profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22
profile-image-23
profile-image-24
profile-image-25
profile-image-26
profile-image-27

Cristina Tantar Beauty Artist

4.95(170 evaluări)
Strada Câmpului Nr 117, Cluj-Napoca
imagine profil Cristina Tantar Beauty Artist

Alege serviciu

Extensii gene - Lashes

Extensii gene 1D - aplicare

1 h 15 min, 220 lei
Volumul 1D presupune aplicarea a unui fir de extensie pe fiecare fir natural de geana. Lungimile extensiilor de gene se vor stabili in functie de lungimea firului natural. Tineti cont ca volumul difera de la o persoana la alta, in functie de numarul de gene naturale. Optati pentru acest serviciu daca va doriti un volum natural, soft, daca aveti mai mult de 4 saptamani de la ultima aplicare sau daca sunteti client nou, chiar daca aveti extensii gene aplicate de un alt tehnician.

Extensii gene 1D - intretinere

1 h, 180 lei
Va rog sa selectati acest serviciu doar daca aveti extensii de gene aplicate de mine. Nu realizez intretinere pe lucrari realizate de alti tehnicieni. Pe piata exista o gama varianta de fire de extensii gene, branduri diferite si de cele mai multe ori curburile, culoarea, finisul firului nu coincid, calitatea lucrarii avand de suferit. Din acest motiv, va rog sa programati Indepartare extensii si Aplicare extensii gene volumul dorit, daca nu aveti extensiile de gene aplicate de mine. Serviciul de intretinere extensii gene se poate programa cel tarziu in saptamana 4 de la ultima sedinta. Daca aveti mai mult de 4 saptamani de la ultima sedinta, va rog sa realizati progamarea pentru serviciul de APLICARE EXTENSII GENE. Extensii gene fir cu fir, volum 1D. Volumul 1D presupune aplicarea a unui fir de extensie pe fiecare fir natural de geana. Lungimile extensiilor de gene se vor stabili in functie de lungimea firului natural. Tineti cont ca volumul difera de la o persoana la alta, in functie de numarul de gene naturale.

Extensii gene 2D - aplicare

2 h, 250 lei
Volumul 2D presupune aplicarea a 2 fire de extensie pe fiecare fir natural de geana. Lungimile extensiilor de gene se vor stabili in functie de lungimea firului natural. Tineti cont ca volumul difera de la o persoana la alta, in functie de numarul de gene naturale. Optati pentru acest serviciu daca va doriti un volum natural, soft, daca aveti mai mult de 4 saptamani de la ultima aplicare sau daca sunteti client nou, chiar daca aveti extensii gene aplicate de un alt tehnician.

Extensii gene 2D - intretinere

1 h 30 min, 200 lei
Va rog sa selectati acest serviciu doar daca aveti extensii de gene aplicate de mine. Nu realizez intretinere pe lucrari realizate de alti tehnicieni. Pe piata exista o gama varianta de fire de extensii gene, branduri diferite si de cele mai multe ori curburile, culoarea, finisul firului nu coincid, calitatea lucrarii avand de suferit. Din acest motiv, va rog sa programati Indepartare extensii si Aplicare extensii gene volumul dorit, daca nu aveti extensiile de gene aplicate de mine. Serviciul de intretinere extensii gene se poate programa cel tarziu in saptamana 4 de la ultima sedinta. Daca aveti mai mult de 4 saptamani de la ultima sedinta, va rog sa realizati progamarea pentru serviciul de APLICARE EXTENSII GENE. Extensii gene fir cu fir, volum 2D. Volumul 2D presupune aplicarea a 2 fire de extensie pe fiecare fir natural de geana. Lungimile extensiilor de gene se vor stabili in functie de lungimea firului natural. Tineti cont ca volumul difera de la o persoana la alta, in functie de numarul de gene naturale.

Extensii gene 3D -aplicare

2 h, 270 lei
Volumul 3D presupune aplicarea a 3 fire de extensie pe fiecare fir natural de geana. Lungimile extensiilor de gene se vor stabili in functie de lungimea firului natural. Tineti cont ca volumul difera de la o persoana la alta, in functie de numarul de gene naturale. Optati pentru acest serviciu daca va doriti un volum natural, soft, daca aveti mai mult de 4 saptamani de la ultima aplicare sau daca sunteti client nou, chiar daca aveti extensii gene aplicate de un alt tehnician.

