profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22
profile-image-23
profile-image-24
profile-image-25
profile-image-26
profile-image-27
profile-image-28
profile-image-29
profile-image-30
profile-image-31
profile-image-32
profile-image-33
profile-image-34
profile-image-35
profile-image-36
profile-image-37
profile-image-38
profile-image-39
profile-image-40
profile-image-41
profile-image-42
profile-image-43
profile-image-44
profile-image-45
profile-image-46
profile-image-47
profile-image-48
profile-image-49
profile-image-50
profile-image-51
profile-image-52
profile-image-53
profile-image-54
profile-image-55
profile-image-56
profile-image-57
profile-image-58
profile-image-59
profile-image-60
profile-image-61
profile-image-62
profile-image-63
profile-image-64
profile-image-65
profile-image-66
profile-image-67
profile-image-68
profile-image-69
profile-image-70
profile-image-71
profile-image-72
profile-image-73

Adina Paunescu

4.98(345 evaluări)
Strada Dezrobirii 160, Craiova
imagine profil Adina Paunescu

Alege serviciu

FORMA & ARANJAT

01. Tuns dama - par MEDIU / LUNG

1 h, 100 lei
spalat + tuns + aranjat * fiola hidratare / reparare (optional) + 50 lei *curatare siliconi (optional) + 50 lei ❗️Pentru par foarte lung(trecut de jumatatea spatelui) , se va selecta serviciul “02. Tuns dama par FOARTE LUNG “ ! Plata CASH !

02. Tuns dama - par FOARTE LUNG

1 h 20 min, 120 lei
spalat + tuns + aranjat * fiola hidratare/reparare ( optional)+50lei *curatare siliconi (optional) +50lei Este necesara alegerea corecta a acestui serviciu, de catre persoanele cu par foarte lung ( trecut de jumatatea spatelui) pentru a putea primi timpul necesar spalatului, tunsului si aranjatului acestuia. Plata CASH!

Tuns fetita

45 min, 80 lei
tuns + aranjat fetita pana in 10 ani! Spalatul copilului se va face acasa, cu maxim o zi inainte de programare. Serviciu destinat fetitelor pana in 10 ani. Plata CASH!

Spalat&aranjat sau coafat simplu

1 h 15 min, 100 - 150 lei
Indreptat sau bucle par natural. Pentru EXTENSII, serviciu separat! * fiola hidratare/reparare (optional) + 50lei *curatare siliconi (optional) +50 lei ❗️Vineri & sambata & duminica este disponibil serviciul “Spalat&aranjat sau coafat simplu de weekend”. Plata CASH!

Spalat&aranjat sau coafat simplu WEEKEND (vineri/sambata /duminica)

1 h 15 min, 130 lei
Indreptat sau bucle la perie sau placa par natural. Pentru EXTENSII exista serviciu separat! *vineri,sambata sau in afara orelor de program! * fiola hidratare/reparare (optional) +50lei *curatare siliconi (optional) + 50 lei Plata CASH!

Spalat aranjat sau coafat simplu EXTENSII

2 h, 150 - 200 lei
spalat+uscat+aranjat extensii *tratament rapid (optional) +50lei Plata CASH!

ABONAMENT 4 sedinte spalat&aranjat

1 h 20 min, 300 lei
Abonament 4 sedinte de spalat&aranjat, valabil 5 saptamani, in afara weekendului si a sarbatorilor, pentru clientele cu par scurt, mediu si lung. ❗️NU❗️ se fac abonamente clientelor cu extensii sau par foarte lung.
CULOARE

Nuantare vopsea demipermanenta/gloss

1 h 45 min, 200 - 300 lei
Nuantare vopsea demipermanenta sau gloss . *tratament rapid (optional) +50lei ❗️Reducere daca nuantarea se face cu alt serviciu de tip tratament. Plata CASH!

Vopsit radacina (fara decolorare)

2 h, 220 lei
vopsit rad. cu vopsea + spalat + aranjat * tratament rapid (optional) + 50lei Plata CASH!

Vopsit par scurt/mediu

2 h, 220 - 290 lei
vopsit + tratament + spalat + aranjat par scurt/par mediu . *fiola hidratare (optional) +50 lei Pretul variaza in functie de lungimea si desimea parului. ❗️Parul mediu NU depaseste nivelul umerilor! DACA ESTE NEVOIE DE DESCHIDERE pe par deja vopsit, este necesara o discutie pentru a stabili toate detaliile. Plata CASH !

