profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5

ANDRE MASSAGE

5.00(101 evaluări)
Bulevardul Dacia, Nr. 197, Craiova
imagine profil ANDRE MASSAGE

Alege serviciu

Alte servicii

L.P.G

50 min, 100 lei
Mai mult decat un tratament...o adevarata metoda! Tehnica LPG ajuta la diminuarea tesutului adipos profund, rezistent la dieta si la sport.

Masaj anticelulitic cu bete de bambus

50 min, 100 lei
Masaj anticelulitic cu bete de bambus

Vibromasaj

40 min, 80 lei
Vibromasajul presupune aplicarea automată a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare și a țesuturilor moi ale corpului. Mai exact tehnici de constrângere, legănare, fricționare, frământare, presare – produse prin intermediul vibrațiilor emise. Astfel sunt realizate diferite tipuri de masaj: anticelulitic, drenaj limfatic, spargere a micro și macro nodulilor celulitici, tonifiere a tegumentului, fermitate musculară, peeling.

Drenaj limfatic.

40 min, 70 lei
Costum de presiune aer Presoterapie Corp Slabire Pierdere in greutate Salon Drenaj limfatic

3 MAX-SHAPE

50 min, 100 lei

Abonament masaj

50 min, 600 lei
Abonament masaj relaxare/anticelulitic: 10 sedinte + 1 sedinta cadou - 600

Vezi toate serviciile
Alte servicii

Impachetari tunel infrarosu

50 min, 70 lei
Tunelul cu raze infrarosii reprezinta o sauna moderna cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate a pielii. Datorita modalitatii sale de inchidere, temperatura din interior se va mari iar in acest fel efectul va fi dublu: razele infrarosii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschisi, iar temperatura ridicata din interior va duce la o transpiratie intensiva si mult mai benefica. Caldura oferita de razele infrarosii in cadrul sedintelor de impachetari anticelulita este transmisa in corp pana la nivel celular, astfel incat desi senzatia de disconfort termic este minima, rezultatele sunt de doua ori mai bune. Tunelul cu raze infraroșii este o procedura non-agresivă și non-invazivă pentru organism! Rezultate si beneficii: tratează obezitatea și reduce considerabil greutatea corporală elimină surplusul de apă reținut în corp îmbunătățește circulația sangvină și întărește sistemului imunitar accelerează metabolismul și tranzitului intestinal detoxifiază organismul prin eliminarea substantelor nocive balansează aciditatea și alcalinitatea în organism atenuează durerile de articulații și musculare purificarea si oxigenarea sangelui scadere in greutate si eliminarea celulitei imbunatatirea circulatiei limfo-venoase

Vacuum pentru volumizarea feselor

2 h, 200 lei
Terapia cu vacuum pentru volumizarea feselor este un tratament terapeutic non-invaziv. Procedura se realizează folosind cupe de înaltă calitate, ce creeaza vid in jurul pielii, reușind astfel sa stimuleze musculatura și sa imbunătățească vizibil aspectul epidermei. Avantajul principal al acestui tratament este ca efectele sale sunt instante. Vei putea observa încă de la prima ședință cum fesele tale obțin un efect de lifting natural și fără durere.

Masaj de relaxare

50 min, 80 lei
Acest tip de masaj de relaxare sprijină organismul să-și recapete starea generală de bine și echilibrează sistemul nervos.

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

5.00
101 evaluări
AP
Andreea Catalina P.
5 din 5
Recomand cu incredere! Andreea este o persoana extrem de sincera si prietenoasa, mi-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie, am inteles ce tip de masaj mi se potriveste, iar sedinta a fost cu adevarat minunata. De-abia astept sa revin!
imagine profil Nail Tech/
Nail Tech/ C.
5 din 5
Recomand ⭐️⭐️⭐️⭐️
imagine profil Emilia
Emilia A.
5 din 5
Cea mai buna! 🤗🤗🤗
AC
Anda C.
5 din 5

Contact:

Bulevardul Dacia, Nr. 197, Craiova
Isis Fitness
Program de lucru
Închis acum • Deschide la 11:00
Luni
11:00 - 20:00
Marți
11:00 - 20:00
Miercuri (azi)
11:00 - 20:00
Joi
11:00 - 20:00
Vineri
11:00 - 20:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis
Masaj si remodelare corporala exclusiv pentru femei.
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5