profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22
profile-image-23
profile-image-24
profile-image-25
profile-image-26
profile-image-27
profile-image-28
profile-image-29
profile-image-30
profile-image-31
profile-image-32
profile-image-33
profile-image-34
profile-image-35
profile-image-36
profile-image-37
profile-image-38
profile-image-39
profile-image-40
profile-image-41
profile-image-42
profile-image-43
profile-image-44
profile-image-45
profile-image-46
profile-image-47
profile-image-48
profile-image-49
profile-image-50
profile-image-51
profile-image-52
profile-image-53
profile-image-54
profile-image-55
profile-image-56
profile-image-57
profile-image-58
profile-image-59
profile-image-60
profile-image-61
profile-image-62
profile-image-63
profile-image-64
profile-image-65
profile-image-66
profile-image-67
profile-image-68
profile-image-69
profile-image-70
profile-image-71
profile-image-72

Adina Paunescu

4.99(224 evaluări)
Strada Dezrobirii 160, Craiova
imagine profil Adina Paunescu

Alege serviciu

FORMA & ARANJAT

01. Tuns dama - par MEDIU / LUNG

1 h, 100 lei
spalat + tuns + aranjat * cu tratament rapid(optional) + 50 lei * Pentru par foarte lung(trecut de jumatatea spatelui) , se va selecta serviciul “02. Tuns dama par FOARTE LUNG “ ! Plata CASH !

02. Tuns dama - par FOARTE LUNG

1 h 30 min, 120 lei
spalat + tuns + aranjat * cu tratament rapid( optional)+50lei Este necesara alegerea corecta a acestui serviciu, de catre persoanele cu par foarte lung ( trecut de jumatatea spatelui) pentru a putea primi timpul necesar spalatului, tunsului si aranjatului acestuia. Plata CASH!

Tuns fetita

45 min, 80 lei
tuns + aranjat fetita pana in 10 ani! Spalatul copilului se va face acasa, cu maxim o zi inainte de programare. Serviciu destinat fetitelor pana in 10 ani. Plata CASH!

Spalat&aranjat sau coafat simplu

1 h 20 min, 100 lei
Indreptat sau bucle par natural. Pentru EXTENSII, serviciu separat! * fiola tratament (optional) + 30 lei ❗️Vineri & sambata & duminica este disponibil serviciul “Spalat&aranjat sau coafat simplu de weekend”. Plata CASH!

Spalat&aranjat sau coafat simplu WEEKEND (vineri/sambata /duminica)

1 h 20 min, 130 lei
Indreptat sau bucle la perie sau placa par natural. Pentru EXTENSII exista serviciu separat! *vineri,sambata sau in afara orelor de program! * fiola tratament (optional) + 30 lei Plata CASH!

Spalat aranjat sau coafat simplu EXTENSII

2 h 15 min, 100 - 150 lei
spalat+uscat+aranjat extensii Plata CASH!

ABONAMENT 4 sedinte spalat&aranjat

1 h 20 min, 280 lei
Abonament 4 sedinte de spalat&aranjat, valabil 6 saptamani, in afara weekendului si a sarbatorilor, pentru clientele cu par scurt, mediu si lung. ❗️NU❗️ se fac abonamente clientelor cu extensii sau par foarte lung.
CULOARE

Vopsit radacina (fara decolorare)

2 h, 200 lei
vopsit rad. cu vopsea + spalat + aranjat * fiola tratament (optional) + 30 lei Plata CASH!

Vopsit par scurt/mediu

2 h, 200 - 270 lei
vopsit + tratament + spalat + aranjat par scurt/par mediu . Pretul variaza in functie de lungimea si desimea parului. ❗️Parul mediu NU depaseste nivelul umerilor! DACA ESTE NEVOIE DE DESCHIDERE pe par deja vopsit, este necesara o discutie pentru a stabili toate detaliile. Plata CASH !

Vopsit par lung

2 h 30 min, 290 - 360 lei
vopsit + tratament + tuns + spalat + aranjat par lung. Pretul variaza in functie de lungimea si desimea parului. DACA ESTE NEVOIE DE DESCHIDERE pe par deja vopsit, este necesara o discutie pentru a stabili toate detaliile. Plata CASH !

Vopsit par foarte lung

3 h, 400 - 500 lei
Vopsit + tratament + tuns + spalat + aranjat par foarte lung ( trecut de jumatatea spatelui) . Pretul variaza in functie de lungimea si desimea parului. DACA ESTE NEVOIE DE DESCHIDERE pe par deja vopsit, este necesara o discutie pentru a stabili toate detaliile. Plata CASH !

