profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6

Green Studio - By Linda Petric

4.9(328 evaluări)
Strada Dunării 20b, Cluj-Napoca
imagine profil Green Studio - By Linda Petric

Alege serviciu

Manichiură

Cuticula perfectă

30 min, 50 lei
Este vorba STRICT de stilizarea, hidratarea, hrănirea cuticulei cu o noua tehnica RUSEASCĂ. Se poate stiliza orice tip de cuticula. Cuticula rămâne invizibila mai multe săptămâni! Este un serviciu extra .

Manichiură clasică

30m - 1h, 70 lei
Se folosesc diferite produse profesionale pentru stilizarea cuticulei, scurtarea unghiilor și ojarea acestora. Cel mai important aspect este hidratarea mâinilor și cuticulelor !

Manichiură oja semi expres

1 h, 100 - 120 lei
Se aplică un strat de bază pensulat și culoarea.

Manichiură cu ojă semipermanentă cu apex

1 h 30 min, 120 - 150 lei
Include stilizarea cuticulei cu tehnica macroscopică, se aplica baza cu apex . Apex.ul este cel care oferă naturalețe unghiei, care oferă rezistență îndelungată manichiurii cu ojă semipermanentă chiar și pe unghii moi, subțiri.

Construcție cu gel

2 h, 150 - 220 lei
Construcția unghiilor cu gel este o tehnică ce presupune alungirea unghiilor naturale direct din gel, cu ajutorul unui sablon. Întreținerea se face la 3-4 săptămânii. Prețul se calculează în funcție de dificultate și lungime.

Construcție Slim Nails

2h - 3h, 220 - 250 lei
Tehnica de construcție a unghiilor ultra subțiri de 1 mm grosime, fără apex, plate și cu o curbură perfectă, cu aspect natural. Întreținerea se face la 2-3 săptămânii.

Vezi toate serviciile
Pedichiură

Gestionare unghie încarnată

30 min, 100 - 150 lei
În funcție de caz de gestionează unghia încarnată.

Igienizare unghie cu problemă

30 min, 130 lei
Micoză, traumatism, onicoliză ( deprinderea unghiei), lovire, culoare maronie, hematom, unghie ruptă,

Sistem corecție unghii încarnate / unghie

30 min, 150 lei
Se aplică sistemul de corecție tip compozit, este non-invazivă, potrivită și pentru copii. Înlocuirea sistemului se face odată la 2-3 luni , în funcție de ritmul de creștere a unghiei.

Igienizare bătături ( ochiuri)

30 min, 50 - 100 lei
Se scot doar bătăturile ( ochi de găină) indiferent de zona. ( între degete, talpa, degetul mic)

Scurtarea unghiilor de la picioare

30 min, 70 lei
Se taie unghiile, se curăță faldurile laterale și dacă este cazul se ajustează colțurile.

Pedichiură Bărbat

1 h, 170 lei
Înmuiere cu produse keratolitice, îndepărtare calozități și cuticule, scurtare și pilire unghii, aplicare cremă de călcâie, masaj ferm, aplicare balsamului de cuticule.

Vezi toate serviciile
Alte servicii

CURS PEDICHIURĂ ESTETICĂ ,1 zi

6 h, preț variabil
👉Dorești să devii un adevărat profesionist? 👉Dorești să cunoști și să lucrezi doar cu produse profesionale? 👉Întâmpini probleme în curățarea unghiilor și a tălpilor? 👉Îți dorești să înveți să poți efectua o pedichiură perfectă? 👉Atunci te invit cu drag la acest curs, să devii cea mai bună versiune a ta! ⏳ Durată -> 8 ore : teorie + practică ⚜️ Curs individual ⚜️ Data se stabilește împreună 👩‍🏫 Trainer : Linda Petric ⚜ Ce vei învăța? 👉tehnici moderne de curățare a unghiilor și tălpilor problematice: 🔹️Pedichiură SPA ( cu înmuiere, exfoliere, hidratare) 🔹Pedichiură ️Dry (uscată, fără înmuiere) 🔹️Curățarea tălpilor cu freza electrică; 🔹️Ce sunt bătăturile subunghiale; 🔹️Cum procedăm atunci când avem colțuri încarnate; 🔹️Ce recomandăm clientului pentru îngrijirea unghiilor și a tălpilor. 📃La sfârșitul cursului veți primi diplomă de participare. ⚜Pentru mai multe detalii mesaj în privat sau whats.app 0747659852. Rezervarea locului se face cu un avans de 30% nereturnabil.

Curs Privat

8 h, preț variabil
Curs personalizat în funcție se nevoile fiecărui cursant!

Consiliere

30 min, 100 lei
Se face prin discuții , analiză caz , cu clientul pe parcursul cărora acesta este sfătuit în alegerea serviciului potrivit.

Curs de bază

8 h, preț variabil
Curs de bază sau Perfecționarea bazei

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

4.9
328 evaluări
imagine profil Oana
Oana I.
5 din 5
Lucreaza foarte atent si curat. Am fost la multe persoane pentru pedichiura si am fost dezamagita de fiecare data. Ma bucur ca am intalnit-o pe Diana.
imagine profil Judith
Judith B.
5 din 5
Foarte multumita!
imagine profil Ioana
Ioana M.
5 din 5
Foarte bine se ocupă de tine.
imagine profil Incze
Incze E.
5 din 5
Profesionista, servicii de calitate inalta

Contact:

Strada Dunării 20b, Cluj-Napoca
Program de lucru
Deschis acum
Luni
8:00 - 20:00
Marți
8:00 - 20:00
Miercuri
8:00 - 20:00
Joi (azi)
8:00 - 20:00
Vineri
8:00 - 16:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis
0747 659 852
PASIUNE , EXCELENȚĂ ȘI DEDICARE GREEN STUDIO , salon exclusiv de manichiură și pedichiură cu tehnicieni cu un înalt nivel de pregătire, premiați în numeroase concursuri la nivel național și internațional, oferă tratamente pentru mâini, picioare, unghii tehnice, pedichiură medicală și servicii de calitate superioară cu produse de top! Dorința noastră este aceea de a satisface nevoile clienților noștri aplicând cele mai noi tehnici si cele mai recente tendințe într-o atmosferă plăcută si relaxantă. Personalul profesionist vă asigură că experiența dumneavoastră la Green Studio redefinește conceptul de îngrijire și înfrumusețare a unghiilor și a picioarelor problematice. Îndrăznește sa compari calitatea!
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6