profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10

Centrul Holistic ALIGN

5.00(42 evaluări)
Alexandru Deparateanu 12, București
imagine profil Centrul Holistic ALIGN

Alege serviciu

MASAJ

Pachet REGAL QUEEN

1 h 30 min, 330 lei
Bine ai venit în lumea terapiei Symphony of the Cells (SOC) personalizate cu uleiuri esențiale doTERRA, masaj cu pietre calde de jad și reflexoterapie, gândit special pentru tine, femeie puternică și frumoasă! În cadrul acestui pachet unic, vei experimenta o sinergie de 9 uleiuri esențiale doTERRA CPTG Certified Pure Tested Grade™, selectate cu grijă pentru a satisface nevoile tale specifice. Fie că vrei să scapi de agitația zilnică, să alini stresul sau să revigorezi energia feminină, fiecare ulei esențial este ales cu atenție pentru a-ți îndeplini dorințele. Detalii Pachet: Durata: 90 de minute Masaj full body: Acoperind spatele, picioarele și tălpile tale, mâinile mele pricepute te vor învălui într-un masaj cu pietre calde de jad, oferindu-ți o relaxare profundă și revigorare. Pietrele de jad emană energie și echilibru, eliminând tensiunea acumulată și restabilind fluxul natural de energie în corpul tău. Reflexoterapie: Aceasta adaugă o dimensiune suplimentară experienței tale. Prin stimularea zonelor reflexe ale picioarelor, vei simți o revigorare și echilibrare profundă, ajutându-ți corpul să strălucească în toată splendoarea sa feminină. Baie de sunet, fumigație și meditație ghidată: Experimentează puterea vindecătoare a sunetului prin utilizarea instrumentelor muzicale sacre precum bolurile tibetane, gong și clopoțeii Koshi, care te vor ajuta să îți echilibrezi chakrele și să îți eliberezi blocajele energetice. Adăugăm meditație ghidată pentru a-ți calma mintea și fumigație cu Palo Santo. De Ce Să Alegi Masajul Regal? Lasă-mă să te ghidez printr-o călătorie de vindecare și armonie, special adaptată nevoilor tale. Ia-ți timp pentru tine și experimentează sinfonia de beneficii pe care terapia SOC, masajul full body cu pietre calde de jad și reflexoterapia le pot oferi. Relaxare și Revigorare: Eliberează-te de stresul zilnic și restabilește-ți echilibrul interior. Energie și Echilibru: Pietrele calde de jad și uleiurile esențiale îți vor revitaliza corpul și spiritul. Revigorare Profundă: Reflexoterapia te ajută să îți restabilești energia și să îți echilibrezi corpul. Începe Călătoria Ta! Alocă 15 minute suplimentare pentru acomodarea cu spațiul și savurarea ceaiului aromat de la final. Te aștept cu brațele deschise pentru a începe această călătorie spre bunăstare și frumusețe! Rezervă-ți locul acum și descoperă adevărata putere a terapiei Symphony of the Cells, masajului cu pietre calde de jad și reflexoterapiei. Programarea devine valabilă în urma confirmării telefonice. Programările anulate cu mai puțin de 24 de ore în avans se consideră efectuate.

Pachet REGAL KING

1 h 30 min, 330 lei
Bine ai venit în lumea terapiei Symphony of the Cells (SOC) personalizate cu uleiuri esențiale doTERRA, masaj cu pietre calde de jad și reflexoterapie, gândit special pentru tine, bărbat puternic și rafinat! În cadrul acestui pachet unic, vei experimenta o sinergie de 9 uleiuri esențiale doTERRA CPTG Certified Pure Tested Grade™, selectate cu grijă pentru a satisface nevoile tale specifice. Fie că vrei să scapi de agitația zilnică, să alini stresul sau să revigorezi energia masculină, fiecare ulei esențial este ales cu atenție pentru a-ți îndeplini dorințele. Detalii Pachet: Durata: 90 de minute Masaj: Acoperind spatele, tălpile, mâinile și scalpul tău, mâinile mele pricepute te vor învălui într-un masaj cu pietre calde de jad, oferindu-ți o relaxare profundă și revigorare. Pietrele de jad emană energie și echilibru, eliminând tensiunea acumulată și restabilind fluxul natural de energie în corpul tău. Reflexoterapie: Aceasta adaugă o dimensiune suplimentară experienței tale. Prin stimularea zonelor reflexe ale picioarelor, vei simți o revigorare și echilibrare profundă, ajutându-ți corpul să strălucească în toată splendoarea sa masculină. Baie de sunet, fumigație și meditație ghidată: Experimentează puterea vindecătoare a sunetului prin utilizarea instrumentelor muzicale sacre precum bolurile tibetane, gong și clopoțeii Koshi, care te vor ajuta să îți echilibrezi chakrele și să îți eliberezi blocajele energetice. Adăugăm meditație ghidată pentru a-ți calma mintea și fumigație cu Palo Santo. De Ce Să Alegi Masajul Regal? Lasă-mă să te ghidez printr-o călătorie de vindecare și armonie, special adaptată nevoilor tale. Ia-ți timp pentru tine și experimentează sinfonia de beneficii pe care terapia SOC, masajul full body cu pietre calde de jad și reflexoterapia le pot oferi. Relaxare și Revigorare: Eliberează-te de stresul zilnic și restabilește-ți echilibrul interior. Energie și Echilibru: Pietrele calde de jad și uleiurile esențiale îți vor revitaliza corpul și spiritul. Revigorare Profundă: Reflexoterapia te ajută să îți restabilești energia și să îți echilibrezi corpul. Începe Călătoria Ta! Alocă 15 minute suplimentare pentru acomodarea cu spațiul și savurarea ceaiului aromat de la final. Te aștept cu brațele deschise pentru a începe această călătorie spre bunăstare și frumusețe! Rezervă-ți locul acum și descoperă adevărata putere a terapiei Symphony of the Cells, masajului cu pietre calde de jad și reflexoterapiei. Programarea devine valabilă în urma confirmării telefonice. Programările anulate cu mai puțin de 24 de ore în avans se consideră efectuate.

