profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15

Ana Naicu Make-up Artist

Aleea III Siloz, Craiova, Romania
imagine profil Ana Naicu Make-up Artist

Programează-te la:

imagine profil Ana
Ana Naicu
Profesionist

Machiaj de mireasa

2 h 0 min, 250 lei
Cand urmeaza cel mai frumos si important eveniment din viata ta, sunt sigura ca iti doresti sa ai cel mai de impact machiaj. Acesta trebuie sa fie luminos, sa scoata frumusetea naturala in evidenta, fara ochi prea stridenti, intrucat accentul se va pune pe buze perfecte si ten flawless. Pe fata vor fi aplicate mai multe tehnici diferite de pregatire a tenului, ca machiajul sa reziste 24h agitatiei, rasetelor, plansetelor. Cand vine vorba despre poza, machiajul trebuie sa fie impecabil pentru a nu parea obosite in ele. inainte de programarea aceasta, recomand si cred cu tarie ca proba machiajului de mireasa este esentiala. Viziteaza si serviciul "Proba machiaj de mireasa" pentru mai multe detalii despre acesta.

Machiaj de seară

2 h 0 min, 175 lei
Machiajul de seara depinde foarte mult de tinuta pe care o porti, iar tinuta, la randul ei, de evenimentul la care vei participa. Lucrurile acestea le vom discuta inainte de programare, pentru a-mi da mai usor seama de ce culori/texturi ti s-ar potrivi tie. Accentul machiajului il punem pe ochi/buze si ten, ca mai apoi rezultatul sa fie de laudat. Machiajul poate fi unul simplu, de efect SAU unul indraznet, strident, de asemenea, de efect😍 Genele false vor fi nelipsite din machiajele de seara, au un impact imens de care ne vom ocupa la studio. timpul de lucru necesar este intre 90-130min, in functe de complexitatea machiajului.

Machiaj de zi

1 h 10 min, 135 lei
Machiajul de zi consta intr-o infrumusetare lejera, cu produse de calitate superioara, un machiaj ce confera luminozitate, trasaturi evidentiate, un ten flawless, cu accent pe buze. Un machiaj ce poate fi purtat cu usurinta pe timp de zi, la o cununie, o reuniune sau doar o simpla iesire la restaurant. Simplu si de impact, in culori neutre, cu gene false naturale.

Pachet Wow Brow stilizare + laminare sprancene

60 min, 100 lei

Proba machiaj de mireasa

1 h 50 min, 200 lei
Proba machiajului de mireasa este esentiala pentru ziua cea mare, intrucat vom discuta despre toti pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pana la ziua nuntii pentru ca tenul sa aiba un aspect luminos natural, vom schimba idei si vom realiza machiajul pe care il veti purta la marele eveniment. Pentru mai multe informatii despre machiajul de mireasa vizioneaza detaliile de la serviciul "Machiaj de mireasa"

Recenzii și evaluări:

Momentan nu sunt suficiente evaluări pentru a afișa o medie
imagine profil Ioana
Ioana P.
5 din 5
imagine profil Ana
Ana N.
5 din 5
LN
Loredana N.
5 din 5
Machiaj impecabil , foarte bine realizat care a rezistat pe tot parcursul zilei. You are the best , Ana ! ❤️

Contact:

Aleea III Siloz, Craiova, Romania
Program de lucru
Deschis acum
Luni
14:30 - 19:00
Marți
14:30 - 19:00
Miercuri
14:30 - 19:00
Joi
14:30 - 19:00
Vineri
14:30 - 19:00
Sâmbătă
5:00 - 19:30
Duminică (azi)
5:00 - 19:30
0723 640 642
Dupa peste doi ani de pregatire intensiva cu cele mai noi tehnici de make-up invatate de la CELE MAI APRECIATE si DE SUCCES make-up artiste din tara dar si de afara, ca Olga Tomina, Sandra Dergunova, Viktoria Grishina, Octavia Haiduc, Evy Constantin si multe altele, dau start programarilor si va astept cu mare entuziasm❤️
profile-image-0
profile-image-1
profile-image-2
profile-image-3
profile-image-4
profile-image-5
profile-image-6
profile-image-7
profile-image-8
profile-image-9
profile-image-10
profile-image-11
profile-image-12
profile-image-13
profile-image-14
profile-image-15