profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4

Glow Lash by Sara Rotariu

Bulevardul Carol 1 Bloc o1, Craiova
imagine profil Glow Lash by Sara Rotariu

Alege serviciu

Extensii gene - Lashes

Extensii Gene - MEGA VOLUM

3 h, 160 lei
Extensiile de gene Mega Volum sunt special concepute pentru a oferi un aspect extrem de voluminos și dramatic. Această tehnică avansată implică aplicarea unui număr mare de extensii ultra-subțiri pe fiecare geană naturală, creând un efect de plinătate și densitate inegalabilă. Ideale pentru ocazii speciale sau pentru cei care doresc să facă o impresie puternică, extensiile Mega Volum oferă un look spectaculos și de lungă durată. Utilizăm doar materiale premium și metode sigure pentru a asigura confort și durabilitate maximă. Transformă-ți privirea și bucură-te de gene impresionante cu serviciul nostru de Mega Volum.

Extensii Gene - 3D

2 h 45 min, 99 lei
Extensiile de gene 3D reprezintă alegerea perfectă pentru un look dramatic și voluminos. Această tehnică presupune aplicarea a trei extensii pe fiecare geană naturală, creând un efect de densitate și volum spectaculos. Extensiile 3D sunt ideale pentru ocazii speciale sau pentru persoanele care doresc să aibă gene vizibil mai pline și mai expresive în fiecare zi. Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, asigurând confort maxim și o durată îndelungată a extensiilor. Descoperă frumusețea unor gene impresionante și un look sofisticat cu extensiile noastre 3D.

Extensii Gene - 2D

2 h 30 min, 99 lei
Extensiile de gene 2D sunt ideale pentru persoanele care doresc un look mai plin și dramatic. În cadrul acestui serviciu, se aplică două extensii pe fiecare geană naturală, pentru a crea un efect de volum și densitate superioară. Tehnica 2D oferă un aspect mai bogat și mai intens, perfect pentru ocazii speciale sau pentru cei care preferă un stil mai accentuat zilnic. Folosim materiale de cea mai înaltă calitate și metode sigure, asigurând confort și o durată îndelungată a extensiilor. Vino să experimentezi o privire seducătoare și sofisticată cu extensiile noastre 2D.

Extensii Gene - 1D

2 h, 99 lei
Extensiile de gene 1D oferă un aspect natural și rafinat, ideal pentru persoanele care doresc să adauge un plus de volum și lungime genelor naturale. Acest serviciu este realizat de profesioniști cu experiență, utilizând materiale de înaltă calitate pentru a asigura confort și durabilitate. Extensiile de gene 1D sunt aplicate individual pe fiecare geană naturală, pentru un efect uniform și elegant. Rezultatul final este o privire mai intensă și expresivă, fără a compromite aspectul natural al genelor tale.

Extensii Gene - Demontaj

20 min, 20 lei
Serviciul de demontaj al extensiilor de gene este realizat cu grijă și profesionalism pentru a asigura îndepărtarea completă și sigură a extensiilor existente fără a deteriora genele naturale. Folosim soluții specializate și tehnici blânde pentru a îndepărta extensiile, garantând confortul și sănătatea genelor tale naturale. Acest serviciu este ideal pentru persoanele care doresc să schimbe stilul extensiilor sau care doresc o pauză de la purtarea extensiilor. Te asigurăm că vei pleca cu genele tale naturale într-o stare perfectă.

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

Momentan nu sunt suficiente evaluări pentru a afișa o medie
imagine profil Meri Alina
Meri Alina D.
5 din 5
Am fost cu fata mea inainte de abaolvire la Sara pentru genute, o fata minunata Sara, serviabila si cu foarte mult bun simt! Apropiata de varsta cu fata mea, legat de gene, la 56 de ani ai mei din experienta spun ca sunt de 6 stelute, nu 5! Nota 10 Sara, bravo, tine-o tot asa!
LL
Lelii L.
5 din 5
Face o treabă absolut minunată!
AP
Ana Maria P.
5 din 5
R.
Recenzie .
5 din 5

Contact:

Bulevardul Carol 1 Bloc o1, Craiova
Gara de Nord spre Lidl - Rovine
Program de lucru
Deschis acum
Luni
8:00 - 23:45
Marți (azi)
8:00 - 23:45
Miercuri
8:00 - 23:45
Joi
8:00 - 23:45
Vineri
8:00 - 23:45
Sâmbătă
12:00 - 20:00
Duminică
14:00 - 18:00
✨Eleganță în fiecare clipire cu gene 1D-3D - PREMIUM✨ Calitate și durabilitate garantată⭐️ -Nu crezi?🤔 -Încearcă și ai să vezi!👀 Descoperă magia la GlowLash by Sara Rotariu, unde oferim extensii gene în Craiova. 📍
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4