profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16

Furo Eva Andrea Cabinet Individual de Psihologie

5.00(145 evaluări)
Cuza Vodă, Nr.1, Ap.5, Carei
imagine profil Furo Eva Andrea Cabinet Individual de Psihologie

Alege serviciu

Ședințe individuale / Egyéni ülések

Dezvoltare personală, autocunoaștere / Személyiségfejlesztés, önismeret cabinet

50 min, 200 lei
Dezvoltarea personală este un proces de creștere care te ajută să te autodepașesti, să te cunoști, să îți dezvolți resursele interioare și de multe ori să descoperi noi resurse de care nu erai conștient că le ai. Te va ajuta în relații deoarece îți vei dezvolta inteligența emoțională, te ajută să devii mai bun atât cu tine cât și cu ceilalți, te ajută să elimini ce nu mai este bun în viața ta și să îți dai voie să pașesti pe un nou drum, un drum conștient asumat și necesar în evoluția ta. Scopul dezvoltării personale este acela de a te ajuta sa te autodepășești, să evoluezi, să iți îmbunătățești viața în toate domeniile: carieră, sănătate, educație, relațiile cu ceilalți, dezvoltare profesională și spiritualitate. Ședințele se desfășoară în cabinet sau online și durează 50 de minute. A személyiség fejlesztése pszichológiai szempontból komplex folyamat, amely során a pszichológus különböző módszerekkel segíti a klienset abban, hogy jobban megismerje önmagát, fejlessze a készségeit, és javítsa az életminőségét. Az ilyen típusú terápia során a pszichológus segít az egyéneknek megérteni és kezelni az érzelmi, kognitív és viselkedésbeli problémáikat, valamint támogatást nyújt a személyes fejlődés és változások elérésében. A találkozások a rendelőben vagy online történnek, a közös munkaidő 50 perc, alkalmanként.

Dezvoltarea personală, autocunoaștere / Személyiségfejlesztés, önismeret online

50 min, 200 lei
Dezvoltarea personală este un proces de creștere care te ajută să te autodepașesti, să te cunoști, să îți dezvolți resursele interioare și de multe ori să descoperi noi resurse de care nu erai conștient că le ai. Te va ajuta în relații deoarece îți vei dezvolta inteligența emoțională, te ajută să devii mai bun atât cu tine cât și cu ceilalți, te ajută să elimini ce nu mai este bun în viața ta și să îți dai voie să pașesti pe un nou drum, un drum conștient asumat și necesar în evoluția ta. Scopul dezvoltării personale este acela de a te ajuta sa te autodepășești, să evoluezi, să iți îmbunătățești viața în toate domeniile: carieră, sănătate, educație, relațiile cu ceilalți, dezvoltare profesională și spiritualitate. Ședințele se desfășoară în cabinet sau online și durează 50 de minute.

Psihoterapie/Pszichoterápia cabinet

50 min, 200 lei
Psihoterapie individuală Anxietate. Tristețe și lipsa motivației. Stres. Relații. Resurse personale. Încredere în sine. Adicții. Dileme. Pierderi. Anulări Dacă se dorește anularea ședinței, este necesar să se anunțe acest lucru cu 24 ore înainte. Timpul este rezervat în exclusivitate persoanei care a făcut programarea. Din acest motiv, 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆. Informații generale Durata întâlnirii este de 50 minute. Dacă se întârzie sau nu se poate sta până la final acest lucru este asumat de către beneficiarul ședinței. Toate acestea contribuie la o relație terapeutică ce permite spațiu pentru siguranță. Mulțumesc pentru înțelegere!

Psihoterapie/Pszichoterápia online

50 min, 200 lei
Psihoterapie individuală Anxietate. Tristețe și lipsa motivației. Stres. Relații. Resurse personale. Încredere în sine. Adicții. Dileme. Pierderi. Anulări Dacă se dorește anularea ședinței, este necesar să se anunțe acest lucru cu 24 ore înainte. Timpul este rezervat în exclusivitate persoanei care a făcut programarea. Din acest motiv, 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆. Informații generale Durata întâlnirii este de 50 minute. Dacă se întârzie sau nu se poate sta până la final acest lucru este asumat de către beneficiarul ședinței. Toate acestea contribuie la o relație terapeutică ce permite spațiu pentru siguranță. Mulțumesc pentru înțelegere!