Extensii gene 3D - intretinere

1 h 30 min, 220 lei
Va rog sa selectati acest serviciu doar daca aveti extensii de gene aplicate de mine. Nu realizez intretinere pe lucrari realizate de alti tehnicieni. Pe piata exista o gama varianta de fire de extensii gene, branduri diferite si de cele mai multe ori curburile, culoarea, finisul firului nu coincid, calitatea lucrarii avand de suferit. Din acest motiv, va rog sa programati Indepartare extensii si Aplicare extensii gene volumul dorit, daca nu aveti extensiile de gene aplicate de mine. Serviciul de intretinere extensii gene se poate programa cel tarziu in saptamana 4 de la ultima sedinta. Daca aveti mai mult de 4 saptamani de la ultima sedinta, va rog sa realizati progamarea pentru serviciul de APLICARE EXTENSII GENE. Extensii gene fir cu fir, volum 3D. Volumul 3D presupune aplicarea a 3 fire de extensie pe fiecare fir natural de geana. Lungimile extensiilor de gene se vor stabili in functie de lungimea firului natural. Tineti cont ca volumul difera de la o persoana la alta, in functie de numarul de gene naturale.

Vezi toate serviciile
Laminare gene/ sprancene

Laminare gene

1 h, 190 lei
Laminarea de gene reprezintă un tratament aplicat pe genele naturale , care are că și rezultat final curbarea și ingrosarea acestora.

Laminare sprancene

45 min, 145 lei
Laminare sprâncene (nu include serviciul pensat).
Stilizare sprancene femei

Pensat forma

30 min, 70 lei
Stilizarea de sprancene presupune stabilirea formei corecte a sprâncenelor în funcție de fizionomie. Nu include vopsirea sprâncenelor

Pensat intretinere

20 min, 50 lei
Întreținere forma sprâncene.

Vopsit sprancene

15 min, 35 lei
Vopsit sprancene
Alte servicii

Gene individuale

30 min, 70 lei
Aplicare gene false smoc. Genele false se pot purta o perioada limitata de timp 24-48 ore).

Machiaj eveniment

1 h, 200 lei
Machiaj pentru eveniment. Prețul nu include aplicarea genelor false

Machiaj proba mireasa

1 h 30 min, 250 lei
Machiaj proba mireasa. Prețul include consultanta. Prețul nu include aplicarea genelor false.

Machiaj mireasa

1 h 15 min, 300 lei
Machiaj mireasa. Prețul nu include aplicarea genelor false.

Curs automachiaj

6 h, 600 lei

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

4.95
170 evaluări
imagine profil Sinziana
Sinziana E.
5 din 5
De fiecare data vizita la Cristina este o experienta excepțională. Serviciile oferite sunt intodeauna de calitate si plec de la ea simțindu-ma frumoasa si incarcata cu energie pozitivă
imagine profil Teodora
Teodora S.
5 din 5
Vin la Cristina de mai bine de 5 ani si am incercat seeviciile de extensii, makeup, stilizare sprancene. O recomand cu mare drag, este o placere de fiecare data sa beneficiez de serviciile ei.❤️❤️
CP
Cristina P.
5 din 5
O profesionista in adevaratul sens al cuvantului si, totodata , un om minunat.
DK
Doina K.
5 din 5
Salon frumos amenajat in interiorul unei clinici stomatologice am optat pentru gene 3 d foarte multumita de servicii si ambianta

Contact:

Strada Câmpului Nr 117, Cluj-Napoca
Loc de parcare asigurat
Program de lucru
Deschis acum
Luni
8:00 - 15:00
Marți
12:00 - 20:00
Miercuri
8:00 - 15:00
Joi (azi)
12:00 - 20:00
Vineri
8:00 - 20:00
Sâmbătă
8:00 - 14:00
Duminică
Închis
Make-up artist profesionist Tehnician extensii gene acreditat Formator și lash trainer acreditat
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22
profile-image-23
profile-image-24
profile-image-25
profile-image-26
profile-image-27