Decolorat radacina

3 h, 330 lei
Decolorat rad + tratament + nuantare + tuns + spalat + aranjat . ❗️Pentru radacina mai mare de 3 cm, costul serviciului creste. Plata CASH!

Decolorat par scurt/mediu

3 h 30 min, 350 - 500 lei
Decolorat + tratament + nuantare + tuns + spalat + aranjat . ❗️Parul scurt/mediu este cel care NU depaseste nivelul umerilor! Pentru culorile fantezie,este nevoie de consultanta. Te rog sa ma contactezi! Plata CASH!

Vezi toate serviciile
TRATAMENTE PAR (lungimi&varfuri)

Tratament COMBO scalp&par

2 h 45 min, 370 - 470 lei
Constienta ca de multe ori ne lipseste timpul, ca si pretul este foarte important, vin cu o noutate in serviciile mele! COMBO scalp&par te ajuta la un pret mai mult decat corect , sa obtii curatarea scalpului de care toata lumea are nevoie de 1-2 ori pe an si o reconstructie SAU hidratare a parului. ❗️DIAGNOZA scalpului se face cu o trico camera profesionala (zoom x30) si este GRATUITA! Plata CASH!

Tratament reconstructie SAU hidratare

2 h, 270 - 370 lei
(Include spalat+tratament+spalat+aranjat) Tratamente profesionale care patrund in profunzimea firelor de par, in cortex, redand rezistenta&elasticitatea sau hidratarea&stralucirea acestuia cand este deteriorat , indiferent de cauzele deteriorarii. Se face un test al parului la inceputul programarii si se stabileste tipul de tratament potrivit tie! Pretul variaza in functie de lungimea si desimea parului. ❗️Pentru parul foarte lung sau foarte des, pretul este in jur de 400 lei si ar fi bine sa discutam inainte de programare! Bonus tratament pentru cuticula ! Plata CASH!

Tratament par umplere de tip botox

2 h, 270 - 370 lei
(Include spalat+tratament+spalat+ aranjat) Tratament de hidratare si umplere tip botox, ideal pentru parul degradat, uscat si foarte uscat, lipsit de greutate.Pretul variaza in functie de lungimea si desimea parului. Daca parul se rupe, are nevoie intai de RECONSTRUCTIE! Tratament pentru cuticula cadou. Plata CASH!

Tratament dubla reconstructie

2 h 45 min, 370 - 470 lei
2 tratamente reparatoare profesionale, intr-o singura sedinta, pentru par extrem de degradat, care se rupe si cand este atins. Repararea este mult mai mare decat la o reconstructie simpla, la un pret avantajos. Tunsul de varfuri este bonus daca il doresti! Plata CASH!

Tratament MAGIC 3 in 1 : reconstructie&hidratare&cuticula

2 h 45 min, 370 - 470 lei
3 tratamente profesionale intr-o singura sedinta, pentru par foarte degradat, care se rupe, se incurca, este lipsit de stralucire , indiferent din ce motive a ajuns asa. Tunsul de varfuri este bonus daca il doresti! Plata CASH!

LAMINARE par SCURT / MEDIU

1 h 20 min, 140 - 180 lei
Cel mai nou trend in lumea parului! Laminarea este potrivita pentru parul natural dar si pentru parul vopsit. Cu cat parul este mai sanatos, cu atat efectul este mai mare! ALEGE, te rog, serviciul in functie de lungimea parului, pentru a-ti putea acorda timpul necesar! Plata CASH!

Vezi toate serviciile
TRATAMENTE TRICOLOGICE ( scalp) DIAGNOZA TRICO CAMERA GRATUITA

TRATAMENT curatare scalp BARBATI

1 h, 170 lei
Acest tratament este destinat persoanelor care sufera de sebuum in exces, pentru care spalatul des sau zilnic al parului a devenit o corvoada. Este o curatare a dopurilor de sebuum din profunzimea scalpului, unde foliculul pilos sufera deja de lipsa oxigenului, care poate duce la caderea parului sau la dermatita seboreica. De asemenea poate fi de folos celor cu matreata uscata sau grasa, dermatita seboreica sau psoriazis. Pata CASH ! ❗️Diagnoza se face cu o trico camera profesionala (zoom x30) si este GRATUITA!

Tratament detox scalp

1 h 30 min, 250 lei
Elimina reziduurile de styling, cele cauzate de poluare, energizează și revitalizează părul și scalpul, prevenind în același timp problemele și dezechilibrele, datorită acțiunii combinate a cărbunelui de bambus, a cafeinei și a extractului de germeni de grâu. Potrivit pentru toate tipurile de par/scalp, cu sau fara probleme. Acest serviciu nu include aranjatul parului, ca timp sau pret, ci doar uscarea acestuia. Plata CASH! ❗️Diagnoza se face cu o trico camera profesionala (zoom x30) si este GRATUITA!