Access Bars®️

50 min, 200 lei
Principalele Beneficii sunt: Reduce Stresul Reduce Depresia, Anxietatea, PTSD ul (Post Traumatic Stress Disorder), Ofera o stare de relaxare profunda (induce starea de Teta/Alfa) Reduce oboseala fizica Disipeaza galagia mentala Imbunatateste memoria Optimizeaza performanta creierului Ofera o abilitate sporita de concentrare (s-au observat imbunatatiri remarcabile la copiii cu diferite tulburari, cum ar fi; hiper activitate, dificultati de atentie, exprimare, comunicare si concentrare) Combate insomnia Imbunatateste stabilitatea emotionala Reduce sentimentul de coplesire Scade si intrerupe sabloanele si programele negative Creste starea de bine Creste nivelul de constienta astfel, devii mai prezent si mai constient cu fiecare aspect din viata ta Elimina blocajele energetice Accentueaza starea de Fericire si de Recunostinta Creste randamentul si calitatea sexului Creste dorinta de copulatie Creste creativitatea Creste usurinta de a crea relatii noi Creste stima de sine Creste nivelul de primire si de permisivitate (allowance) Reduce frecventa (uneori in totalitate) atacurilor de panica Reduce tulburarile de personalitate si psihice Reduce OCD ul (Obsessive Compulsive Disorder) Creste capacitatea/abilitatea de a crea bani Reduce unele dureri fizice Creste randamentul professional Grabeste procesul de vindecare dupa anumite interventii chirurgicale sau accidente Anulări Dacă se dorește anularea ședinței, este necesar să se anunțe acest lucru cu 24 ore înainte. Timpul este rezervat în exclusivitate persoanei care a făcut programarea. Din acest motiv, 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆. Informații generale Durata întâlnirii este de 50 minute. Dacă se întârzie sau nu se poate sta până la final acest lucru este asumat de către beneficiarul ședinței. Toate acestea contribuie la o relație terapeutică ce permite spațiu pentru siguranță. Mulțumesc pentru înțelegere!

Terapie metoda EMDR / EMDR terápia

50 min, 200 lei
Terapia EMDR (Eye movement desensitization and reprocessing) este o forma de tratament revolutionar bazat pe numeroase evidente clinice, recunoscuta la nivel international ca fiind una dintre cele mai eficiente si recomandate forme de tratament. Initial dezvoltata pentru tratamentul amintirilor traumatice si a simptomelor asociate (hipervigilenta, flashback-uri, cosmaruri, simptome legate de stres), terapia EMDR este in continuare dezvoltata si reconfirmata pentru eficienta sa pentru o gama larga de situatii. Terapia EMDR se bazeaza pe numeroase evidente clinice actuale, iar in interventie nu sunt folosite droguri sau tehnici hipnotice. In comparatie cu formele de psihoterapie standard terapia EMDR si-a dovedit eficienta, fiind in acest moment recomandata ca interventie de prima linie de catre: Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS, 2013), Asociatia Americana de Psihoterapie (APA), Institutul National pentru Sanatate si Excelenta in Ingrijire din Marea Britanie (NICE, 2005), Departamentul Apararii Americane. Anulări Dacă se dorește anularea ședinței, este necesar să se anunțe acest lucru cu 24 ore înainte. Timpul este rezervat în exclusivitate persoanei care a făcut programarea. Din acest motiv, 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆. Informații generale Durata întâlnirii este de 50 minute. Dacă se întârzie sau nu se poate sta până la final acest lucru este asumat de către beneficiarul ședinței. Toate acestea contribuie la o relație terapeutică ce permite spațiu pentru siguranță. Mulțumesc pentru înțelegere!

Vezi toate serviciile
Consultații pentru cupluri/părinte și copil/Párterápia

Terapie de cuplu/Párterápia

1 h, 350 lei
Anulări Dacă se dorește anularea ședinței, este necesar să se anunțe acest lucru cu 24 ore înainte. Timpul este rezervat în exclusivitate persoanei care a făcut programarea. Din acest motiv, 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆. Informații generale Durata întâlnirii este de 60 minute. Dacă se întârzie sau nu se poate sta până la final acest lucru este asumat de către beneficiarul ședinței. Toate acestea contribuie la o relație terapeutică ce permite spațiu pentru siguranță. Mulțumesc pentru înțelegere!

