profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13

IULIA BAROC STUDIO

4.93(15 evaluări)
Str Mihai Eminescu, nr 10, sc A, bl.3, ap 1, Câmpina
imagine profil IULIA BAROC STUDIO

Alege serviciu

Unghii cu gel - Nails

Manichiură clasică/Dry manicure și aplicare tratament

1 h 15 min, 65 lei
Poți alege tehnica dry manicure(manichiură uscată) care înseamnă curățarea cuticulei cu ajutorul capetelor de freza și a forfecuței, sau tehnica clasică de curățare prin înmuierea unghiilor în apă caldă. La sfârșitul procedurii se aplică tratamentul cu biotina, calciu, vitaminele A,C și E, ce oferă fortifiere și protecție împotriva exfolierii.

Manichiură clasica/Dry manicure și aplicare culoare

1 h 45 min, 85 lei
Poți alege tehnica dry manicure(manichiură uscată) care înseamnă curățarea cuticulei cu ajutorul capetelor de freza și a forfecuței-avantajul este ca lacul de unghii va este rezista mai mult timp sau tehnica clasică de curățare prin înmuierea unghiilor în apă caldă-dezavantajul este ca lacul de unghii nu va rezista mai de 2-3 zile.

Pedichiura clasică și aplicare tratament

1 h 15 min, 75 - 85 lei
Serviciile de pedichiură asigură sănătatea picioarelor tale. Etape pentru o pedichiură estetică: -după îndepărtarea ojei vechi, se înmoaie picioarele în apă caldă în care se dizolvă bile efervescente de diverse arome, cu rol de hidratare, inmuiere a pielii și a cuticulelor, curățarea și protecția împotriva bacteriilor și ciupercilor, -dupa inmuiere se scurtează unghiile, la nevoie se îndepărtează colțurile, pilirea formei, se curăță cuticula cu ajutorul capetelor de freză și a forfecuței, -pielea dură și aspră din zonele cu probleme este îndepărtată și netezită cu ajutorul unei pile, -printr-un masaj ușor, se face exfoliere atât a pielii cât și a unghiilor cu ajutorul unoi creme cu particule de gomaj, pentru îndepărtarea celulelor moarte, pielea devenind catifelată și fină la atingere, -se aplică o cremă hidratantă cu ajutorul căreia se execută un masaj, -aplicare tratament cu biotina, calciu, vitaminele A, C și E, ce oferă fortifiere si protecție împotriva exfolierii. * Prețul este variabil în funcție de dificultatea pedichiurii, unghii cu probleme, încarnate.

Pedichiură clasică și aplicare culoare

1 h 30 min, 95 - 105 lei
Serviciile de pedichiură asigură sănătatea picioarelor tale. Etape pentru o pedichiură estetică: -după îndepărtarea ojei vechi, se înmoaie picioarele în apă caldă în care se dizolvă bile efervescente de diverse arome, cu rol de hidratare, inmuiere a pielii și a cuticulelor, curățarea și protecția împotriva bacteriilor și ciupercilor, -dupa inmuiere se scurtează unghiile, la nevoie se îndepărtează colțurile, pilirea formei, se curăță cuticula cu ajutorul capetelor de freză și a forfecuței, -pielea dură și aspră din zonele cu probleme este îndepărtată și netezită cu ajutorul unei pile, -printr-un masaj ușor, se face exfoliere atât a pielii cât și a unghiilor cu ajutorul unoi creme cu particule de gomaj, pentru îndepărtarea celulelor moarte, pielea devenind catifelată și fină la atingere, -se aplică o cremă hidratantă cu ajutorul căreia se execută un masaj, -aplicare culoare în funcție de preferință. * Prețul este variabil în funcție de dificultatea pedichiurii, unghii cu probleme, încarnate.

Dry manicure si aplicare oja semipermanentă cu apex

2 h 15 min, 105 lei
Manichiura cu apex păstrează curbura unghiei naturale, prin reconstruirea acesteia, astfel încât rezultatul sa fie unul cât mai natural.Apexul se referă la punctul cel mai înalt din toată lungimea unghiei, construit din material tehnic. Tehnica dry manicure (manichiură uscată, curățarea cuticulei cu ajutorul capetelor de freză și a forfecuței) a apărut pentru a prelungii durata manichiurii. Atunci când îți înmoi mâinile în apă, unghiile naturale se dilată și durează până la 24 ore ca acestea sa revină la forma lor normală. Așadar, atunci când adaugi ojă semipermanentă pe unghiile umede, manichiura se va ciobi și nu va rezista mai mult se 4-5 zile( mai ales dacă ai unghiile moi). Cu metoda dry manicure oja va rezista mai mult timp, deoarece unghia nu își schimbă forma. *Curățarea cuticulei poate sa fie la alegerea dumnevoastră prin tehnica clasică (manichiură umedă) sau prin tehnica dry manicure ( manichiură uscată). *Pentru pictură sau aplicare pietre design se percepe în plus 10 RON.

Pedichiura si aplicare oja semipermanenta

1 h 45 min, 115 - 125 lei
Pedichiura cu ojă semipermanentă ajută unghiile tale să arate mereu îngrijite și în culori ce rezistă cel puțin 2 săptămâni. Etape pentru o pedichiură estetică: -după îndepărtarea ojei vechi, se înmoaie picioarele în apă caldă în care se dizolvă bile efervescente de diverse arome, cu rol de hidratare, inmuiere a pielii și a cuticulelor, curățarea și protecția împotriva bacteriilor și ciupercilor, -dupa inmuiere se scurtează unghiile, la nevoie se îndepărtează colțurile, pilirea formei, se curăță cuticula cu ajutorul capetelor de freză și a forfecuței, -pielea dură și aspră din zonele cu probleme este îndepărtată și netezită cu ajutorul unei pile, -printr-un masaj ușor, se face exfoliere atât a pielii cât și a unghiilor cu ajutorul unoi creme cu particule de gomaj, pentru îndepărtarea celulelor moarte, pielea devenind catifelată și fină la atingere, -se aplică o cremă hidratantă cu ajutorul căreia se execută un masaj, -aplicare ojă semipermanentă în funcție de preferință. * Prețul este variabil în funcție de dificultatea pedichiurii, unghii cu probleme, încarnate. *Pentru pictură sau aplicare pietre design se percepe în plus 10 RON.

Vezi toate serviciile

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

4.93
15 evaluări
LG
Luiza G.
5 din 5
Foarte draguta este si atenta la detalii. Mi-a placut ca a explicat de ce le scurtam si mereu m-a intrebat daca sunt de acord cu forma sau daca imi place cum arata. Nota 10 ❤️
LG
Luiza G.
5 din 5
MU
Maria Anelisse U.
5 din 5
AC
Arianna C.
5 din 5

Contact:

Str Mihai Eminescu, nr 10, sc A, bl.3, ap 1, Câmpina
Lângă Colegiul Nicolae Grigorescu, Vis-a-vis de banca BRD
Program de lucru
Închis acum • Deschide Miercuri la 8:00
Luni
Închis
Marți (azi)
8:00 - 16:00
Miercuri
8:00 - 16:00
Joi
8:00 - 16:00
Vineri
8:00 - 16:00
Sâmbătă
8:00 - 16:00
Duminică
Închis
Folosirea unui lac de unghii are rolul unei declarații de stil! Salonul are ca principiu de baza IGIENA la cel mai înalt nivel, respectând reguli stricte de STERILIZARE. Produsele folosite sunt de înaltă calitate, destinate lucrului în saloanele de înfrumusețare.
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13