Tratament curatare sebuum sau/si matreata

1 h 30 min, 250 lei
Acest tratament este destinat persoanelor care sufera de sebuum in exces, pentru care spalatul des sau zilnic al parului a devenit o corvoada. Este o curatare a dopurilor de sebuum din profunzimea scalpului, unde foliculul pilos sufera deja de lipsa oxigenului, care poate duce la caderea parului sau la dermatita seboreica. Se continua acasa , cu produsele recomandate si sfaturile necesare utilizarii acestora. Acest serviciu nu include aranjatul parului, ca timp sau pret, ci doar uscarea acestuia. Plata CASH! ❗️Diagnoza se face cu o trico camera profesionala (zoom x30) si este GRATUITA!

Tratament regenerare sau/si anti cadere

1 h 30 min, 250 lei
Este o curatare profunda a scalpului, speciala pentru persoanele care se lupta cu caderea parului sau deja sufera de alopecie, dar si pentru cele care doresc sa intareasca firele de la radacina acestora. Pentru un par mai des, mai puternic. Se continua acasa , cu produsele recomandate si sfaturile necesare utilizarii acestora. Acest serviciu nu include aranjatul parului, ca timp sau pret, ci doar uscarea acestuia. Plata CASH! ❗️Diagnoza se face cu o trico camera profesionala (zoom x30) si este GRATUITA!

Tratament calmare dermatita seboreica / psoriazis

1 h 30 min, 250 lei
Tratament calmare dermatita seboreica sau psoriazis. Special creeat pentru scalpul sensibil, afectat de una din aceste probleme. PLATA CASH ❗️Diagnoza se face cu o trico camera profesionala (zoom x30) si este GRATUITA!

Alege specialistul

Recenzii și evaluări:

4.99
224 evaluări
AA
Ange A.
5 din 5
Recomand cu toată increderea!😍😊
imagine profil Roxana
Roxana A.
5 din 5
Foarte profesionistă și pasionată ❤️ cu siguranță voi reveni. By the way, apreciez sfaturile pe care mi le-a dat în ceea ce privește îngrijirea părului meu, mulțumesc!🤗
MR
Mihaela R.
5 din 5
Minunat! 🥰Adina este o persoana foarte atenta si comunicativa. O recomand tuturor celor care nu au mai fost de foarte mult timp la o tunsoare si sunt tematori ca poate nu vor fii intelesi, Adina o sa va inteleaga si nu o sa va judece nici daca doriti sa taiati 1 cm din par. 😍😍
imagine profil Constantina-Adina
Constantina-Adina G.
5 din 5
A doua oara vin la Adina si nu pot sa plec decat foarte multumita!! Recomand din sulfet!!

Contact:

Strada Dezrobirii 160, Craiova
Program de lucru
Închis acum • Deschide Luni la 10:00
Luni
10:00 - 15:30
Marți
10:00 - 17:30
Miercuri
10:00 - 18:30
Joi
10:00 - 19:00
Vineri
10:00 - 19:00
Sâmbătă (azi)
9:00 - 15:00
Duminică
Închis
Am experienta de 6 ani in domeniu si pun mare pret pe sanatatea parului. Clientele mele au parte de tratamente la vopsit si/sau decolorat. Pe cele noi, cu par deteriorat sau foarte deteriorat , le astept cu drag, sa reparam ce altii ar crede ca doar foarfeca rezolva. Produse profesionale de calitate si cursuri de perfectionare facute frecvent, toate pentru a putea oferi servicii de top. Facebook : Pārul tāu, de Adina Pāunescu Instagram: parultaudeadinapaunescu TikTok : adina.paunescu
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18
profile-image-19
profile-image-20
profile-image-21
profile-image-22
profile-image-23
profile-image-24
profile-image-25
profile-image-26
profile-image-27
profile-image-28
profile-image-29
profile-image-30
profile-image-31
profile-image-32
profile-image-33
profile-image-34
profile-image-35
profile-image-36
profile-image-37
profile-image-38
profile-image-39
profile-image-40
profile-image-41
profile-image-42
profile-image-43
profile-image-44
profile-image-45
profile-image-46
profile-image-47
profile-image-48
profile-image-49
profile-image-50
profile-image-51
profile-image-52
profile-image-53
profile-image-54
profile-image-55
profile-image-56
profile-image-57
profile-image-58
profile-image-59
profile-image-60
profile-image-61
profile-image-62
profile-image-63
profile-image-64
profile-image-65
profile-image-66
profile-image-67
profile-image-68
profile-image-69
profile-image-70
profile-image-71
profile-image-72