Vopsit par lung

2 h 30 min, 290 - 390 lei
vopsit + tratament + tuns + spalat + aranjat par lung. *fiola hidratare(optional) +50 lei Pretul variaza in functie de lungimea si desimea parului. DACA ESTE NEVOIE DE DESCHIDERE pe par deja vopsit, este necesara o discutie pentru a stabili toate detaliile. Plata CASH !

Vopsit par foarte lung

3 h, 400 - 500 lei
Vopsit + tratament + tuns + spalat + aranjat par foarte lung ( trecut de jumatatea spatelui) . *fiola hidratare (optional) +50lei Pretul variaza in functie de lungimea si desimea parului. DACA ESTE NEVOIE DE DESCHIDERE pe par deja vopsit, este necesara o discutie pentru a stabili toate detaliile. Plata CASH !

Decolorat radacina

3 h, 350 lei
Decolorat rad + tratament + nuantare + tuns + spalat + aranjat . ❗️Pentru radacina mai mare de 3 cm, costul serviciului creste. Plata CASH!

Vezi toate serviciile
TRATAMENTE PAR (lungimi&varfuri)

Tratament rapid

1 h 15 min, 250 lei
reconstructie+hidratare+cuticula

Tratament COMBO scalp&par

2 h 45 min, 450 - 600 lei
Constienta ca de multe ori ne lipseste timpul, ca si pretul este foarte important, vin cu o noutate in serviciile mele! COMBO scalp&par te ajuta la un pret mai mult decat corect , sa obtii curatarea scalpului de care toata lumea are nevoie de 1-2 ori pe an si o reconstructie SAU hidratare a parului. ❗️DIAGNOZA scalpului se face cu o trico camera profesionala (zoom x30) si este GRATUITA! Plata CASH!

Tratament reconstructie SAU hidratare

1 h 30 min, 280 - 400 lei
(Include spalat+tratament+spalat+aranjat) Tratamente profesionale care patrund in profunzimea firelor de par, in cortex, redand rezistenta&elasticitatea sau hidratarea&stralucirea acestuia cand este deteriorat , indiferent de cauzele deteriorarii. Se face un test al parului la inceputul programarii si se stabileste tipul de tratament potrivit tie! Pretul variaza in functie de lungimea si desimea parului. ❗️Pentru parul foarte lung sau foarte des, pretul este in jur de 400 lei si ar fi bine sa discutam inainte de programare! Bonus tratament pentru cuticula ! Plata CASH!

Tratament par umplere de tip botox

2 h, 280 - 370 lei
(Include spalat+tratament+spalat+ aranjat) Tratament de hidratare si umplere tip botox, ideal pentru parul degradat, uscat si foarte uscat, lipsit de greutate.Pretul variaza in functie de lungimea si desimea parului. Daca parul se rupe, are nevoie intai de RECONSTRUCTIE! Tratament pentru cuticula cadou. Plata CASH!

Tratament dubla reconstructie

2 h 30 min, 390 - 500 lei
2 tratamente reparatoare profesionale, intr-o singura sedinta, pentru par extrem de degradat, care se rupe si cand este atins. Repararea este mult mai mare decat la o reconstructie simpla, la un pret avantajos. Tunsul de varfuri este bonus daca il doresti! Pretul difera in functie de lungimea si desimea parului! Pentru cel extrem de lung, acesta poate fi mai mare decat suma trecuta in descriere. Plata CASH!

Tratament MAGIC 3 in 1 : reconstructie&hidratare&cuticula

2 h 15 min, 390 - 550 lei
3 tratamente profesionale intr-o singura sedinta, pentru par foarte degradat, care se rupe, se incurca, este lipsit de stralucire , indiferent din ce motive a ajuns asa. Tunsul de varfuri este bonus daca il doresti! Pretul difera in functie de lungimea si desimea parului! Pentru cel extrem de lung, acesta poate fi mai mare decat suma trecuta in descriere. Plata CASH!

Vezi toate serviciile
TRATAMENTE TRICOLOGICE ( scalp) DIAGNOZA TRICO CAMERA GRATUITA

TRATAMENT curatare scalp BARBATI

1 h, 170 lei
Acest tratament este destinat persoanelor care sufera de sebuum in exces, pentru care spalatul des sau zilnic al parului a devenit o corvoada. Este o curatare a dopurilor de sebuum din profunzimea scalpului, unde foliculul pilos sufera deja de lipsa oxigenului, care poate duce la caderea parului sau la dermatita seboreica. De asemenea poate fi de folos celor cu matreata uscata sau grasa, dermatita seboreica sau psoriazis. Pata CASH ! ❗️Diagnoza se face cu o trico camera profesionala (zoom x30) si este GRATUITA!

