profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22
profile-image-23
profile-image-24
profile-image-25
profile-image-26
profile-image-27

Cristina Tantar Beauty Artist

4.93(96 evaluări)
Strada Câmpului Nr 117, Cluj-Napoca
Loc de parcare asigurat
imagine profil Cristina Tantar Beauty Artist

Alege serviciu

Extensii gene - Lashes

Extensii gene 1D - aplicare

1 h 15 min, 220 lei
Volumul 1D presupune aplicarea a unui fir de extensie pe fiecare fir natural de geana. Lungimile extensiilor de gene se vor stabili in functie de lungimea firului natural. Tineti cont ca volumul difera de la o persoana la alta, in functie de numarul de gene naturale. Optati pentru acest serviciu daca va doriti un volum natural, soft, daca aveti mai mult de 4 saptamani de la ultima aplicare sau daca sunteti client nou, chiar daca aveti extensii gene aplicate de un alt tehnician.

Extensii gene 1D - intretinere

1 h, 180 lei
Va rog sa selectati acest serviciu doar daca aveti extensii de gene aplicate de mine. Nu realizez intretinere pe lucrari realizate de alti tehnicieni. Pe piata exista o gama varianta de fire de extensii gene, branduri diferite si de cele mai multe ori curburile, culoarea, finisul firului nu coincid, calitatea lucrarii avand de suferit. Din acest motiv, va rog sa programati Indepartare extensii si Aplicare extensii gene volumul dorit, daca nu aveti extensiile de gene aplicate de mine. Serviciul de intretinere extensii gene se poate programa cel tarziu in saptamana 4 de la ultima sedinta. Daca aveti mai mult de 4 saptamani de la ultima sedinta, va rog sa realizati progamarea pentru serviciul de APLICARE EXTENSII GENE. Extensii gene fir cu fir, volum 1D. Volumul 1D presupune aplicarea a unui fir de extensie pe fiecare fir natural de geana. Lungimile extensiilor de gene se vor stabili in functie de lungimea firului natural. Tineti cont ca volumul difera de la o persoana la alta, in functie de numarul de gene naturale.

Extensii gene 2D - aplicare

2 h, 250 lei
Volumul 2D presupune aplicarea a 2 fire de extensie pe fiecare fir natural de geana. Lungimile extensiilor de gene se vor stabili in functie de lungimea firului natural. Tineti cont ca volumul difera de la o persoana la alta, in functie de numarul de gene naturale. Optati pentru acest serviciu daca va doriti un volum natural, soft, daca aveti mai mult de 4 saptamani de la ultima aplicare sau daca sunteti client nou, chiar daca aveti extensii gene aplicate de un alt tehnician.

Extensii gene 2D - intretinere

1 h 30 min, 200 lei
Va rog sa selectati acest serviciu doar daca aveti extensii de gene aplicate de mine. Nu realizez intretinere pe lucrari realizate de alti tehnicieni. Pe piata exista o gama varianta de fire de extensii gene, branduri diferite si de cele mai multe ori curburile, culoarea, finisul firului nu coincid, calitatea lucrarii avand de suferit. Din acest motiv, va rog sa programati Indepartare extensii si Aplicare extensii gene volumul dorit, daca nu aveti extensiile de gene aplicate de mine. Serviciul de intretinere extensii gene se poate programa cel tarziu in saptamana 4 de la ultima sedinta. Daca aveti mai mult de 4 saptamani de la ultima sedinta, va rog sa realizati progamarea pentru serviciul de APLICARE EXTENSII GENE. Extensii gene fir cu fir, volum 2D. Volumul 2D presupune aplicarea a 2 fire de extensie pe fiecare fir natural de geana. Lungimile extensiilor de gene se vor stabili in functie de lungimea firului natural. Tineti cont ca volumul difera de la o persoana la alta, in functie de numarul de gene naturale.