Pachet ARMONIE

1 h, 270 lei
Bine ai venit în lumea terapiei Symphony of the Cells (SOC) personalizate cu uleiuri esențiale doTERRA, masaj cu pietre calde de jad și reflexoterapie, concepută special pentru tine, femeie puternică și frumoasă! În cadrul Masajului Armonie, vei experimenta o sinergie unică de 9 uleiuri esențiale doTERRA CPTG Certified Pure Tested Grade™, selectate cu grijă pentru a satisface nevoile tale specifice. Fie că ai nevoie de o pauză relaxantă de la agitația zilnică, de alinare pentru stresul cotidian sau de revitalizare a energiei feminine, fiecare ulei esențial este ales cu atenție pentru a-ți îndeplini dorințele. Detalii Pachet: Durata: 60 de minute Masaj: Acoperind spatele și tălpile tale, mâinile mele pricepute te vor învălui într-un masaj cu pietre calde de jad, oferindu-ți confort și relaxare profundă, exact așa cum merită o femeie ca tine. Pietrele de jad emană energie și echilibru, facilitând eliminarea tensiunii acumulate și restabilind fluxul natural de energie în corpul tău. Reflexoterapie: Aceasta adaugă o dimensiune suplimentară experienței tale. Prin stimularea zonelor reflexe ale picioarelor, vei simți o revigorare și echilibrare profundă, ajutându-ți corpul să strălucească în toată splendoarea sa feminină. Baie de sunet, fumigație și meditație ghidată: Experimentează puterea vindecătoare a sunetului prin utilizarea instrumentelor muzicale sacre precum clopoțeii Koshi, care te vor ajuta să îți echilibrezi chakrele și să îți eliberezi blocajele energetice. Adăugăm meditație ghidată și Palo Santo pentru integrare. De Ce Să Alegi Masajul Armonie? Lasă-mă să te ghidez printr-o călătorie de vindecare și armonie, special adaptată nevoilor tale. Ia-ți timp pentru tine și pentru sinfonia de beneficii pe care terapia SOC, masajul cu pietre calde de jad și reflexoterapia le pot oferi. Relaxare și Confort: Eliberează-te de stresul zilnic și găsește-ți liniștea interioară. Energie și Echilibru: Pietrele calde de jad și uleiurile esențiale îți vor revitaliza corpul și spiritul. Revigorare Profundă: Reflexoterapia te ajută să îți restabilești energia și să îți echilibrezi corpul. Începe Călătoria Ta Alocă 15 minute suplimentare pentru acomodarea cu spațiul și savurarea ceaiului aromat de la final. Te aștept cu brațele deschise pentru a începe această călătorie spre bunăstare și frumusețe! Rezervă-ți locul acum și descoperă adevărata putere a terapiei Symphony of the Cells, masajului cu pietre calde de jad și reflexoterapiei. Programarea devine valabilă în urma confirmării telefonice. Programările anulate cu mai puțin de 24 de ore în avans se consideră efectuate.
Alte servicii

