profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14

Oana's Beauty Store

4.99(117 evaluări)
Strada Petru Rareș 5, Baia Mare
imagine profil Oana's Beauty Store

Alege serviciu

Cosmetica

Stilizare Sprancene

45 min, 50 lei
Pensat + Vopsit Sprancene Stabilirea formei sprancenelor, aplicarea vopselei, indepatare produs colorant, pensat cu ceara sau instrumente specifice.

Stilizare Sprancene - Doar Pensat

30 min, 50 lei
Pensarea firelor de par nedorite, din zona sprancenelor, fara aplicare vopsea

Vopsit Gene

30 min, 30 lei
Pigmentarea genutelor prin aplicarea vopselei speciale, serviciul se adreseaza clientelor care isi doresc un look natural.

Laminare Gene

1 h, 100 lei
Laminarea genelor este o procedura non-invaziva ce a prins o popularitate incredibila in ultimul timp in randul doamnelor și domnișoarelor. Aceasta procedura urmareste obtinerea unor gene lungi, curbate pentru o perioada de 3 pana la 8 saptamani.

Masaj Facial

30 min, 50 lei
Daca vrei un ten tanar, nu trebuie sa neglijezi masajul facial. Acesta este o metoda simpla, dar eficienta, de prelungire a tineretii pielii.Prin miscarile sale sistematice mentine elasticitatea pielii si a muschilor fetei. Daca este practicat corect, cu regularitate si in timp util, masajul facial poate asigura o revigorare vizibila a tonusului muschilor faciali, pielea mentinandu-si fermitatea. De asemenea, el actioneaza si impotriva depozitelor de grasime de sub piele si se indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata pielii. Prin masarea faciala este stimulata circulatia sanguina si activitatea glandelor sebacee,se realizeaza calmarea fetei, se obtine elasticitatea si supletea tenului, intarirea musculaturii, ridicarea pometilor, reducerea ridurilor, in special a celor de expresie, se relaxeaza si detensioneaza intregul organism, se normalizeaza circulatia sanguina si limfatica, se stimuleaza fibrele de colagen si elastina din tesut, se oxigeneaza celulele pielii.

Masaj Facial+Fiola sau Ser cu Ingrediente Active

45 min, 80 lei
Beneficiile masajului facial sunt numeroase,le puteti regasi in descrierea de mai jos, in plus toate aceste miscari de tonifiere au efecte extraordinare in cazul in care masajul va fi executat dupa aplicarea unei fiole cu ingrediente active. Rezultatul se instaleaza inca dupa prima sedinta. Daca vrei un ten tanar, nu trebuie sa neglijezi masajul facial. Acesta este o metoda simpla, dar eficienta, de prelungire a tineretii pielii.Prin miscarile sale sistematice mentine elasticitatea pielii si a muschilor fetei. Daca este practicat corect, cu regularitate si in timp util, masajul facial poate asigura o revigorare vizibila a tonusului muschilor faciali, pielea mentinandu-si fermitatea. De asemenea, el actioneaza si impotriva depozitelor de grasime de sub piele si se indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata pielii. Prin masarea faciala este stimulata circulatia sanguina si activitatea glandelor sebacee,se realizeaza calmarea fetei, se obtine elasticitatea si supletea tenului, intarirea musculaturii, ridicarea pometilor, reducerea ridurilor, in special a celor de expresie, se relaxeaza si detensioneaza intregul organism, se normalizeaza circulatia sanguina si limfatica, se stimuleaza fibrele de colagen si elastina din tesut, se oxigeneaza celulele pielii.

Vezi toate serviciile

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

4.99
117 evaluări
imagine profil Gyongyi
Gyongyi P.
5 din 5
O profesionista . 😘
imagine profil Hajnalka
Hajnalka C.
5 din 5
Foarte multumita o adevarata profesionista .🤗❤️
imagine profil Crina
Crina F.
5 din 5
O prietenă și o profesionistă în același timp. La Oana te simți ca acasă ! Mulțumim.
OC
Oana C.
5 din 5
Ca intotdeauna, profesionalism, grija, relationare excelenta.

Contact:

Strada Petru Rareș 5, Baia Mare
Program de lucru
Închis acum • Deschide la 9:00
Luni
9:00 - 18:00
Marți
9:00 - 18:00
Miercuri
9:00 - 18:00
Joi
9:00 - 18:00
Vineri
9:00 - 18:00
Sâmbătă (azi)
9:00 - 14:00
Duminică
Închis
Femeie cu suflet frumos sau suflet de femeie frumoasa, nu ma pot hotari....e o poveste aici... Frumusetea este o stare a sufletului, este o stare de bine, izvorata din perceptia fiecaruia dintre noi la imaginea pe care o vedem in oglinda dimineata.
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14