profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10

Furo Eva Andrea Cabinet Individual de Psihologie/Pszichológiai Magánrendelő

4.98(52 evaluări)
Strada Cuza Vodă 1, Carei
imagine profil Furo Eva Andrea Cabinet Individual de Psihologie/Pszichológiai Magánrendelő

Alege serviciu

Servicii individuale

Consiliere psihologică online/cabinet

50 min, 190 lei
CE ESTE? O întâlnire a ta cu tine, un demers mai directiv (oferă direcții, orientări, recomandări), focusat pe problematica prezentată de către tine, pe dezvoltarea unor abilități individuale în scopul optimizării și dezvoltării personale. Are rolul de a preveni anumite probleme personale și de a te ajuta să îți descoperi/dezvolți abilități de a răspunde adecvat situațiilor dificile sau stresante din viața ta. CÂND AI NEVOIE DE CONSILIERE PSIHOLOGICĂ? Când parcurgi evenimente dificile cărora simți că nu le faci față (divorț, separare, deces, boală), dar și pentru dezvoltarea ta personală (autocunoaștere, îmbunătățirea relațiilor, a abilităților de comunicare, soluționarea mai eficientă a problemelor). În momentul în care simți că nu mai ai resurse, precum și energia suficientă de a te adapta situațiilor dificile, când nu mai ai încredere în tine, te simți singur sau dezorientat, nemulțumit, este recomandată implicarea în demersul de consiliere psihologică. Astfel, vei fi ghidat către a te cunoaște mai bine, a ști ce îți dorești și unde te afli în drumul către îndeplinirea obiectivelor tale personale, dobândirea sentimentului de satisfacție personală și a echilibrului interior. CUM SE DESFĂȘOARĂ? Poate să fie necesar un număr de doar câteva întâlniri sau să fie nevoie de o perioadă mai îndelungată de timp. Este important însă să știi că ritmul întregului demers ține cont de dorințele tale, de ceea ce simți că ai nevoie, terapeutul oferindu-ți doar propuneri pe care le consideră benefice procesului tău evolutiv. Față în față: constă în contacul direct cu terapeutul, întreaga ședință de consiliere fiind desfașurată într-o încăpere în care vei sta doar tu și terapeutul; Online: constă în utilizarea unor mijloace moderne de comunicare (Skype), atunci când există motive care te împiedică să ajungi la cabinet: rezidența în alt oraș/țară, incapacitate fizică de deplasare. Durata întâlnirilor noastre este de 50 minute, timp maxim de lucru, restul de 10 minute e pentru sosire, plecare și partea de administrare. Anulări Dacă se doreste anularea ședinței, este necesar să se anunte acest lucru cu 24 ore înainte. În acest caz, se stabilește o nouă programare și contribuția platită rămâne valabilă. Timpul este rezervat în exclusivitate persoanei care a facut programarea. Din acest motiv, 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆. Informații generale Plata unei sedinte de consiliere psihologică se achita cu 24h inaintea sesiunii programate. Durata intalnirii este de 50 min. Daca se intarzaie sau nu se poate sta pana la final acest lucru este asumat de catre beneficiarul sedintei. Toate acestea contribuie la o relatie terapeutica ce permite spatiu pentru siguranta. Multumec pentru intelegere!

𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐚̆ 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞/𝐜𝐚𝐛𝐢𝐧𝐞𝐭