Extensii gene 3D -aplicare

2 h, 270 lei
Volumul 3D presupune aplicarea a 3 fire de extensie pe fiecare fir natural de geana. Lungimile extensiilor de gene se vor stabili in functie de lungimea firului natural. Tineti cont ca volumul difera de la o persoana la alta, in functie de numarul de gene naturale. Optati pentru acest serviciu daca va doriti un volum natural, soft, daca aveti mai mult de 4 saptamani de la ultima aplicare sau daca sunteti client nou, chiar daca aveti extensii gene aplicate de un alt tehnician.

Extensii gene 3D - intretinere

1 h 30 min, 220 lei
Va rog sa selectati acest serviciu doar daca aveti extensii de gene aplicate de mine. Nu realizez intretinere pe lucrari realizate de alti tehnicieni. Pe piata exista o gama varianta de fire de extensii gene, branduri diferite si de cele mai multe ori curburile, culoarea, finisul firului nu coincid, calitatea lucrarii avand de suferit. Din acest motiv, va rog sa programati Indepartare extensii si Aplicare extensii gene volumul dorit, daca nu aveti extensiile de gene aplicate de mine. Serviciul de intretinere extensii gene se poate programa cel tarziu in saptamana 4 de la ultima sedinta. Daca aveti mai mult de 4 saptamani de la ultima sedinta, va rog sa realizati progamarea pentru serviciul de APLICARE EXTENSII GENE. Extensii gene fir cu fir, volum 3D. Volumul 3D presupune aplicarea a 3 fire de extensie pe fiecare fir natural de geana. Lungimile extensiilor de gene se vor stabili in functie de lungimea firului natural. Tineti cont ca volumul difera de la o persoana la alta, in functie de numarul de gene naturale.

Vezi toate serviciile
Laminare gene/ sprancene

Laminare gene

1 h, 190 lei
Laminarea de gene reprezintă un tratament aplicat pe genele naturale , care are că și rezultat final curbarea și ingrosarea acestora.

Laminare sprancene

45 min, 145 lei
Laminare sprâncene (pensat inclus). Nu include serviciul de vopsire sprancene.
Stilizare sprancene femei

Pensat forma

30 min, 70 lei
Stilizarea de sprancene presupune stabilirea formei corecte a sprâncenelor în funcție de fizionomie. Nu include vopsirea sprâncenelor

Pensat intretinere

20 min, 50 lei
Întreținere forma sprâncene.

Vopsit sprancene

15 min, 35 lei
Vopsit sprancene
Alte servicii

Gene individuale

30 min, 70 lei
Aplicare gene false smoc. Genele false se pot purta o perioada limitata de timp 24-48 ore).

Machiaj eveniment

1 h, 200 lei
Machiaj pentru eveniment. Prețul nu include aplicarea genelor false

Machiaj proba mireasa

1 h 30 min, 250 lei
Machiaj proba mireasa. Prețul include consultanta. Prețul nu include aplicarea genelor false.

Machiaj mireasa

1 h 15 min, 300 lei
Machiaj mireasa. Prețul nu include aplicarea genelor false.

Curs automachiaj

6 h, 600 lei

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

4.93
96 evaluări
RR
Roxana R.
5 din 5
❤️
imagine profil Liviana
Liviana I.
5 din 5
Recomand din toată inima!
RR
Roxana R.
5 din 5
Servicii excelente ! ❤️
imagine profil Liviana
Liviana I.
5 din 5
Recomand cu mare drag serviciile Cristinei, m-am simțit foarte bine, este foarte finuța și o atmosferă foarte faină!

Contact:

Strada Câmpului Nr 117, Cluj-Napoca
Loc de parcare asigurat
Program de lucru
Închis acum • Deschide Vineri la 8:00
Luni
8:00 - 15:00
Marți
12:00 - 20:00
Miercuri
8:00 - 15:00
Joi (azi)
12:00 - 20:00
Vineri
8:00 - 20:00
Sâmbătă
8:00 - 14:00
Duminică
Închis
Make-up artist profesionist Tehnician extensii gene acreditat Formator și lash trainer acreditat
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22
profile-image-23
profile-image-24
profile-image-25
profile-image-26
profile-image-27