profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11

Nadis Masaj

5.00(30 evaluări)
str Decebal 91, Cluj-Napoca
imagine profil Nadis Masaj

Alege serviciu

Masaj individual

Masaj de relaxare

50 min, 140 lei
Manevre blânde de masaj,folosim ulei astfel devenim fluizi în atingere, ghidați de sunetele suflului propriu. Este un masaj complet față/spate.

Masaj terapeutic complet

50 min, 160 lei
Masaj executat pe masa de masaj sau saltea pe jos Un masaj complet față/spate al corpului Aducem tehnici specifice pentru partea mio-fasciala Aducem tehnici specifice pentru partea de meridiane a corpului (urmărim deblocarea canalelor energetice) Presopunctură ,coate,palme ,genunchi sunt câteva din instrumentele cu care acționez în acesta direcție.

Masaj drenaj limfatic + anticelulitic

50 min, 160 lei
Tehnici către sistemul limfatic (mișcări blande) combinat cu manevre specifice de spargere/topire a țesutului adipos (celulită) În funcție de nevoile reale ale corpului, folosim diferite instrumente ventuze,miere de albină ,ultra sunete . Masaj complet față/spate.

Maderoterapie

50 min, 160 lei
Este o tehnica care ne ajută la remodelarea corpului. Este un masaj care se bazează pe câteva instrumente din lemn care au rolul de a oferi o modelare armonioasă a corpului Instrumentele au rol de spargere, dislocare și împingere a țesutului adipos(celulită) Masaj complet față/spate

Masaj THAI

50 min, 160 lei
Cu haine lejere pe corp ,masajul thai se executa pe saltea la sol. Tehnica de executare presopunctură elongatii,palme,degete,coate Revitalizare energetică,fizică și emotională Masaj complet fata/spate

Terapie Fohow

30 min, 160 lei
Bioenergoterapia cu aparatul FOHOW Terapia FOHOW este o combinație între principiile medicinei tradiționale chinezești, a reflexologiei occidentale precum și realizările științifice moderne în domeniul bioinformaticii, bioenergiei și neurologiei. Din perspectiva medicinei tradiționale chinezești, circulația corectă a energiei vitale (qi) prin meridianele corpului este cea care determină funcționarea optimă a organismului.

Yoga

1 h, 100 lei
Yoga tradițională În definiție yoga este stare de uniune🙏 O descriere simpla a ceia ce urmărim la aceste întâlniri: este stare de uniune dintre minte - trup - suflet 🙏 Ședință individuală
Pachet

Pachet terapeutic

50 min, 850 lei
Pachetul include 6 ședințe de masaj plus o evaluare a corpului și nevoile lui Fiind într-o continua schimbare, nevoile noastre se modifica constant, de la o etapa la cealaltă , pornind de la acesta perspectivă pachetul în sine ne oferă libertatea de a alege tehnica potrivita pentru corp din momentul prezent Evaluam starea și corpul din acea zi și adaptam abordarea potrivita .

Pachet remodelare corporală

50 min, 700 lei
Pachetul include 6 ședințe masaj, plus o evaluare a corpului Fiind într-o continua schimbare, nevoile noastre se modifica de la o ședință la cealaltă , pornind de la acesta perspectivă ,evaluam corpul și urmărim nevoile reale prezente și alegem tehnica în funcție de asta.

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

5.00
30 evaluări
imagine profil Larisa
Larisa A.
5 din 5
Recomand din tot sufletul ❤️
imagine profil Raluca
Raluca R.
5 din 5
Deschisa, draguta si profesionista in ceea ce face. Voi reveni cu drag.
GB
Gabriela B.
5 din 5
Recomand este un om minunat in tot ce face🙏
imagine profil Ralu
Ralu L.
5 din 5
Roxana e minunata! E mereu atenta la tine si la nevoile tale! ❤️

Contact:

str Decebal 91, Cluj-Napoca
Lângă Eon gaz
Program de lucru
Închis acum • Deschide Luni la 13:00
Luni
13:00 - 18:00
Marți
13:00 - 17:30
Miercuri
Închis
Joi
13:00 - 18:00
Vineri
13:00 - 18:00
Sâmbătă (azi)
Închis
Duminică
Închis
Spațiu specializat, creat pentru terapii manuale (masa,yoga) Personalul ofera masaj adaptat nevoilor individuale ale clienților, pentru a reduce tensiuni/dureri musculare, eliberarea stresului și a promova relaxarea generală a corpului și mintii.
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11