profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22
profile-image-23
profile-image-24
profile-image-25

Camgea Alin Cristian

4.97(108 evalu─âri)
Strada 1 Decembrie 1918 nr 85, Petroșani 332015, Petrosani
imagine profil Camgea Alin Cristian

Alege serviciu

Hai să ne cunoaștem

Consiliere/Diagnoz─â/Test(antialergic)

35 min, 35 lei (50 lei)
Vrei s─â ├«╚Ťi schimbi culoarea p─ârului? Fie dintr-o culoare ├«nchis─â (vopsit), fie p─âr natural, e╚Öti ├«n locul potrivit. Este prima dat─â c├ónd te vopse╚Öti/decolorezi sau e╚Öti o nou─â client─â ╚Öi nu cunosc un istoric al p─ârului t─âu? Pentru o siguran╚Ť─â a s─ân─ât─â╚Ťii lui, c├ót ╚Öi pentru a preveni o eventual─â alergie, vei avea nevoie de o programare ├«n regim de consiliere. Consultanta in coafura este un proces prin care un stilist sau un expert in coafura lucreaza cu un client pentru a identifica si a dezvolta un look personalizat care sa se potriveasca cel mai bine cu stilul, fizionomia si preferintele clientului. In timpul unei consultante in coafura, stilistul poate discuta cu clientul despre preferintele acestuia in ceea ce priveste lungimea parului, textura, culoarea si stilul, precum si despre stilul de viata si modul in care clientul isi doreste sa se prezinte. Stilistul poate examina si structura parului, fizionomia si forma fetei clientului pentru a identifica ce tunsoare, coafura sau culoare ar fi potrivite. In timpul consultantei, stilistul poate sugera si produse de ingrijire a parului care sa ajute la pastrarea sanatatii si a aspectului parului. Este important sa se stabileasca o comunicare deschisa si transparenta intre stilist si client, astfel incat sa se poata dezvolta o intelegere clara a preferintelor si a asteptarilor clientului. Consultanta in coafura poate ajuta la crearea unui look personalizat si la imbunatatirea increderii in sine a clientului, prin crearea unei coafuri care il reprezinta si il face sa se simta bine in pielea lui.
Tunsoare

Tunsoare

45 min, 50 - 150 lei
Tunsori personalizate ├«n func╚Ťie de compozi╚Ťie, centru de interes, armonie, contrast, unghi, form─â exterioar─â sau inferioar─â, simetric, asimetric, volum, stil, fizionomie etc.

Tuns vârfuri / Moon Cut

45 min, 50 lei
T─âiatul v├órfurilor reface tunsoarea. Tunsul regulat al v├órfurilor este catalizatorul cre┼čterii explozive a p─ârului. Perioada optim─â pentru a t─âia p─ârul este ­čĺ» cu Luna ├«n cre╚Ötere. ­čîô
Culoare

Tehnici de colorare

4 h 30 min, pre╚Ť variabil
Salonul nostru ofer─â o gam─â larg─â de servicii de colorare a p─ârului pentru a satisface nevoile ╚Öi preferin╚Ťele fiec─ârui client. Mai jos se g─âse╚Öte un meniu detaliat al serviciilor noastre de colorare a p─ârului: Colorare total─â - Aceast─â op╚Ťiune implic─â acoperirea complet─â a p─ârului cu o singur─â nuan╚Ť─â de vopsea. Este o alegere excelent─â pentru persoanele care doresc s─â schimbe complet culoarea p─ârului. Vopsirea p─ârului ├«n dou─â culori - Aceast─â op╚Ťiune implic─â aplicarea a dou─â nuan╚Ťe diferite de vopsea pe p─ârul clientului. Poate fi o op╚Ťiune excelent─â pentru persoanele care doresc s─â adauge ad├óncime ╚Öi dimensiune coafurii lor. Balayage - Aceast─â tehnic─â implic─â aplicarea de vopsea ├«n mod strategic pe p─âr pentru a crea efectul unor ╚Öuvi╚Ťe naturale. Este o alegere excelent─â pentru persoanele care doresc s─â adauge lumin─â ╚Öi dimensiune p─ârului. Ombre - Aceast─â tehnic─â implic─â trecerea treptat─â de la o nuan╚Ť─â la alta, de la r─âd─âcini la v├órfuri. Este o alegere excelent─â pentru persoanele care doresc s─â ob╚Ťin─â un aspect natural ╚Öi subtil. Reflexii - Aceast─â op╚Ťiune implic─â ad─âugarea de nuan╚Ťe subtile de culoare pe p─ârul clientului pentru a ad─âuga str─âlucire ╚Öi dimensiune. Pre╚Ťurile serviciilor noastre variaz─â ├«n func╚Ťie de durata tratamentului ╚Öi de nivelul de experien╚Ť─â al stilistului. Pentru a ob╚Ťine o estimare exact─â a pre╚Ťului, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi pentru o programare de consultan╚Ť─â.

