profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18

Magic touch micropigmentare

Strada Șipote, Ploiești
imagine profil Magic touch micropigmentare

Programează-te la:

imagine profil Oana
Oana Ristache
Profesionist

Corectie forma și culoare tatuaj vechi Eyeliner

3 h 0 min, 800 lei
Aceasta procedura corecteaza un tatuaj deja existent. Dacă pigmentul este in pleoapa de foarte mulți ani 90% sanse sa aveți nevoie de retuș pentru a obține rezultatul dorit. Dar asta putem vedea după vindecarea primei proceduri. Prețul nu include procedura de retuș care trebuie făcută după 5 săptămâni pentru obtinerea rezultatului dorit. Procedura nu este dureroasa și in caz de sensibilitate se vor folosi creme anestezice aplicate local.

Corectie forma și culoare tatuaj vechi Sprancene

3 h 0 min, 600 lei
Este vorba despre corectarea formei și culorii tatuajul existent in sprânceană. Deoarece nu știu ce pigment a fost folosit anterior nu pot garanta reacția și rezultatul. Sunt 50% sanse sa aveți nevoie de un retuș, in funcție de cum arată sprâncenele înainte de procedura. Detaliile se discuta fata-n fata. Prețul nu include procedura de retuș care trebuie făcută după 5 săptămâni pentru obtinerea rezultatului dorit. Procedura nu este dureroasa și in caz de sensibilitate se vor folosi creme anestezice aplicate local.

Corectie forma și culoare tatuaj vechi buze

3 h 30 min, 800 lei
Aceasta procedura corecteaza un tatuaj deja existent in buze. Dacă pigmentul este in buze de foarte mulți ani 90% sanse sa aveți nevoie de retuș și chiar inca o procedura pentru a obține rezultatul dorit. Dar asta putem vedea după vindecarea primei proceduri. Prețul nu include procedura de retuș care trebuie făcută după 5 săptămâni pentru obtinerea rezultatului dorit. Procedura nu este dureroasa și in caz de sensibilitate se vor folosi creme anestezice aplicate local.

Micropigmentare Eyeliner

3 h 0 min, 700 lei
Eyeliner sau dunga de la ochi… care niciodată nu va iese egala sau perfecta; dunga care nu va tine mai mult de 2-3 ore in zile răcoroase. Dacă vreti sa scăpați de grija machiajului atunci aceasta procedura este pentru dumneavoastră. In general folosesc pigmenti permanenți pentru ca majoritatea clientelor vor acest machiaj sa țină ani de zile, dacă nu chiar pentru totdeauna. La cererea clientei pot folosi pigmenti cosmetici(semipermanenti). Orice culoare valabilă la cerere. Prețul nu include procedura de retuș care trebuie făcută după 5 săptămâni pentru obtinerea rezultatului dorit. Procedura nu este dureroasa și in caz de sensibilitate se vor folosi creme anestezice aplicate local.

Micropigmentare Sprancene

2 h 30 min, 500 lei
Vorbim despre micropigmentarea sprancenelor naturale, care nu au fost tatuate anterior. In prima ședința, măsuram, trasăm și micropigmentam sprâncenele după forma dorita și culoarea similară firului de par din sprânceană. Apoi veți merge acasă și veți urma sfaturile de întreținere. Prețul nu include procedura de retuș care trebuie făcută după 5 săptămâni pentru obtinerea rezultatului dorit. Procedura nu este dureroasa și in caz de sensibilitate se vor folosi creme anestezice aplicate local.

Micropigmentare buze

3 h 0 min, 700 lei
Aceasta procedura îți corecteaza forma buzelor și da nuanță mult dorita. Buzele se inflamează după procedura dar apoi revin la forma inițială, cu o forma perfecta și culoarea aleasa. Nu se injectează nimic in buze. Culoarea pigmentului se estompează 40% deoarece buzele sunt folosite și intra in contact cu produse de consistentă și temperaturi diferite. In general prefer sa folosim pigment permanent pentru ca nu se dispare din piele de tot dar, dacă doriti putem folosi pigment coametic(semipermanent). Prețul nu include procedura de retuș care trebuie făcută după 5 săptămâni pentru obtinerea rezultatului dorit. Procedura nu este dureroasa și in caz de sensibilitate se vor folosi creme anestezice aplicate local.

Micropigmentare scalp

3 h 30 min, 500 - 4000 lei
Micropigmentarea scalpului este o procedura pentru persoanele care suferă de alopecie, calviție sau par rar. Procedura se poate face indiferent dacă parul este lung sau scurt, dacă sunteți femeie sau bărbat. Procedura se face in 2-3 sedinte (la distanta de 1-2 săptămâni), in funcție de cât de mare este zona unde se lucrează. Prețul difera in funcție de zona lucrata. Procedura nu este dureroasa și in caz de sensibilitate se vor folosi creme anestezice aplicate local.

Retuș Eyeliner

1 h 30 min, 400 lei
Vorbim despre retusul făcut la 5 săptămâni după prima procedura(procedura efectuată in salonul nostru). Acum vom stabiliza culoarea, perfecționa forma (in cazul in care a suferit modificări) și se pot face mici modificări la cerere (codite puțin mai lungi, mai groase)

Retuș anual

3 h 0 min, 500 - 700 lei
Dacă nu sunteți clienta noastra atunci procedura de retuș anual se refera la procedura de Corectie (vedeți descrierea și costul procedurii dorite in lista de servicii)

Retuș buze

2 h 30 min, 400 lei
Vorbim despre retusul făcut la 5 săptămâni după prima procedura(procedura efectuată in salonul nostru). Acum vom stabiliza culoarea, perfecționa forma (in cazul in care a suferit modificări) și se pot face mici modificări la cerere (nuanță mai închisă)

Retuș sprancene

1 h 30 min, 350 lei
Vorbim despre retusul făcut la 5 săptămâni după prima procedura(procedura efectuată in salonul nostru). Acum vom stabiliza culoarea, perfecționa forma (in cazul in care a suferit modificări) și se pot face mici modificări la cerere (Sprancene puțin mai lungi, mai groase)

Recenzii și evaluări:

Momentan nu sunt suficiente evaluări pentru a afișa o medie

Contact:

Strada Șipote, Ploiești
Program de lucru
Închis acum • Deschide Joi la 10:00
Luni
10:00 - 18:00
Marți
10:00 - 18:00
Miercuri (azi)
10:00 - 18:00
Joi
10:00 - 18:00
Vineri
10:00 - 16:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis
0728 741 711
Servicii de micropigmentare: Sprancene, Buze și Eyeliner
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15
profile-image-16
profile-image-17
profile-image-18