Psihoterapie de cuplu folosind tehnica IMAGO®️/IMÁGÓ®️ Párterápia

1 h, 350 lei
Beneficiile tehnicii IMAGO în relația de cuplu Acest dialog ne ajută să fim prezenți în dialogul cu partenerul opus și elimină anumiți factori care pot sta în calea unei bune comunicări: oboseală, plictiseală, lipsa de interes, prejudecată, resentimente, furie, etc. Această tehnică ne învață cum să îl ascultăm eficient pe celălalt, dar, de asemenea, cum să luptăm cu obstacolele naturii noastre umane care ne pot limita ceea ce ne spune. Stă în natura noastră să îi convingem pe ceilalți de anumite lucruri, pentru a obține ceea ce dorim. Dar nu asta este calea pe care firesc ar trebui să o urmăm! Când asculți pe cineva, creierul va respinge instant ceea ce i se pare irelevant, absorbind doar lucrurile cu care este de acord. Este nevoie de mult efort pentru a înțelege real ce spune celălalt partener. Asta înseamnă că trebuie să ne antrenăm să vorbim și să îi ascultăm pe ceilalți. După ce dialogul profund are loc, putem să înțelegem concret care sunt lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm pentru a funcționa împreună. Sentimentele de iubire sunt exprimate în modul în care trebuie, iar astfel sunt eliminate posibilele dileme asupra sentimentelor. Psihoterapia de cuplu NU ar trebui să fie considerată un subiect tabu! Este perfect normal să existe perioade de conflict, în orice relație (indiferent că vorbim de relații foarte îndelungate sau foarte recent formate). În acest sens, este perfect firesc să ne dorim o rezolvare și să o găsim, indiferent ce vor spune persoanele din jur. Când trebuie să apelăm la Psihoterapia de Cuplu folosind Tehnica IMAGO? Când conflictele au loc frecvent; Când nu ne mai simțim în confort în relația de cuplu; Când simțim că dorințele nu ne sunt ascultate; Când există discuții privind separarea sau despărțirea; Când există momente în care ne simțim ignorați sau avem tendința de a ne ignora partenerul/a; Când viața sexuală nu este satisfăcătoare; Când nu reușim să ne distrăm suficient în cuplu; Când partenerul/a nu își arată empatia pentru sentimentele și trăirile noastre; Când nu mai vedem nicio soluție pentru noi. Important: În cadrul acestei tehnicii, partenerii la dialog sunt cei care fac propriu-zis terapia. Rolul meu este pur și simplu de a ghida această discuție profundă, însă, soluțiile reale și eficiente vor putea fi găsite împreună de către parteneri. Anulări Dacă se dorește anularea ședinței, este necesar să se anunțe acest lucru cu 24 ore înainte. Timpul este rezervat în exclusivitate persoanei care a făcut programarea. Din acest motiv, 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆. Informații generale Durata întâlnirii este de 60 minute. Dacă se întârzie sau nu se poate sta până la final acest lucru este asumat de către beneficiarul ședinței. Toate acestea contribuie la o relație terapeutică ce permite spațiu pentru siguranță. Mulțumesc pentru înțelegere!

Psihoterapie părinte-copil folosind tehnica IMAGO®️/Pszichoterápia gyermek-szülő Imágó®️ technika segítségével

1 h, 350 lei
Beneficiile Tehnicii IMAGO în relația părinte-copil Datorită vremurilor în care trăim, conflictele din relația părinte-copil sunt din ce în ce mai pronunțate. Acest lucru se întâmplă datorită problemelor din viața cotidiană, problemelor din cuplu sau datorită comunicării ineficiente. Această tehnică și-a arătat eficacitatea nu doar în viața de cuplu, cât și în relația părinte-copil. În timpul terapiei, părinții sunt disponibili și sunt complet dornici să înțeleagă problemele copilului, care, la rândul lui, devine interesat de ceea ce părintele are să îi comunice. Copilul înțelege astfel mai bine pericolele care îl pândesc sau faptul că are susținerea și dragostea necondiționată a părintelui. Conflictele dintre generații încep să se diminueze, lăsând loc acceptării și înțelegerii, în urma dialogului profund. Când trebuie să apelăm la Psihoterapia în cazul Relației Părinte-Copil, folosind Tehnica IMAGO? Când conflictele au loc frecvent; Când nu ne mai simțim în confort în relația părinte-copil; Când simțim că sfaturile și recomandările noastre, ca părinți, nu sunt ascultate; Când copilul/adolescentul are multe lucruri să ne reproșeze; Când există momente în care ne simțim ignorați sau avem tendința de a ne ignora copilul; Când viața de familie este nesatisfăcătoare; Când nu reușim să ne ajutăm eficient copilul/adolescentul în dezvoltarea sa; Când nu ne mai este ușor să găsim o soluție pentru noi. Anulări Dacă se dorește anularea ședinței, este necesar să se anunțe acest lucru cu 24 ore înainte. Timpul este rezervat în exclusivitate persoanei care a făcut programarea. Din acest motiv, 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆. Informații generale Durata întâlnirii este de 50 minute. Dacă se întârzie sau nu se poate sta până la final acest lucru este asumat de către beneficiarul ședinței. Toate acestea contribuie la o relație terapeutică ce permite spațiu pentru siguranță. Mulțumesc pentru înțelegere!