Culoare

2 h 45 min, 350 - 700 lei
Culoarea este o continu─â descoperire... o culoare nu este frumoas─â sau ur├ót─â, ea doar este. Culorile sunt obsesia mea zilnic─â, bucurie, emo╚Ťie ╚Öi tortur─â.

Repigmentare

1 h 30 min, 250 - 350 lei
Vopsit reîmprospătare culoare (repigmentare), include toner Vibrance Schwarzkopf Professional, spălat, conditioner, uscat.

Vopsit R─âd─âcini

2 h, 250 - 350 lei
Include 1 tub vopsea Schwarzkopf Professional, manoper├ú, (folie protectie, prosop unic├ú), sp─âlat ( 2 sampon├úri, conditioner ), uscat perie (produse de protec╚Ťie, styling).

Protec╚Ťie Vopsit/Decolorare

5 min, pre╚Ť variabil
20% din costul total -> colorat/decolorat. Sistem de protec╚Ťie, previne deteriorarea p─ârului ├«n timpul trat─ârii chimice.FIBERPLEX/OLAPLEX/K18
Decolorare

Balayage

3 h 30 min, 565 - 800 lei
Exist─â mai multe tehnici de balayage, dar cele mai populare sunt: Balayage clasic - aceast─â tehnic─â implic─â aplicarea de vopsea de p─âr direct pe p─ârul nedeolorat, folosind o pensul─â plat─â, cu mi╚Öc─âri de ├«ndep─ârtare, pentru a crea un aspect natural, degradat. Balayage cu folie - aceast─â tehnic─â implic─â aplicarea de vopsea de p─âr pe p─ârul nedeolorat, urmat─â de ├«nvelirea ╚Öuvi╚Ťelor ├«n folie. Acest lucru permite p─ârului s─â se deschid─â mai mult la culoare ╚Öi s─â creeze un efect deosebit de str─âlucitor. Balayage cu vat─â - aceast─â tehnic─â implic─â aplicarea de vopsea de p─âr direct pe p─ârul nedeolorat, urmat─â de aplicarea de vat─â ├«n jurul ╚Öuvi╚Ťelor, pentru a crea un efect subtil de tranzi╚Ťie. Reverse balayage - aceast─â tehnic─â implic─â aplicarea de vopsea de p─âr mai ├«ntunecat─â dec├ót culoarea natural─â a p─ârului, urmat─â de aplicarea de vopsea de p─âr mai deschis─â pentru a crea un efect invers de balayage. Balayage ombr├ę - aceast─â tehnic─â implic─â aplicarea de vopsea de p─âr de-a lungul v├órfurilor p─ârului, ├«ncep├ónd de la o culoare mai ├«nchis─â la r─âd─âcini ╚Öi trec├ónd la o culoare mai deschis─â pe m─âsur─â ce ajunge╚Ťi la v├órfuri. Aceast─â tehnic─â creeaz─â un efect natural de tranzi╚Ťie ├«ntre culori. Balayage sombr├ę - aceast─â tehnic─â este similar─â cu tehnica ombr├ę, dar implic─â utilizarea de tonuri mai ├«ntunecate ╚Öi mai subtile, pentru a crea un efect mai natural. Balayage cu nuan╚Ťe pastelate - aceast─â tehnic─â implic─â aplicarea de nuan╚Ťe pastelate pe p─ârul nedeolorat, pentru a crea un efect deosebit de subtil ╚Öi feminin. Aceast─â tehnic─â necesit─â adesea decolorarea par╚Ťial─â a p─ârului, pentru a permite tonurilor pastelate s─â se vad─â. Fiecare tehnic─â de balayage poate fi personalizat─â ├«n func╚Ťie de nevoile ╚Öi preferin╚Ťele individuale ale clien╚Ťilor ╚Öi de p─ârul lor. Este important s─â consulta╚Ťi un stilist calificat pentru a afla ce tehnic─â ar fi cea mai potrivit─â pentru dumneavoastr─â. Include: pudr├ú decolorant├ú Schwarzkopf Professional, folie staniol, protec╚Ťie (vat├ú, pelerin├ú de unic├ú folosin╚Ť─â), sp─âlat (2 ╚Öampon├úri, conditioner ), toner Vibrance Schwarzkopf Professional, uscat din perie.

