profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4

AurorAlign - Armonie Corp Minte Suflet

5.00(20 evaluări)
Alexandru Deparateanu 12, București
imagine profil AurorAlign - Armonie Corp Minte Suflet

Alege serviciu

MASAJ

Pachet ARMONIE

1 h, 250 lei
Bine ai venit în lumea terapiei SOC (Symphony of the Cells) personalizate cu uleiuri esențiale doTERRA, masaj cu pietre calde de jad și reflexoterapie, concepută special pentru tine, femeie frumoasă! În cadrul serviciului meu, vei experimenta o sinergie unică de 9 uleiuri esențiale cu grad terapeutic doTERRA, selectate cu grijă pentru a satisface nevoile tale specifice. Indiferent dacă ai nevoie de o pauză relaxantă de la agitația zilnică, de alinare pentru stresul cotidian sau de revitalizare a energiei feminine, fiecare ulei esențial este ales cu atenție pentru a-ți îndeplini dorințele. Pachetul complet durează 60 de minute și include un masaj care acoperă spatele și tălpile tale.Mâinile mele pricepute te vor învălui într-un masaj cu pietre calde de jad, oferindu-ți un confort și o relaxare profundă, exact așa cum merită o femeie ca tine. Pietrele de jad emană energie și echilibru, facilitând eliminarea tensiunii acumulate și restabilind fluxul natural de energie în corpul tău. În plus, reflexoterapia adaugă o dimensiune suplimentară acestei experiențe unice. Prin stimularea zonelor reflexe ale picioarelor, vei simți o revigorare și echilibrare profundă, ajutându-ți corpul să strălucească în toată splendoarea sa feminină. Așadar, dragă doamnă, lasă-mă să te ghidez printr-o călătorie de vindecare și armonie, special adaptată nevoilor tale. Ia-ți timp pentru tine și experimentează sinfonia de beneficii pe care terapia SOC, masajul cu pietre calde de jad și reflexoterapia le pot oferi. Te aștept cu brațele deschise pentru a începe această călătorie spre bunăstare și frumusețe!

Pachet REGAL

1 h 30 min, 350 lei
Bine ai venit în lumea terapiei SOC (Symphony of the Cells) personalizate cu uleiuri esențiale doTERRA, masaj cu pietre calde de jad și reflexoterapie, gândit special pentru tine, femeie frumoasă! În cadrul acestui pachet unic, vei experimenta o sinergie de 9 uleiuri esențiale cu grad terapeutic doTERRA, selectate cu grijă pentru a satisface nevoile tale specifice. Indiferent dacă vrei să scapi de agitația zilnică, să alini stresul sau să revigorezi energia feminină, fiecare ulei esențial este ales cu atenție pentru a-ți îndeplini dorințele. Pachetul complet durează 90 de minute și include un masaj full body, care acoperă spatele, picioarele și talpile tale. Mâinile mele pricepute te vor învălui într-un masaj cu pietre calde de jad, oferindu-ți o relaxare profundă și revigorare. Pietrele de jad emană energie și echilibru, eliminând tensiunea acumulată și restabilind fluxul natural de energie în corpul tău. În plus, reflexoterapia adaugă o dimensiune suplimentară acestei experiențe unice. Prin stimularea zonelor reflexe ale picioarelor, vei simți o revigorare și echilibrare profundă, ajutându-ți corpul să strălucească în toată splendoarea sa feminină. Așadar, dragă doamnă, lasă-mă să te ghidez printr-o călătorie de vindecare și armonie, special adaptată nevoilor tale. Ia-ți timp pentru tine și experimentează sinfonia de beneficii pe care terapia SOC, masajul full body cu pietre calde de jad și reflexoterapia le pot oferi. Te aștept cu brațele deschise pentru a începe această călătorie spre bunăstare și frumusețe!
Abonamente
REDUCERE16%

Abonament REGAL

1 h 30 min, 1750 lei (2100 lei)
Bine ai venit în lumea terapiei SOC (Symphony of the Cells) personalizate cu uleiuri esențiale doTERRA, masaj cu pietre calde de jad și reflexoterapie, conceput special pentru tine, femeie frumoasă! În cadrul acestui pachet unic, vei experimenta o sinergie de 9 uleiuri esențiale cu grad terapeutic doTERRA, selectate cu grijă pentru a satisface nevoile tale specifice. Indiferent dacă dorești să scapi de agitația zilnică, să alini stresul sau să revigorezi energia feminină, fiecare ulei esențial este ales cu atenție pentru a-ți îndeplini dorințele. Pachetul complet durează 90 de minute și include un masaj full body, care acoperă spatele, picioarele și talpile tale. Mâinile mele pricepute te vor învălui într-un masaj cu pietre calde de jad, oferindu-ți o relaxare profundă și revigorare. Pietrele de jad emană energie și echilibru, eliminând tensiunea acumulată și restabilind fluxul natural de energie în corpul tău. În plus, reflexoterapia adaugă o dimensiune suplimentară acestei experiențe unice. Prin stimularea zonelor reflexe ale picioarelor, vei simți o revigorare și echilibrare profundă, ajutându-ți corpul să strălucească în toată splendoarea sa feminină. Iar pentru a-ți răsplăti fidelitatea, oferim un beneficiu special: la achiziționarea unui abonament de 5 sesiuni, primești o sesiune cadou în plus! Astfel, te poți bucura de șase sesiuni în total, ajutându-te să îți menții echilibrul și sănătatea în mod constant. Așadar, dragă doamnă, lasă-mă să te ghidez printr-o călătorie de vindecare și armonie, special adaptată nevoilor tale. Ia-ți timp pentru tine și experimentează sinfonia de beneficii pe care terapia SOC, masajul full body cu pietre calde de jad și reflexoterapia le pot oferi. Te aștept cu brațele deschise pentru a începe această călătorie spre bunăstare și frumusețe!