Tratament detox scalp

1 h 15 min, 250 lei
Elimina reziduurile de styling, cele cauzate de poluare, energizează și revitalizează părul și scalpul, prevenind în același timp problemele și dezechilibrele, datorită acțiunii combinate a cărbunelui de bambus, a cafeinei și a extractului de germeni de grâu. Potrivit pentru toate tipurile de par/scalp, cu sau fara probleme. Acest serviciu nu include aranjatul parului, ca timp sau pret, ci doar uscarea acestuia. Plata CASH! ❗️Diagnoza se face cu o trico camera profesionala (zoom x30) si este GRATUITA!

Tratament curatare sebuum sau/si matreata

1 h 30 min, 250 lei
Acest tratament este destinat persoanelor care sufera de sebuum in exces, pentru care spalatul des sau zilnic al parului a devenit o corvoada. Este o curatare a dopurilor de sebuum din profunzimea scalpului, unde foliculul pilos sufera deja de lipsa oxigenului, care poate duce la caderea parului sau la dermatita seboreica. Se continua acasa , cu produsele recomandate si sfaturile necesare utilizarii acestora. Acest serviciu nu include aranjatul parului, ca timp sau pret, ci doar uscarea acestuia. Plata CASH! ❗️Diagnoza se face cu o trico camera profesionala (zoom x30) si este GRATUITA!

Tratament regenerare sau/si anti cadere

1 h 30 min, 250 lei
Este o curatare profunda a scalpului, speciala pentru persoanele care se lupta cu caderea parului sau deja sufera de alopecie, dar si pentru cele care doresc sa intareasca firele de la radacina acestora. Pentru un par mai des, mai puternic. Se continua acasa , cu produsele recomandate si sfaturile necesare utilizarii acestora. Acest serviciu nu include aranjatul parului, ca timp sau pret, ci doar uscarea acestuia. Plata CASH! ❗️Diagnoza se face cu o trico camera profesionala (zoom x30) si este GRATUITA!

Tratament calmare dermatita seboreica / psoriazis

1 h 30 min, 280 lei
Tratament calmare dermatita seboreica sau psoriazis. Special creeat pentru scalpul sensibil, afectat de una din aceste probleme. PLATA CASH ❗️Diagnoza se face cu o trico camera profesionala (zoom x30) si este GRATUITA!

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

4.98
345 evaluări
imagine profil Simona
Simona D.
5 din 5
Un om extraordinar si o buna profesionista!
imagine profil Elena
Elena G.
5 din 5
Minunata !
imagine profil Catalina
Catalina B.
5 din 5
Cele mai bune tratamente pentru par le găsiți aici , iar placa cu keratina face minuni , parul rămâne strălucitor și fin timp de 4 zile .Recomand din tot sufletul !
imagine profil Iulia
Iulia C.
5 din 5
Adina asculta, Adina înțelege, Adina rezolva problema. O recomand cu căldură!

Contact:

Strada Dezrobirii 160, Craiova
Program de lucru
Închis acum • Deschide Vineri la 15:00
Luni
15:00 - 19:00
Marți
15:00 - 19:00
Miercuri
15:00 - 19:00
Joi (azi)
15:00 - 19:00
Vineri
15:00 - 19:00
Sâmbătă
9:00 - 13:00
Duminică
Închis
In domeniu de 8 ani, pun pret pe sanatatea scalpului si a parului si m-am specializat in tratamente. Produse profesionale si cursuri frecvente, pt a oferi servicii de top. Fb:Pārul tāu,de Adina Pāunescu Ig:parultaudeadinapaunescu TikTok:adina.paunescu YouTube: ParulTauDeAdinaPaunescu 📲0723200681
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22
profile-image-23
profile-image-24
profile-image-25
profile-image-26
profile-image-27
profile-image-28
profile-image-29
profile-image-30
profile-image-31
profile-image-32
profile-image-33
profile-image-34
profile-image-35
profile-image-36
profile-image-37
profile-image-38
profile-image-39
profile-image-40
profile-image-41
profile-image-42
profile-image-43
profile-image-44
profile-image-45
profile-image-46
profile-image-47
profile-image-48
profile-image-49
profile-image-50
profile-image-51
profile-image-52
profile-image-53
profile-image-54
profile-image-55
profile-image-56
profile-image-57
profile-image-58
profile-image-59
profile-image-60
profile-image-61
profile-image-62
profile-image-63
profile-image-64
profile-image-65
profile-image-66
profile-image-67
profile-image-68
profile-image-69
profile-image-70
profile-image-71
profile-image-72
profile-image-73