profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17

Microblading & Laser by Lorena Lucaciu

5.00(16 evaluări)
Aurel Vlaicu nr. 184, Cluj-Napoca
imagine profil Microblading & Laser by Lorena Lucaciu

Alege serviciu

Micropigmentare

Microblading

2 h 30 min, 900 lei
Procedura de MICROBLADING este cea mai buna alegere în cazul în care sprâncenele tale nu sunt suficient de dese, prezintă goluri iremediabile (din cauze naturale sau în urma pensatului excesiv), sau, pur si simplu, iti doresti un contur perfect și definire. Aceasta tehnica are rezultate excelente pe timp îndelungat. Prin tehnica PhiBrows Microblading se pot realiza fire noi; curbura, grosimea și nuanța fiind asemănătoare cu firele naturale din sprânceană. Pigmenții PhiBrows sunt puri, foarte stabili și NU conțin fier sau metale grele.

Retuș microblading

1 h 30 min, 300 lei
Retușul se efectuează la 30 zile după prima procedură.
Alte servicii

Tratament Carbon peel

1 h, 250 lei
Tratamentul CARBON PEEL este non-invaziv, nedureros și nu necesita perioada de recuperare. In urma tratamentului, structurile de colagen din piele sunt stimulate iar ridurile sunt reduse vizibil. In momentul impulsurilor instantanee porii reactioneaza ca un reflex inchizandu-se. Dupa efectuarea procedurii, porii mari din structura pielii se vor inchide. Prin aceasta procedura se realizeaza un echilibru seboreic al tenului cu probleme acneice. BENEFICII: * curata pielea in profunzime * reda luminozitatea si elasticitatea pielii * reduce ridurile fine * porii sunt micsorati * celulele moarte si impuritatile de pe suprafata tenului sunt indepartate * impulsurile laser patrund in straturile profunde ale pielii si actioneaza asupra fibrelor de colagen si elastina conferind pielii un aspect ferm si intinerit * reduce acneea si excesul de sebum

Microneedling

1 h, 250 - 600 lei

Microneedling scalp

30 min, 600 lei
Microneedlingul este o procedura minim invaziva in care acele fine penetrează pielea pentru a perfora stratul cornos. Aceasta terapie este utilizata pentru a induce formarea de colagen, neovascularizare si productia de factor de crestere a zonelor tratate. Microneedlingul scalpului este utilizat pentru a promova cresterea parului. Este o procedura care creste in popularitate si s-a dovedit deosebit de benefica pentru cei care sufera de tipuri progresive de cădere a părului, cum ar fi alopecia androgena (chelia masculina), care afecteaza atat barbatii, cat si femeile.

Îndepărtare tatuaj cu laser

45 min, 100 - 800 lei
Îndepărtarea tatuajelor cu laserul, indiferent de vechimea acestora ori tipul de pigment folosit. Acest tip de laser este non-invaziv si nu expune pielea la riscuri precum cicatrici, răni, vindecare greoaie si nu schimba structura pielii. Existã durere în timpul îndepărtării tatuajului? Da, Însa aceasta difera ca intensitate de la persoana la persoanã. Pe masura ce inaintam cu procedura, odata cu eliminarea pigmentului de la o luna la alta, scade si intensitatea durerii.

Laminare gene

1 h, 100 lei

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

5.00
16 evaluări
BB
Bianca B.
5 din 5
Mi-am făcut micropigmentarea sprâncenelor, lucrarea a fost făcută într-un mod îngrijit. Sprâncenele sunt uniforme, egale, iar nuanța este naturală. Sunt foarte mulțumită atât de serviciile oferite, cât și de rezultatul tatuajului.
imagine profil Cezara
Cezara V.
5 din 5
Sunt foarte multumita de serviciile prestate si de rezultat , recomand cu incredere❤️
RM
Razvan M.
5 din 5
Un servciu de calitate, profesionist! Recomand cu incredere!
imagine profil Mocan
Mocan M.
5 din 5
Lorena mi-a îndepărtat tatuajul sprancenelor care arătau ingrozitor. Mi-a realizat din nou micropigmentarea sprâncenelor. Lucrarea a fost făcută intr-un mod îngrijit și suficient de rapid. Sprâncenele sunt uniforme, egale, iar nuanță este naturală. Am rămas foarte multumita atât pentru serviciile oferite, cât și de rezultatul tatuajului. Va doresc prosperitate și cât mai multi clienți. ❤️

Contact:

Aurel Vlaicu nr. 184, Cluj-Napoca
După Leroy Merlin
Program de lucru
Închis acum • Deschide Miercuri la 9:00
Luni
10:00 - 18:00
Marți (azi)
9:00 - 18:00
Miercuri
9:00 - 18:00
Joi
9:00 - 18:00
Vineri
9:00 - 18:00
Sâmbătă
9:00 - 12:00
Duminică
Închis
Microblading Îndepărtare tatuaje Microneedling
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17