1 h 30 min, 320 lei
CE ESTE? O întâlnire a ta cu tine, un demers mai directiv (oferă direcții, orientări, recomandări), focusat pe problematica prezentată de către tine, pe dezvoltarea unor abilități individuale în scopul optimizării și dezvoltării personale. Are rolul de a preveni anumite probleme personale și de a te ajuta să îți descoperi/dezvolți abilități de a răspunde adecvat situațiilor dificile sau stresante din viața ta. CÂND AI NEVOIE DE CONSILIERE PSIHOLOGICĂ? Când parcurgi evenimente dificile cărora simți că nu le faci față (divorț, separare, deces, boală), dar și pentru dezvoltarea ta personală (autocunoaștere, îmbunătățirea relațiilor, a abilităților de comunicare, soluționarea mai eficientă a problemelor). În momentul în care simți că nu mai ai resurse, precum și energia suficientă de a te adapta situațiilor dificile, când nu mai ai încredere în tine, te simți singur sau dezorientat, nemulțumit, este recomandată implicarea în demersul de consiliere psihologică. Astfel, vei fi ghidat către a te cunoaște mai bine, a ști ce îți dorești și unde te afli în drumul către îndeplinirea obiectivelor tale personale, dobândirea sentimentului de satisfacție personală și a echilibrului interior. CUM SE DESFĂȘOARĂ? Poate să fie necesar un număr de doar câteva întâlniri sau să fie nevoie de o perioadă mai îndelungată de timp. Este important însă să știi că ritmul întregului demers ține cont de dorințele tale, de ceea ce simți că ai nevoie, terapeutul oferindu-ți doar propuneri pe care le consideră benefice procesului tău evolutiv. Față în față: constă în contacul direct cu terapeutul, întreaga ședință de consiliere fiind desfașurată într-o încăpere în care vei sta doar tu și terapeutul; Online: constă în utilizarea unor mijloace moderne de comunicare (Skype), atunci când există motive care te împiedică să ajungi la cabinet: rezidența în alt oraș/țară, incapacitate fizică de deplasare. Durata întâlnirilor noastre este de 1 ora și 30 minute, timp maxim de lucru. Anulări Dacă se doreste anularea ședinței, este necesar să se anunte acest lucru cu 24 ore înainte. În acest caz, se stabilește o nouă programare și contribuția platită rămâne valabilă. Timpul este rezervat în exclusivitate persoanei care a facut programarea. Din acest motiv, 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆.
Servicii pentru cupluri sau familii

𝘛𝘦𝘳𝘢𝘱𝘪𝘦 𝘳𝘦𝘭𝘢𝘵̦𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘢̆ 𝘐𝘔𝘈𝘎𝘖®️

1 h, 240 lei
Durata întâlnirilor noastre este de 60 minute, timp maxim de lucru, restul de 10 minute e pentru sosire, plecare și partea de administrare. 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆.

𝘊𝘰𝘯𝘴𝘪𝘭𝘪𝘦𝘳𝘦 𝘥𝘦 𝘤𝘶𝘱𝘭𝘶/𝘧𝘢𝘮𝘪𝘭𝘪𝘦

1 h, 240 lei
Durata întâlnirilor noastre este de 60 minute, timp maxim de lucru, restul de 10 minute e pentru sosire, plecare și partea de administrare. 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆.
Access Bars®️

Access Bars®️

50 min, 190 lei
Anulări Dacă se doreste anularea ședinței, este necesar să se anunte acest lucru cu 24 ore înainte. În acest caz, se stabilește o nouă programare și contribuția platită rămâne valabilă. Timpul este rezervat în exclusivitate persoanei care a facut programarea. Din acest motiv, 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆. Informații generale Plata unei sedinte de consiliere psihologică se achita cu 24h inaintea sesiunii programate. Durata intalnirii este de 50 min. Daca se intarzaie sau nu se poate sta pana la final acest lucru este asumat de catre beneficiarul sedintei. Toate acestea contribuie la o relatie terapeutica ce permite spatiu pentru siguranta. Multumec pentru intelegere!
Access Facelift™️

