profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15

Adriana Baciu

Mihai Eminescu 9A, Cluj-Napoca
imagine profil Adriana Baciu

Alege serviciu

Epilat ceara unica folosinta

Epilat axile

15 min, 15 lei

Epilat inghinal

30 min, 50 lei

Epilat picior intreg

40 min, 60 lei

Epilat gambe

30 min, 40 lei

Epilat brate

30 min, 40 lei

Epilat ceara full body

1 h, 100 - 200 lei
Valabil doar pentru clientele fidele, la care le cunosc gradul de dificultate, zonele pe care le facem si timpul de executie!
Alte servicii

Microneedling

1 h 30 min, 350 lei
Denumit și terapia de inducție de colagen este un tratament care stimulează producerea de colagen prin microînțepăturile provocate. Acestea stimulează epidermul bogat în factori de creștere și fibroblaștii din derm. Factorii de crestere ajuta la îngroșarea epidermului ca el sa devina mai gros, mai puternic sa reziste in fața factorilor de stres, a radicalilor liberi etc. In derm, microînțepăturile produc inflamatie iar ca raspuns, fibroblastii produc colagen pentru a ajuta la vindecare. Dupa varsta de 25 de ani, productia de colagen începe să scadă. Topic, colagenul, fiind o proteină cu moleculă mare nu prea reușește să treacă de epiderm. Si cum colagenul si fibrele de elastina sunt zidul pielii noastre, trebuie stimulat să le producă. Prin aceste microcanale provocate, se pot introduce și substanțe active sterile în funcție de natura problemelor cu care se confrunta tenul in momentul respectiv: -cu rol de hidratare -antioxidante -antiaging -impotriva petelor pigmentare -diferite pete postacneice -etc

Oxygeneo by Pollogen

1 h 30 min, 350 lei
Oxygeneo este un tratament inovativ de reînnoire celulara si care oferă simultan 3 tratamente: -de exfoliere -de oxigenare -de infuzare de ingrediente active. Oxygeneo își are inspirația din mofetele cu emanații de CO2 cunoscute si pentru inducerea procesului natural de oxigenare. Prin stimularea acestui efect, Oxygeneo by Pollogen declanșează o reacție corporală care trimite oxigen in zona tratată.

Peeling chimic

1 h, 250 - 300 lei
Peelingul chimic este procesul de îndepărtare controlată a unei parti din stratul cornos al pielii prin aplicarea unor substanțe cu rol exfoliant. Atat substantele cat si si ph-ul acestora se aleg in functie de problema tratată. Peeling-urile pe care le realizez pot fi superficiale sau medii.

Hydradermabraziune

1 h 30 min, 250 lei
Hydradermabraziunea este un tratament facial de curățare, exfoliere și de hidratare: -celulele moarte sunt îndepărtate de la suprafata pielii - acizii curăță porii -acidul hialuronic introdus ajuta la menținerea hidratării. Se personalizeaza în funcție de nevoile tenului, nu are nevoie de perioada de recuperare.

Microdermabraziune

1 h, 150 - 180 lei
Microdermabraziunea este un procedeu cosmetic de exfoliere mecanica. Adaptabil aproape tuturor tipurilor de ten, poate fi realizat ca si sedință de sine stătătoare sau integrat ca si pas de curățare in majoritatea tratamentelor faciale care necesită o curatățare in prealabil. NU “scoate” punctele negre. Dacă ar fi așa ar fi prea agresiv si ar veni la pachet si cu capilare sparte si ce rost mai are tenul nostru fără puncte negre dar împânzit cu capilare sparte.

Pensat

20 min, 35 lei

Vezi toate serviciile

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

Momentan nu sunt suficiente evaluări pentru a afișa o medie
FS
Flavia S.
5 din 5
CO
Cristina O.
5 din 5
IV
Iulia-Mara V.
5 din 5
imagine profil Raluca
Raluca C.
5 din 5

Contact:

Mihai Eminescu 9A, Cluj-Napoca
Program de lucru
Închis acum • Deschide la 10:00
Luni
10:00 - 19:00
Marți
10:00 - 18:00
Miercuri
10:00 - 18:00
Joi (azi)
10:00 - 19:30
Vineri
10:00 - 16:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15