profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14

Candynailsbucharest

5.00(9 evaluări)
Drumul Gura Arieșului nr 41-45 bl 1, București
imagine profil Candynailsbucharest

Alege serviciu

Manichiură

Întreținere cu gel lugime scurta

1 h 30 min, 120 lei
La orice manichiură cu gel efectuata la Candy Nails Bucharest beneficiați de garanție de 21 de zile. Lungimea scurtă este considerată până la nr 1 pe sablon. Nu este suprataxat niciun serviciu pe unghii lucrate în altă parte anterior. Instrumentar dezinfectat si sterilizat pentru fiecare clienta în parte. Serviciul include: - îndepărtarea materialului vechi - realizarea lungimei si formei dorite - stilizarea cuticulei - pregatirea unghiei - aplicarea gelului - finisarea materialului pe suprafata și subunghial - aplicarea culorii ideal sub cuticula sau french - realizarea modelului dacă se doreste (pe 2 unghii este inclus în pret) Model pentru mai mult de 2 unghii este taxat cu 10 lei per unghie La Candy Nails Bucharest NU se lucrează pe unghii cu micoza indiferent din ce cauza a apărut. Dacă aveti intrebari nu ezitați sa ma contactați și va răspund cu mare drag.

Întreținere cu gel lungime medie

1 h 45 min, 145 lei
La orice manichiură cu gel efectuata la Candy Nails Bucharest beneficiați de garanție de 21 de zile. Lungimea medie este considerată până la nr. 3 pe șablon. Nu este suprataxat niciun serviciu pe unghii lucrate în altă parte anterior. Instrumentar dezinfectat si sterilizat pentru fiecare clienta în parte. Serviciul include: - îndepărtarea materialului vechi - realizarea lungimei si formei dorite - stilizarea cuticulei - pregatirea unghiei - aplicarea gelului - finisarea materialului pe suprafata și subunghial - aplicarea culorii ideal sub cuticula sau french - realizarea modelului dacă se doreste (pe 2 unghii este inclus în pret) Model pentru mai mult de 2 unghii este taxat cu 10 lei per unghie La Candy Nails Bucharest NU se lucrează pe unghii cu micoza indiferent din ce cauza a apărut. Dacă aveti intrebari nu ezitați sa ma contactați și va răspund cu mare drag.

Întreținere cu gel lungime mare

2 h, 200 lei
La orice manichiură cu gel efectuata la Candy Nails Bucharest beneficiați de garanție de 21 de zile. Lungimea mare este considerată de la nr.3 până la nr.5 pe șablon. Nu este suprataxat niciun serviciu pe unghii lucrate în altă parte anterior. Instrumentar dezinfectat si sterilizat pentru fiecare clienta în parte. Serviciul include: - îndepărtarea materialului vechi - realizarea lungimei si formei dorite - stilizarea cuticulei - pregatirea unghiei - aplicarea gelului - finisarea materialului pe suprafata și subunghial - aplicarea culorii ideal sub cuticula sau french - realizarea modelului dacă se doreste (pe 2 unghii este inclus în pret) Model pentru mai mult de 2 unghii este taxat cu 10 lei per unghie La Candy Nails Bucharest NU se lucrează pe unghii cu micoza indiferent din ce cauza a apărut. Dacă aveti intrebari nu ezitați sa ma contactați și va răspund cu mare drag.

Întreținere lungime extremă

3 h 30 min, 350 lei
La orice manichiură cu gel efectuata la Candy Nails Bucharest beneficiați de garanție de 21 de zile. Lungimea extremă este considerată de la nr. 5 până la nr. 7 pe șablon. Nu este suprataxat niciun serviciu pe unghii lucrate în altă parte anterior. Instrumentar dezinfectat si sterilizat pentru fiecare clienta în parte. Serviciul include: - îndepărtarea materialului vechi - realizarea lungimei si formei dorite - stilizarea cuticulei - pregatirea unghiei - aplicarea gelului - finisarea materialului pe suprafata și subunghial - aplicarea culorii ideal sub cuticula sau french - realizarea modelului dacă se doreste (pe 2 unghii este inclus în pret) Model pentru mai mult de 2 unghii este taxat cu 10 lei per unghie La Candy Nails Bucharest NU se lucrează pe unghii cu micoza indiferent din ce cauza a apărut. Dacă aveti intrebari nu ezitați sa ma contactați și va răspund cu mare drag.

Constructie cu gel lungime mica/medie

2 h 30 min, 200 lei
La orice manichiura cu gel efectuata la Candy Nails Bucharest beneficiați de garanție de 21 de zile. Lungime mica / medie este considerată orice lungime până la nr.3 pe șablon. Nu este suprataxat niciun serviciu pe unghii lucrate în altă parte anterior. Instrumentar dezinfectat si sterilizat pentru fiecare clienta în parte. Serviciul include: - pregatirea unghiei - stilizarea cuticulei - realizarea extensiei pe sablon sau cu tipsuri reutilizabile - aplicarea gelului prin tehnica de încărcare sau prin full tips - finisarea materialului pe suprafata și subunghial - aplicarea culorii ideal sub cuticula sau french - realizarea modelului dacă se doreste (pe 2 unghii este inclus în pret) Model pentru mai mult de 2 unghii este taxat cu 10 lei per unghie La Candy Nails Bucharest NU se lucrează pe unghii cu micoza indiferent din ce cauza a apărut. Dacă aveti intrebari nu ezitați sa ma contactați și va răspund cu mare drag.