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

5.00
145 evaluări
imagine profil Andrada Anastasia
Andrada Anastasia M.
5 din 5
Doresc să povestesc experiența mea și a fiului meu de 2 ani și 7 luni cu Eva, în speranța că voi ajuta și alte mămici să se deschidă spre această terapie: Access Bars. Fiul meu a avut multe frici, anxietăți, nu voia să încerce nimic nou, nu voia să interacționeze cu niciun adult inafara de noi, părinții, nu era interesat de alți copii, contactul vizual era destul de puțin, trăia în propria sa lume și nici nu vorbea. Eva din prima clipă a fost foarte de iubitoare, liniștită, răbdătoare, mulându-se perfect după starea copilului meu. După a doua ședință de Access Bars, la locul de joacă, a început să fie curios de tot ce e în jurul lui, dornic să încerce ceva nou, fără nicio reținere. A început să fie mai conectat cu ce se întâmplă în jurul lui, să ne imite cu o mai mare ușurință, să sară în ajutor. Spre finalul ședințelor de Access Bars, întâlnindu-ne și cu alți copii, a început să interacționeze cu ei, dornic sa se joace împreună. Contactul vizual este mult mai lung, a început să ne înțeleagă tot mai bine. Iar în privința limbajului, chiar și în timpul terapiei mai scotea câte un cuvânt nou. Îi mulțumim din sufletul Evei pentru toată iubirea, răbdarea, înțelegerea și sprijinul acordat.
imagine profil Furo Eva Andrea Cabinet Individual de Psihologie
Furo Eva Andrea Cabinet Individual de Psihologie
Mulțumesc! 💚🤗
imagine profil Andrada Anastasia
Andrada Anastasia M.
5 din 5
Atmosferă foarte relaxantă, Eva foarte calmă, răbdătoare, iubitoare! O recomand cu toată inima!🌺
imagine profil Adrian
Adrian J.
5 din 5
Foarte relaxant si cu folos !🙏
imagine profil Adrian
Adrian J.
5 din 5
🙏

Contact:

Cuza Vodă, Nr.1, Ap.5, Carei
Ultima strada pe dreapta înainte de gara, casa de pe colț pe partea stângă
Program de lucru
Închis acum • Deschide la 8:00
Luni (azi)
10:00 - 20:00
Marți
8:00 - 13:30
Miercuri
15:00 - 20:00
Joi
9:00 - 21:00
Vineri
Închis
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis
Psiholog autonom Terapeut relațional Imago®️Certificat internațional Facilitator Access Bars®️ Consilier de dezvoltare personala Durata unei ședințe de consiliere psihologică individuală este de 50 de minute, indiferent de numărul ședințelor pe săptămână. Consiliere de cuplu 60 minute 1 întrevedere / săptămâna. 10 minute păstrez ca și timp de sosire, plecare + partea de adminstrare. 📌𝐃𝐚𝐜𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐝𝐨𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐢, 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐧𝐞𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐧𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐜𝐮 𝟐𝟒 𝐨𝐫𝐞 𝐢̂𝐧𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞. 📌𝐓𝐢𝐦𝐩𝐮𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭 𝐢̂𝐧 𝐞𝐱𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐮𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚. 𝐃𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯, 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐚 𝐯𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚𝐭𝐚̆. Minden találkozásra 1 órát tartok fenn, melyből 50 perc a konzultáció, a maradék 10 perc az érkezés, a távozás és az adminisztráció. Felnőtt és gyermek egyéni pszichológiai tanácsadást és fejlesztést hetente többször is lehet igényelni, család/párkapcsolati tanácsadás heti 1 alkalommal történik.
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16