Decolorare r─âd─âcini

45 min, pre╚Ť variabil
Decolorarea r─âd─âcinilor este o tehnic─â de decolorare ├«n care se utilizeaz─â un agent decolorant pentru a deschide ╚Öi a decolora tonurile de p─âr naturale de la r─âd─âcini. Aceast─â tehnic─â este adesea folosit─â pentru a ├«ndep─ârta culoarea veche sau pentru a preg─âti p─ârul pentru o nou─â nuan╚Ť─â. ├Än general, costul produselor decolor─ârii r─âd─âcinilor poate varia ├«n func╚Ťie de salonul ╚Öi expertiza stilistului, dar pre╚Ťul mediu poate fi de aproximativ 90-135 de lei. Este important de men╚Ťionat c─â pre╚Ťul poate cre╚Öte ├«n func╚Ťie de desimea p─ârului ╚Öi de nivelul de decolorare necesar pentru a atinge culoarea dorit─â. ├Än plus, este important s─â discuta╚Ťi cu stilistul dumneavoastr─â despre starea actual─â a p─ârului dumneavoastr─â, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi decide ├«mpreun─â dac─â decolorarea r─âd─âcinilor este cea mai bun─â op╚Ťiune pentru dvs. ╚Öi dac─â exist─â alternative care ar putea fi mai potrivite pentru nevoile dumneavoastr─â de coafare ╚Öi colorare.

Decolorare păr întreg

4 h 30 min, pre╚Ť variabil
Decolorarea p─ârului ├«ntreg este un proces chimic prin care se ├«ndep─ârteaz─â pigmen╚Ťii naturali din p─âr ╚Öi se deschide cuticula pentru a permite penetrarea culorilor mai deschise. Este un proces care implic─â utilizarea unor substan╚Ťe chimice puternice, cum ar fi peroxidul de hidrogen, care poate fi daunator pentru p─âr ╚Öi scalp. ├Änainte de a ├«ncepe procesul de decolorare, este important s─â consulta╚Ťi un stilist profesionist care poate determina dac─â p─ârul dvs. poate fi decolorat ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi care poate recomanda cele mai bune produse pentru a v─â atinge obiectivele de culoare. De asemenea, este important s─â ave╚Ťi ├«n vedere c─â decolorarea p─ârului poate cauza deteriorarea p─ârului, uscarea ╚Öi ruperea acestuia. ├Än timpul ╚Öi dup─â procesul de decolorare, trebuie s─â ├«ngriji╚Ťi p─ârul cu produse de ├«ngrijire a p─ârului care pot hidrata ╚Öi repara p─ârul deteriorat. ├Än concluzie, decolorarea p─ârului ├«ntreg este un proces care trebuie f─âcut cu aten╚Ťie ╚Öi doar de c─âtre un profesionist, pentru a minimiza riscurile de deteriorare a p─ârului.

Decolorare ombre

3 h 30 min, pre╚Ť variabil
Decolorarea Ombre este o tehnica de colorare a parului care implica aplicarea culorii de la radacina parului pana la jumatatea lungimii si apoi amestecarea culorii cu o culoare diferita de la jumatatea lungimii parului pana la varfuri. Aceasta tehnica ofera un aspect natural si degrade. Pretul pentru decolorarea Ombre poate varia in functie de salonul de infrumusetare si de nivelul de experienta al stilistului. In general, costul poate fi cuprins intre 300 si 550 de lei, in functie de lungimea parului si de nivelul de decolorare dorit. Este important sa discutati cu stilistul inainte pentru a afla pretul exact si pentru a va asigura ca intelegeti ce presupune tehnica de decolorare Ombre.
Îngrijire/Tratamente

Tratament

1 h, 50 - 250 lei
Tratamente personalizate ├«n func╚Ťie de nevoile p─ârului. S─â nu uit─âm c─â p─ârul reprezint─â un aspect esen╚Ťial ├«n via╚Ť─â oric─ârei femei iar ├«ngrijirea profesional─â (de salon) sus╚Ťine pe termen lung ├«ngrijirea de acas─â.