REDUCERE16%

Abonament ARMONIE

1 h, 1250 lei (1500 lei)
Bine ai venit în lumea terapiei SOC (Symphony of the Cells) personalizate cu uleiuri esențiale doTERRA, masaj cu pietre calde de jad și reflexoterapie, conceput special pentru tine, femeie frumoasă! În cadrul acestui pachet unic, vei experimenta o sinergie de 9 uleiuri esențiale cu grad terapeutic doTERRA, selectate cu grijă pentru a satisface nevoile tale specifice. Indiferent dacă dorești să scapi de agitația zilnică, să alini stresul sau să revigorezi energia feminină, fiecare ulei esențial este ales cu atenție pentru a-ți îndeplini dorințele. Pachetul complet durează 60 de minute și include un masaj care acoperă spatele și tălpile tale. Mâinile mele pricepute te vor învălui într-un masaj cu pietre calde de jad, oferindu-ți o relaxare profundă și revigorare. Pietrele de jad emană energie și echilibru, eliminând tensiunea acumulată și restabilind fluxul natural de energie în corpul tău. În plus, reflexoterapia adaugă o dimensiune suplimentară acestei experiențe unice. Prin stimularea zonelor reflexe ale picioarelor, vei simți o revigorare și echilibrare profundă, ajutându-ți corpul să strălucească în toată splendoarea sa feminină. Iar pentru a-ți răsplăti fidelitatea, oferim un beneficiu special: la achiziționarea unui abonament de 5 sesiuni, primești o sesiune cadou în plus! Astfel, te poți bucura de șase sesiuni în total, ajutându-te să îți menții echilibrul și sănătatea în mod constant. Așadar, dragă doamnă, lasă-mă să te ghidez printr-o călătorie de vindecare și armonie, special adaptată nevoilor tale. Ia-ți timp pentru tine și experimentează sinfonia de beneficii pe care terapia SOC, masajul cu pietre calde de jad și reflexoterapia le pot oferi. Te aștept cu brațele deschise pentru a începe această călătorie spre bunăstare și frumusețe!
Relaxare
REDUCERE25%

Armonie Vibrațională

1 h, 150 lei (200 lei)
Învață să te relaxezi și să te reconectezi cu tine însuți printr-o experiență unică de armonizare și vindecare. Serviciul meu "Armonia Sonoră" îmbină minunat băile cu sunet și utilizarea bolurilor tibetane pentru a crea o experiență profundă de eliberare a stresului și echilibrare a energiei. În timpul sesiunii, vei fi înconjurat de sunetele liniștitoare ale bolurilor tibetane, care creează vibrații terapeutice pentru corp și minte. Aceste sunete ajută la relaxare profundă, la alinierea chakrelor și la eliberarea energiei blocate.

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

5.00
20 evaluări
RS
Raluca S.
5 din 5
Super relaxant!
AD
Anamaria D.
5 din 5
Servicii de calitate, profesionalism
LH
Lacramioara H.
5 din 5
O atmosfera imbietoare, o energie profunda, o stare de bine extraordinară. Am avut parte de o introspecție profunda și revelatoare , Roxana mi a fost o călăuză sinceră și protectoare iar ritualul cu uleiuri mi a activat toate simțurile. Am plecat de acolo cu 2 mantre puternice in minte, cu o stare generala de relaxare si mult mai increzatoare in mine. Multumesc si recomand cu toata increderea.
imagine profil Nicolici
Nicolici C.
5 din 5
Sunt foarte incantata de masajul pe care mi l-a facut Roxana. A fost o combinatie de stari faine de liniste, relaxare dar in acelasi timp si de un entuziasm extraordinar. Interactiunea a fost minunata. O recomand cu drag🤗

Contact:

Alexandru Deparateanu 12, București
Program de lucru
Închis acum • Deschide Marți la 10:00
Luni
Închis
Marți
10:00 - 20:00
Miercuri
10:00 - 20:00
Joi
10:00 - 20:00
Vineri
Închis
Sâmbătă (azi)
Închis
Duminică
Închis
Descoperă un masaj relaxant cu pietre de jad și uleiurile esențiale cu grad terapeutic doTERRA și reflexoterapie. Oferă-ți răsfățul pe care îl meriți, regăsind echilibrul și energie feminină. Experimentează relaxare profundă, echilibru și revigorare. Programările se validează în urma plății online.
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4