profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22
profile-image-23
profile-image-24
profile-image-25
profile-image-26
profile-image-27
profile-image-28
profile-image-29
profile-image-30

Madalina Panduru Hairstylist

4.98(257 evaluări)
Strada Rennes 9, Sibiu
Vis a vis de Baroul Avocaților Sibiu, poarta roșie interfon 4
imagine profil Madalina Panduru Hairstylist
Card Cadou
NOU
Oferă-i libertatea de a alege

Alege serviciu

Coafor și hairstyling
REDUCERE25%

PROMO 🍂 Nashi Argan 3 ședințe + 1 gratuit

1 h 30 min, 600 lei (800 lei)
Pregătește-ți părul pentru sezonul rece cu cel mai îndrăgit tratament de hidratare Nashi Argan 🌿 Cui se adresează tratamentul Nashi Argan? Tratamentul în 3 pași Nashi Filler Therapy a fost conceput pentru părul uscat, deteriorat și este alegerea potrivită care redă elasticitatea și strălucirea părului imediat. Părul redevine moale, mătăsos și plin de vitalitate, mai suplu ca niciodată. Tratamentul este potrivit inclusiv pentru firul de păr decolorat, vopsit sau natural pentru a preveni deteriorarea. Oferta 3 ședințe (600 lei) + 1 cadou poate fi chiar o idee specială de cadou sub formă de voucher pentru o persoană dragă ție! 🎁

Coafat mireasă

2 h, 600 lei
Părul este un element important și ne dorim să te reprezinte și să fie în armonie cu look-ul tău în cea mai frumoasă zi. Miresele sunt așteptate la o consultație și probă cu cel puțin o lună înaintea evenimentului. Se percepe avans la stabilirea programării. Durata 1h30 - 2 h

Coafat coc

1 h 30 min, 300 - 500 lei
Spălatul părului nu este inclus în preț și în timpul alocat, de aceea vă rugam să spălați părul cu o seară înainte. Neprezentarea la programare sau anularea în aceeași zi implică achitarea serviciului integral. Se percepe avans pentru programare.

Coafat păr mediu

1 h, 250 - 350 lei
Lungimea părului este până deasupra umărului. Neprezentarea la programare sau anularea în aceeași zi implică achitarea serviciului integral. Se percepe avans pentru programare.

Coafat păr lung

1 h 30 min, 300 - 500 lei
Lungimea părului depășește linia umărului. Spălatul părului nu este inclus în preț și în timpul alocat, de aceea vă rugam să spălați părul cu o seară înainte. Neprezentarea la programare sau anularea în aceeași zi implică achitarea serviciului integral. Se percepe avans pentru programare.

Probă mireasă

1 h 30 min, 300 - 500 lei
Spălatul părului nu este inclus în preț și în timpul alocat, de aceea vă rugam să spălați părul cu o seară înainte.

Vezi toate serviciile
Frizerie

Pachet Tuns păr lung + Tratament ELIXIR cu cheratină pentru reparare

1 h 45 min, 220 lei
Formula constă în cel mai complex mix de cheratină ce imită cheratina naturală a firului de păr și este responsabilă pentru repararea fibrei capilare de la interior la exterior. Reface structura internă deteriorată cu până la 80% Părul devine mai neted, strălucitor și ușor de aranjat după primul tratament. Se recomandă un tratament pe lună pentru menținerea rezultatului.

Pachet Tuns păr lung + Tratament Nashi Argan

2 h, 270 lei
Nashi Filler Therapy Keratin este un tratament profesional unic şi inovator, potrivit pentru toate tipurile de păr ce se menține pana la 3 luni. De ce este Nashi Filler Therapy Keratin unic şi inovator? Conține 3 tratamente diferite într-un singur produs: tratament de netezire, hidratare și anti-frizz. Conține ingrediente naturale extrem de puternice: colagen, elastină, keratină, care constituie unul dintre cele mai performante sisteme de reconstrucție a parului. Are o formulă inovatoare și se completează cu linia profesională Nashi Argan pentru acasă. Se recomandă ca părul să nu fie spălat 72 h după tratament.

Tuns păr lung Spălat Aranjat

1 h, 140 lei
Include spălat, tuns și aranjat. Neprezentarea la programare sau anularea în aceeași zi implică achitarea serviciului integral. Serviciul este disponibil în weekend la cerere, după ora 15:00.

Tuns fetițe (2-10 ani)

30 min, 60 lei

Tuns fete 10-14 ani

1 h, 90 lei

Tuns breton

15 min, 30 lei
Vopsit/Decolorat

Șuvițe / Balayage

5 h, 500 - 1200 lei
Prețul pornește de la 500 lei în funcție de manoperă, complexitate și necesarul de produse. Neprezentarea la programare sau anularea în aceeași zi implică achitarea serviciului integral.