Sp─âlat , uscat la perie (bucle, intins din perie)

1 h 10 min, 70 - 100 lei

Tratament HairSpa

45 min, 100 lei
Tratamentul "HairSpa" ├«ncepe cu o etap─â de diagnosticare a problemei ╚Öi a tipului de par. De fiecare dat─â, o iarn─â geroas─â sau o vara foarte c─âlduroas─â ne face s─â ne g├óndim la ce avem de f─âcut pentru a rec─âp─âta str─âlucirea ╚Öi s─ân─âtatea p─ârului. Ei bine, cel mai bun r─âspuns la aceast─â ├«ntrebare este procedura HairSpa. Include : ╚śamponare Fiberclinix, tratament + booster Fiberclinix (FIBRE CLINIX VIBRANCY culoare,FIBRE CLINIX FORTIFY reparare,FIBRE CLINIX HYDRATE hidratare,FIBRE CLINIX VOLUMIZE volum, FIBRE CLINIX TAME frizz ), feonat la liber sau perie .
Aranjat/Styling

Modelarea p─ârului

1 h, 80 - 250 lei
,,Dragostea de frumuse╚Ťe este gust. Crearea de frumuse╚Ťe este art─â!" (Ralph Waldo Emerson) Servicii de coafat: cu perie plat─â/rotund─â, cu difuzorul, plac─â, ondulator).

Întins placă

30 min, 30 - 50 lei
├Äntins cu placa (p─âr mediu sau lung), include dac├ú este necesar ╚Öi produse de protec╚Ťie ╚Öi styling.

Aranjat Perie S/M/L

35 min, 35 - 65 lei
Include uscare la perie rotundã, Lungime păr -> (S-curt 35 Ron, M-ediu 45 Ron, L-ung 65), produse styling Schwarzkopf Professional.

Aranjat Simplu

30 min, 50 lei
Aranjat la perie, tapat/creponat la rădăcinã, produse de styling

Aranjat Ocazii

35 min, 80 lei
Aranjat special -> coafuri pentru păr mediu sau lung rapide și super facile, include : agrafe, produse de Styling Schwarzkopf Professional

Coafat COC

1 h, 100 lei
Include mai mult timp "aten╚Ťie ╚Öi mig├úleal├ú" pentru a face diferen╚Ťa, agrafe, burete, produse de styling Schwarzkopf Professional.

Vezi toate serviciile
Pachete %

Sp─âlat/coafat

1 h, 100 lei (150 lei)
Spălat(2 șamponãri,conditioner,uscat)/coafat (Perie, placã) -> (pachet săptămânal)

Sp─âlat/tuns/coafat

1 h 30 min, 120 lei (150 lei)
Include : 2 ╚śampon├úri, conditioner, tuns, uscat perie (plat├ú sau rotund├ú)
Extensii

Manoper─â extensii

30 min, 600 lei
Manoper─â aplicare 40 de benzi tape on

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

4.97
108 evalu─âri
imagine profil Bogye
Bogye S.
5 din 5
Cel mai bun Frizer !!!­čöŁ­čöŁ­čöŁ­čîłÔťé´ŞĆ
RR
Raluca R.
5 din 5
Alin este extraordinar. Un super profesionist. Părul meu este de vis când plec de la salon.
AA
Andreea A.
5 din 5
Un profesionist , ├«ntodeauna ├«╚Ťi recomanda ce este mai bun Pt tine ╚Öi Pt parul t─âu
imagine profil Doina
Doina S.
5 din 5
Foarte mi╚Öto aplica╚Ťia ╚Öi foarte utila.

Contact:

Strada 1 Decembrie 1918 nr 85, Petroșani 332015, Petrosani
Program de lucru
├Änchis acum ÔÇó Deschide Miercuri la 9:00
Luni
9:00 - 18:00
Mar╚Ťi (azi)
9:00 - 18:00
Miercuri
9:00 - 18:00
Joi
9:00 - 18:00
Vineri
9:00 - 18:00
Sâmbătă
9:00 - 14:00
Duminic─â
Închis
Trainer ­ŁŚŽ­ŁŚ░­ŁŚÁ­Łśä­ŁŚ«­ŁŚ┐­Łśç­ŁŚŞ­ŁŚ╝­ŁŚŻ­ŁŚ│ ­ŁŚú­ŁŚ┐­ŁŚ╝­ŁŚ│­ŁŚ▓­ŁśÇ­ŁśÇ­ŁŚÂ­ŁŚ╝­ŁŚ╗­ŁŚ«­ŁŚ╣ ­čľĄ Ôäé­ŁĽá­ŁĽŁ­ŁĽá­ŁĽú ­Łö╣­ŁĽŁ­ŁĽá­ŁĽč­ŁĽĽ ­ŁĽŐ­ŁĽí­ŁĽľ­ŁĽö­ŁĽÜ­ŁĽĺ­ŁĽŁ­ŁĽÜ­ŁĽĄ­ŁĽą
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22
profile-image-23
profile-image-24
profile-image-25