5 din 5
Ca de obicei....magic..!
MM
Maria Mihaela M.
5 din 5
Magic !
MM
Maria Mihaela M.
5 din 5
Ca de fiecare dată ,Octav a fost magic. Mulțumesc cu recunoștință!
imagine profil Claudia
Claudia C.
5 din 5
O experienta de nora 10, multumesc. Profesionalism, curatenie. Recunosc am uitat de toate grijile cotidiene. Multumesc, am sa revin negresit.

Contact:

Micsunelelor nr 4A, Arad
Bloc- parter
Program de lucru
Închis acum • Deschide Luni la 10:00
Luni
10:00 - 21:00
Marți
10:00 - 21:00
Miercuri
10:00 - 21:00
Joi
10:00 - 21:00
Vineri
10:00 - 21:00
Sâmbătă
12:00 - 20:00
Duminică (azi)
Închis
Spațiul în care privim viața HOLISTIC și îți oferim uneltele potrivite ție ca tu să accesezi cu ușurință o starea de bine la nivel fizic si emoțional.
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4