Vopsit

2 h 30 min, 250 - 500 lei
Prețul variază in funcție de lungimea părului și cantitatea de vopsea folosită. Vopsea Keune 2 lei/gram Manopera 100 lei radacina 150 lei radacina + lungimi Serviciul poate fi ales pentru vopsit rădăcină/ vopsit lungimi/ nuanțat. Neprezentarea la programare sau anularea în aceeași zi implică achitarea serviciului integral. Intervalul de preț este estimativ.

Pachet Vopsit + Tuns + Aranjat

3 h, 300 - 500 lei
Tratamente de par

Tratament de hidratare Nashi Argan Filler

1 h 30 min, 200 lei
Nashi Filler Therapy Keratin este un tratament profesional unic şi inovator, potrivit pentru toate tipurile de păr ce se menține până la 3 luni. De ce este Nashi Filler Therapy Keratin unic şi inovator? Conține 3 tratamente diferite într-un singur produs: tratament de netezire, hidratare și anti-frizz. Conține ingrediente naturale extrem de puternice: colagen, elastină, keratină, care constituie unul dintre cele mai performante sisteme de reconstrucție a părului. Are o formulă inovatoare și se completează cu linia profesională Nashi Argan pentru acasă. Se recomandă ca părul să nu fie spălat 72 h după tratament.

Tratament ELIXIR pentru repararea firului de păr

1 h, 150 lei
Formula constă în cel mai complex mix de cheratină ce imită cheratina naturală a firului de păr și este responsabilă pentru repararea fibrei capilare de la interior la exterior. Reface structura internă deteriorată cu până la 80% Părul devine mai neted după primul tratament. Se recomandă un singur tratament pe lună.

Tratament de reparare Selba Ikonik

1 h 30 min, 150 - 250 lei
Tratament reparator cu ceramide biometrice și complex de uleiuri: ulei de argan, migdale dulci, extract din ceai verde, floarea soarelui, camelie, extract din pericarp și rodie care ajută la protejarea părului prin prevenirea daunelor din procesele chimice sau mecanice. Este o formulă inovatoare pentru prevenţie, protecție și reparare în îngrijirea părului, atât la salon cât şi acasă. Beneficiile tratamentului: PREVENŢIE Previne daunele cauzate de tratamentele chimice și mecanice. PROTECŢIE IMEDIATĂ Rezultate vizibile de la prima utilizare. REPARARE Repară legăturile de keratină rupte din cauza tratamentelor chimice sau mecanice. Ikonik este o linie de produse cu o formulă inovatoare care previne, protejează şi repară părul degradat.
Abonamente spalat & aranjat

Abonament păr mediu spălat și aranjat din perie 4 ședințe

1 h, 200 lei
Răsfață-te săptămânal cu ritualul de spălat și aranjat la salon cu produse profesionale, adaptate nevoilor părului și scalpului. Lungimea parului este deasupra umărului. Se consideră abonament o ședință pe săptămână. Pachetul include 4 ședințe.

Abonament păr lung 4 ședințe spălat și aranjat din perie

1 h, 300 lei
Răsfață-te săptămânal cu ritualul de spălat și aranjat la salon cu produse profesionale, adaptate nevoilor părului dumneavoastră. Lungimea parului trece de linia umărului.

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

4.98
257 evaluări
SC
Stefania C.
5 din 5
O experiența minunata ca de fiecare data 😘
imagine profil Lupu
Lupu D.
5 din 5
O recomand cu tot dragul, am fost prima data la ea si am ramas uimita cand am vazut cat de sanatos arata parul dupa tratament.
CP
Claudia P.
5 din 5
Profesionalism! Recomand cu încredere! ♥️
AC
Ana Maria C.
5 din 5
Profesionalism maxim, și atenție de fiecare dată când vin aici. Recomand cu drag, pentru orice ocazie aceeași atentie.

Contact:

Strada Rennes 9, Sibiu
Vis a vis de Baroul Avocaților Sibiu, poarta roșie interfon 4
Program de lucru
Închis acum • Deschide Duminică la 5:00
Luni
9:00 - 20:00
Marți
9:00 - 20:00
Miercuri
9:00 - 20:00
Joi
9:00 - 20:00
Vineri
9:00 - 20:00
Sâmbătă (azi)
5:00 - 15:00
Duminică
5:00 - 15:00
Instagram @braid.trends TikTok braidtrends
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22
profile-image-23
profile-image-24
profile-image-25
profile-image-26
profile-image-27
profile-image-28
profile-image-29
profile-image-30