profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17

BodyArchitech

4.99(91 evaluări)
Decebal 5, Cluj-Napoca
imagine profil BodyArchitech

Alege serviciu

Alte servicii

Consultanta

30 min, preț variabil
Eximia

Eximia-zonă Mică(brate, gambe, gusa)

30 min, 160 lei
Tratamentele Eximia pentru zona brațelor, gusei si gambelor pot ajuta la îmbunătățirea fermității și tonusului pielii, reducerea aspectului de piele lăsată sau flască și la remodelarea conturului. Remodelarea conturului: Prin stimularea mușchilor și a țesutului adipos din zona tratata, Eximia poate ajuta la remodelarea conturului, reducând aspectul de brațe, gambe sau gusa groase sau voluminoase.

Eximia-abdomen sau coapse

1 h, 290 lei
Eximia poate fi utilizată pentru tratarea și remodelarea zonei abdomenului. Tratamentele Eximia pentru zona abdomenului pot ajuta la îmbunătățirea fermității și tonusului pielii, reducerea aspectului de piele lăsată sau flască și la remodelarea conturului abdominal. Eximia poate fi utilizată pentru tratarea și reducerea grăsimii corporale. Tratamentele Eximia pentru grăsime pot ajuta la eliminarea depozitelor de grăsime nedorite, remodelarea conturului corporal și îmbunătățirea aspectului general al siluetei.

Eximia-2 zone la alegere

1 h 15 min, 390 lei

Eximia 3 zone

1 h 45 min, 490 lei

Eximia Full body

2 h 15 min, 700 lei
Eximia tratament full body este un program de remodelare corporală care utilizează tehnologia Eximia pentru a trata și îmbunătăți aspectul întregului corp. Acest tratament poate include utilizarea radiofrecvenței bipolare, vacuumului și laserului pentru a stimula producția de colagen, a tonifia pielea, a reduce celulita și a remodela conturul corporal. Este un tratament non-invaziv și poate fi personalizat în funcție de nevoile și obiectivele individuale ale fiecărei persoane.

REDUCERE16%

Eximia 7 zile consecutive o zona

40 min, 1500 lei (1800 lei)
Programul Eximia de 7 zile consecutive poate varia în funcție de obiectivele individuale și de recomandările specialistului. În general, un astfel de program poate include sesiuni de tratament Eximia în fiecare zi timp de 7 zile consecutive. Durata și intensitatea fiecărei sesiuni pot fi ajustate în funcție de nevoile și toleranța fiecărei persoane.

1 Sedinta Hifem(post Eximia

20 min, preț variabil
Fitness

Sedinta EMS

30 min, 70 - 120 lei

Sedinta demo EMS

30 min, preț variabil

REDUCERE33%

Abonament EMS DUO

30 min, 600 lei (900 lei)
Abonament EMS pentru 2 persoane 4 sedinte pe luna/pers

REDUCERE25%

Abonament Ems DUO 8 sedinte

30 min, 1200 lei (1600 lei)
Abonament Ems 2 persoane, 8 sedinte pe luna/pers
Remodelare corporala

Vreau să testez GRATUIT BodyArchitech-HIFEM/HI-EMT+RF (high-intensity focused electromagnetic technology - tehnologie electromagnetică concentrată de înaltă intensitate)

30 min, preț variabil

1 sedinta impachetare Termocuvertă

1 h, 80 - 100 lei
Impachetările anticelulitice și de slăbire cu termocuverta utilizează tehnologia infraroșu pentru a stimula arderea grăsimilor și a reduce aspectul celulitei. Aceste impachetări implică aplicarea de creme anticelulitice cu ingrediente active pe piele, urmată de învelirea corpului într-o cuvertă specială cu elemente de încălzire cu infraroșu. Căldura generată de termocuverta cu infraroșu ajută la dilatarea vaselor de sânge, stimulând astfel circulația și eliminarea toxinelor din țesuturi. Acest tratament poate contribui la reducerea aspectului de celulită, la tonifierea pielii și la îmbunătățirea conturului corporal.

1sedinta BodyArchitech(electrostimulare magnetica+radiofrecventa)2 zone

30 min, 200 - 350 lei
HIFEMT (High-Intensity Focused Electromagnetic) este o tehnologie inovatoare utilizată în tratamentele de remodelare corporală și întărire musculară. Această tehnologie utilizează impulsuri electromagnetice de înaltă intensitate pentru a stimula contracțiile musculare profunde într-un mod non-invaziv. Prin intermediul HIFEMT, impulsurile electromagnetice sunt direcționate către mușchii țintă, generând contracții musculare intense și supramaximale. Aceste contracții puternice pot duce la o creștere semnificativă a forței și a tonusului muscular. HIFEMT este adesea utilizat pentru a trata și întări mușchii abdominali, mușchii fesieri și mușchii coapselor. Tratamentele cu HIFEMT pot fi personalizate în funcție de nevoile și obiectivele individuale ale fiecărei persoane.

Masaj Metabolic

30 min, 30 - 50 lei
Masajul metabolic EMS (Electrical Muscle Stimulation) este o tehnică de masaj care utilizează impulsuri electrice pentru a stimula contracțiile musculare și a activa metabolismul. Această tehnică implică utilizarea unor electrozi care sunt plasați pe piele și care transmit impulsuri electrice .Masajul metabolic EMS poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și a metabolismului, precum și la reducerea tensiunii și a durerilor musculare.
Masaj

Masaj de relaxare cu bețe de bambus

1 h 5 min, 100 - 180 lei

Masaj de relaxare cu uleiuri aromatice

30 min, 100 - 120 lei

Masaj anticelulitic prin radio frecvența și bețe de bambus

1 h 30 min, 200 lei

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

4.99
91 evaluări
MD
Mara D.
5 din 5
The best
imagine profil Miruna
Miruna D.
5 din 5
O experienta placuta!
imagine profil Alex
Alex T.
5 din 5
Deosebit de primitoare, profesionalism la maxim, o placere de fiecare data
AM
Anca Raluca M.
5 din 5
Mulțumesc pentru energia și tonusul bun cu care plec de fiecare data🤗

Contact:

Decebal 5, Cluj-Napoca
Program de lucru
Deschis acum
Luni
12:00 - 20:00
Marți
8:30 - 20:00
Miercuri
9:00 - 20:00
Joi
8:30 - 20:00
Vineri
9:00 - 20:00
Sâmbătă (azi)
10:00 - 14:00
Duminică
Închis
EMS studio with a twist! La BodyArchitech combinam antrenamente de forță EMS cu tehnologii pentru slăbire localizata de ultima generație, astfel ca, rezultatele obținute au reușit sa ii convingă pana si pe cei mai sceptici dintre cunoscuții noștri.
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17