Access Energetic Facelift

1 h, 190 lei
Access Energetic Facelift De fiecare dată când te uiți la fața ta în oglindă și o judeci, celulele își amintesc și blochează acea judecată. Facelift șterge memoria celulară a judecății și întinerește corpul și ființa! Odată ce eliberăm și eliminăm judecățile pe care le proiectăm la fața noastră în oglindă, corpul nostru are spațiul pentru a se regenera. Access Facelift este o metodă minunată de a întineri faţa şi întregul corp, lasându-le relaxate, scoţând la suprafaţă frumuseţea interioară a fiecăruia. Studii efectuate la nivel mondial au demonstrate că dacă se realizează Faceliftul Energetic Access Consciousness în mod succesiv, de cel puţin 20 de ori, efectele par a fi permanente. Este un proces ce aduce mai multă relaxare, calm şi stabilitate în viaţă. Efectele de întinerire se înregistează atât în zona feței, cât și în întreg organismul. Poate fi folosit la persoanele cu semipareze faciale, grăbeşte recuperarea post- operatorie, ajută la ameliorarea problemelor de tiroidă. Ce schimbări a adus Access Energetic Facelift în viaţa oamenilor? Ameliorarea aspectului ridurilor şi liniilor fine Îmbunătăţirea vederii Fermitatea şi tonifierea muşchilor faciali şi a pielii în general Vindecarea sau ameliorarea cicatricilor Ten mai sănătos Access Facelift ™ este un mod minunat de a întineri și a inversa aspectul îmbătrânirii pe față și creează efecte similare pe tot corpul la nivel celular. Folosind energii de vindecare și atingere ușoară și liniștitoare pe față și gât, Access Facelift ™ funcționează cu celulele corpului pentru a restabili, netezi și strânge fără intervenții chirurgicale, injecții, sau medicamente. Anulări Dacă se doreste anularea ședinței, este necesar să se anunte acest lucru cu 24 ore înainte. În acest caz, se stabilește o nouă programare și contribuția platită rămâne valabilă. Timpul este rezervat în exclusivitate persoanei care a facut programarea. Din acest motiv, 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆. Informații generale Plata unei sedinte de consiliere psihologică se achita cu 24h inaintea sesiunii programate. Durata intalnirii este de 50 min. Daca se intarzaie sau nu se poate sta pana la final acest lucru este asumat de catre beneficiarul sedintei. Toate acestea contribuie la o relatie terapeutica ce permite spatiu pentru siguranta. Multumec pentru înțelegere!

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

4.98
52 evaluări
VZ
Vivien Z.
5 din 5
Hálás vagyok azért hogy Évit választottam, a lehető legjobb döntés volt!! Nagyon kedves és segítőkész! Egy olyan személy aki teljesen megért és segít neked abban hogy megtaláld a megoldást bármilyen helyzetben is vagy! Minden egyes konzultáció után sokkal jobb hangulatom lett s mindig valami újat tanultam tőle ,amit majd alkalmazni tudok az életem további részében is! Elképesztő az amilyen pozitív energiával és szeretettel rendelkezik aminek már magában is gyógyító ereje van!! Hálás vagyok azért hogy megismerhettem!! Önmagam egy sokkal jobb változata lettem! Szívből ajánlom !!
imagine profil Györgyi
Györgyi K.
5 din 5
Végre valaki teljesen megértett és tudott nekem segíteni. Elfogadását és szeretetet kaptam. Önmagam egy sokkal jobb verziója lettem. Hálás vagyok!!❤️
AJ
Arabella J.
5 din 5
Recomand cu drag!Îi multumesc lui Dumnezeu!Am facut cea mai buna alegere cand l-am contactat.🌈
imagine profil Camelia
Camelia P.
5 din 5
Dacă vrei o oaza de liniște și ghidare pentru cunoașterea de sine, apelează cu încredere la Eva!

Contact:

Strada Cuza Vodă 1, Carei
Program de lucru
Închis acum • Deschide la 14:00
Luni
14:00 - 20:00
Marți
8:00 - 16:00
Miercuri
14:00 - 20:00
Joi
8:00 - 16:00
Vineri
14:00 - 20:00
Sâmbătă
10:00 - 12:00
Duminică (azi)
10:00 - 12:00
Psiholog autonom Consultant în Psihoterapie Pozitiva Terapeut relațional Imago®️Certificat internațional Facilitator Access Bars®️ Consilier de dezvoltare personala si spirituala Consilier de cuplu și Psihosexologie Durata unei ședințe de consiliere psihologică individuală este de 50 de minute, indiferent de numărul ședințelor pe săptămână. Consiliere de cuplu 60 minute 1 întrevedere / săptămâna. 10 minute păstrez ca și timp de sosire, plecare + partea de adminstrare. 📌𝐃𝐚𝐜𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐝𝐨𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐢, 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐧𝐞𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐧𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐜𝐮 𝟐𝟒 𝐨𝐫𝐞 𝐢̂𝐧𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞. 📌𝐓𝐢𝐦𝐩𝐮𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭 𝐢̂𝐧 𝐞𝐱𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐮𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚. 𝐃𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯, 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆. Minden találkozásra 1 órát tartok fenn, melyből 50 perc a konzultáció, a maradék 10 perc az érkezés, a távozás és az adminisztráció. Felnőtt és gyermek egyéni pszichológiai tanácsadást és fejlesztést hetente többször is lehet igényelni, család/párkapcsolati tanácsadás heti 1 alkalommal történik.
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10