Pachet Evoluție - Descoperă Calea Ta

2 h, 400 lei
Bine ai venit la Pachetul Evoluție, un program unic ce combină armonios astrologia, starea ta emoțională și puterea uleiurilor esențiale pentru a-ți ghida transformarea. În fiecare ședință, începem cu o verificare emoțională pentru a înțelege nevoile tale din punct de vedere energetic și emoțional. Apoi, cu ajutorul astrologiei, identificăm curentul energetic optim pe care ar trebui să îl urmezi în perioada respectivă. La fel ca pionul ajuns la capătul tablei de șah, fiecare femeie are potențialul de a deveni o regină puternică. Știu că ești Cunoscătoare și Exploratoare, iar eu sunt ghidul tău spre cel mai înalt potențial al tău. Aducem în scenă cele mai îndrăgite elemente din Pachetul Regal - masajul de relaxare cu pietre de jad și reflexoterapia. Acestea completează perfect călătoria ta spre echilibru și armonie interioară. Uleiurile esențiale, selectate cu grijă în funcție de toate aceste date, devin uneltele tale în această călătorie. Fiecare ulei are rolul să amplifice și să susțină procesul tău de evoluție. Această combinație unică face din Pachetul Evoluție alegerea cea mai iubită și mai vândută. Fiecare ședință, programată la Lună Nouă și Lună Plină, te va ghida pas cu pas spre evoluție și transformare personală. Locurile sunt limitate pentru a mă asigura că fiecare dintre voi primește atenția necesară. La final, vei pleca cu o temă pentru acasă, pentru a-ți menține evoluția pe drumul cel bun. Descoperă-ți adevărata putere și potențial cu Pachetul Evoluție. Alege transformarea ta și rezervă-ți locul acum! Programarea devine valabilă în urma confirmării telefonice. Programările anulate cu mai puțin de 24 de ore în avans se consideră efectuate.

Pachet Evoluție - Descoperă Calea Ta

1 h 30 min, 330 lei
Bine ai venit la Pachetul Evoluție, un program unic ce combină armonios astrologia, starea ta emoțională și puterea uleiurilor esențiale pentru a-ți ghida transformarea. În fiecare ședință, începem cu o verificare emoțională pentru a înțelege nevoile tale din punct de vedere energetic și emoțional. Apoi, cu ajutorul astrologiei, identificăm curentul energetic optim pe care ar trebui să îl urmezi în perioada respectivă. La fel ca pionul ajuns la capătul tablei de șah, fiecare femeie are potențialul de a deveni o regină puternică. Știu că ești Cunoscătoare și Exploratoare, iar eu sunt ghidul tău spre cel mai înalt potențial al tău. Aducem în scenă cele mai îndrăgite elemente din Pachetul Armonie - masajul de relaxare cu pietre de jad și reflexoterapia. Acestea completează perfect călătoria ta spre echilibru și armonie interioară. Uleiurile esențiale, selectate cu grijă în funcție de toate aceste date, devin uneltele tale în această călătorie. Fiecare ulei are rolul să amplifice și să susțină procesul tău de evoluție. Această combinație unică face din Pachetul Evoluție alegerea cea mai iubită și mai vândută. Fiecare ședință, programată la Lună Nouă și Lună Plină, te va ghida pas cu pas spre evoluție și transformare personală. Locurile sunt limitate pentru a mă asigura că fiecare dintre voi primește atenția necesară. La final, vei pleca cu o temă pentru acasă, pentru a-ți menține evoluția pe drumul cel bun. Descoperă-ți adevărata putere și potențial cu Pachetul Evoluție. Alege transformarea ta și rezervă-ți locul acum! Programarea devine valabilă în urma confirmării telefonice. Programările anulate cu mai puțin de 24 de ore în avans se consideră efectuate.

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

5.00
42 evaluări
imagine profil Flavia
Flavia C.
5 din 5
Am fost la Roxana in momentul in care am simtit ca aveam cea mai mare nevoie sa ajung la ea. S-au asezat niste ganduri, am plecat mai bogata, dar mai curata. Ii multumesc pentru cat de blanda a fost si atenta si pentru ca mi-a rasfatat toate simturile. Cu siguranta ne revedem, Roxana!
AA
A A.
5 din 5
you are the best
imagine profil Ella
Ella S.
5 din 5
Experienta cu Roxana a fost deosebita, foarte diferit de orice am experimentat pana acum, o calatorie in toate simturile. Recomand cu mare drag
AS
Astrid S.
5 din 5
O experienta minunata de relaxare, stare de bine si plutire.

Contact:

Alexandru Deparateanu 12, București
Program de lucru
Închis acum • Deschide Marți la 10:00
Luni (azi)
Închis
Marți
10:00 - 18:00
Miercuri
13:00 - 21:00
Joi
13:00 - 21:00
Vineri
10:00 - 18:00
Sâmbătă
10:00 - 18:00
Duminică
Închis
Descoperă un masaj relaxant cu pietre de jad și uleiurile esențiale cu grad terapeutic doTERRA și reflexoterapie. Oferă-ți răsfățul pe care îl meriți, regăsind armonia și energia feminină. Experimentează relaxare profundă, echilibru și revigorare. Programările se validează în urma plății online.
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10