Construcție cu gel - lungime mare

2 h 30 min, 300 lei
La orice manichiura cu gel efectuata la Candy Nails Bucharest beneficiați de garanție de 21 de zile. Lungimea mare este considerată de la nr. 3 până la nr 5 pe șablon. Nu este suprataxat niciun serviciu pe unghii lucrate în altă parte anterior. Instrumentar dezinfectat si sterilizat pentru fiecare clienta în parte. Serviciul include: - pregatirea unghiei - stilizarea cuticulei - realizarea extensiei pe sablon sau cu tipsuri reutilizabile - aplicarea gelului prin tehnica de încărcare sau prin full tips - finisarea materialului pe suprafata și subunghial - aplicarea culorii ideal sub cuticula sau french - realizarea modelului dacă se doreste (pe 2 unghii este inclus în pret) Model pentru mai mult de 2 unghii este taxat cu 10 lei per unghie La Candy Nails Bucharest NU se lucrează pe unghii cu micoza indiferent din ce cauza a apărut. Dacă aveti intrebari nu ezitați sa ma contactați și va răspund cu mare drag.

Vezi toate serviciile
Pedichiura

Pedichiura estetica cu gel (Fără colțuri sau bătături)

1 h 15 min, 120 lei
La orice pedichiura efectuată la Candy Nails Bucharest beneficiați de garanție de 28 de zile. Nu este suprataxat niciun serviciu pe unghii lucrate în altă parte anterior. Instrumentar dezinfectat si sterilizat pentru fiecare clienta în parte. Serviciul include: - îndepărtarea materialului vechi dacă este cazul - realizarea lungimei si formei dorite - stilizarea cuticulei - pregatirea unghiei - aplicarea gelului - aplicarea culorii sau french - realizarea modelului dacă se doreste (pe 2 unghii este inclus în pret) Model pentru mai mult de 2 unghii este taxat cu 10 lei per unghie. La Candy Nails Bucharest NU se lucrează pe unghii cu micoza indiferent din ce cauza a apărut. Pedichiura estetica nu este pedichiura medicala. Pedichiura medicala se ocupa cu scoaterea colțurilor, a bătăturilor sau de talpă. Dacă aveti intrebari nu ezitați sa ma contactați și va răspund cu mare drag.

Pedichiura estetica cu semi (Fără colțuri sau bătături)

1 h 15 min, 110 lei
La orice pedichiura efectuată la Candy Nails Bucharest beneficiați de garanție de 28 de zile. Nu este suprataxat niciun serviciu pe unghii lucrate în altă parte anterior. Instrumentar dezinfectat si sterilizat pentru fiecare clienta în parte. Serviciul include: - îndepărtarea materialului vechi dacă este cazul - realizarea lungimei si formei dorite - stilizarea cuticulei - pregatirea unghiei - aplicarea materialului - aplicarea culorii sau french - realizarea modelului dacă se doreste (pe 2 unghii este inclus în pret) Model pentru mai mult de 2 unghii este taxat cu 10 lei per unghie. La Candy Nails Bucharest NU se lucrează pe unghii cu micoza indiferent din ce cauza a apărut. Pedichiura estetica nu este pedichiura medicala. Pedichiura medicala se ocupa cu scoaterea colțurilor, a bătăturilor sau de talpă. Dacă aveti intrebari nu ezitați sa ma contactați și va răspund cu mare drag.
Alte servicii

Demontare gel/semi + stilizare cuticula

30 min, 80 lei

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

5.00
9 evaluări
MP
Mihaela P.
5 din 5
Foarte atentă la detalii! O recomand cu drag! 🤗
EP
Elena P.
5 din 5
Ustensile sigilate, lucru rar intalnit. Deja m-am reprogramat. 🤩
imagine profil Alina Ruxandra
Alina Ruxandra V.
5 din 5
Unghiute minunate. Recomand cu drag!
imagine profil Teodora
Teodora G.
5 din 5
Recomand cu drag! Singura persoană care de 12 ani încoace, reușește să-mi facă unghiile, să reziste(fără sa-mi cadă vreo una) și 2 luni. Revin de fiecare dată cu drag! 🥰🥰🥰

Contact:

Drumul Gura Arieșului nr 41-45 bl 1, București
Program de lucru
Închis acum • Deschide la 9:30
Luni
9:30 - 15:30
Marți
9:30 - 15:30
Miercuri
9:30 - 15:30
Joi (azi)
9:30 - 15:30
Vineri
9:30 - 15:30
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14