Scapă de grija programărilor

Cu MERO, clienţii tăi se programează online, iar tu ai mai mult timp să te ocupi de afacerea ta

Vreau cont de profesionist

Mută carneţelul de programări în online

Profilul tău MERO este personalizat nevoilor tale. Îţi poţi lista serviciile pe care le oferi, programul de lucru precum şi poze cu lucrările tale.

Clienţii se programează singuri în 3 paşi simpli: aleg serviciul, ziua şi ora dorită şi programarea este gata.

Tu deţii controlul absolut. Accesează agenda şi vezi ce programări ai în curs. Poţi modifica, şterge sau adăuga programări noi. Totul de pe telefonul tău mobil.

Vino în comunitatea MERO

50.000

de utlizatori care au încercat platforma

150.000

de programări procesate în ultimul an

50

de oraşe din întreaga tară unde suntem prezenţi

De ce să foloseşti MERO?

Programări online

Clienţii tăi se pot programa chiar şi atunci când nu le poţi răspunde la telefon

Gestionarea agendei

Foloseşte telefonul mobil şi vezi imediat ce programări ai în curs. Te anunţăm când ai o programare nouă sau când una este anulată. Programările făcute de clienţii tăi nu se pot suprapune, însă tu poţi face asta

Fără programări neonorate

Se poate întâmpla ca un client să uite de programare şi să nu vină. Noi le reamintim clienţilor tăi de programare printr-o notificare în aplicaţie.

Siguranţa programărilor

Înainte ca un client să îşi poată face o programare, îi verificăm numărul de telefon printr-un cod de 6 cifre trimis prin SMS pe numărul lui.

Bază de date cu clienţi

În orice moment poţi vedea lista cu toţi clienţii care ţi-au trecut pragul. În plus, istoricul clientului îţi arată, pentru fiecare, ce programări a avut, pentru ce servicii sau dacă şi-a anulat vreo programare.

Ai mereu agenda plină

Chiar dacă nu mai sunt locuri disponibile, un client se poate înregistra în aşteptare şi este notificat dacă ţi se eliberează un loc în agendă.

Te ajutăm să te promovezi

Împreună cu profilul tău MERO venim în sprijinul tău cu echipa de marketing care te poate ajuta să îţi promovezi afacerea pe Facebook sau Instagram cu materiale personalizate, fară costuri în plus.

Suntem alături de tine

Oricând ai întrebări sau nelămuriri, un consultant MERO îţi stă mereu la dispoziţie să te ajute. Scrie-ne pe Facebook sau contactează-ne telefonic.

Vezi ce spun clienţii noştri

Imagine profil client
Octavian Sârbu Concept
Bucureşti
Platforma online MERO este cea mai practica, utila și simpla care își face treaba minunat! Recomand cu cea mai mare încredere această platformă pentru că vă ușurează munca, iar clienții vor avea un feedback pozitiv! Mulțumim întregii echipe pentru tot ajutorul și încrederea acordată! Felicitări! Echipa Octavian Sarbu Concept
Imagine profil client
Ovidiu Mihalache
Râmnicu Vâlcea
Am pierdut destul de mult timp să iau o decizie să lucrez cu o agendă online şi să renunţ la modul clasic, dar acum nu aş mai renunţa niciodată la programările online. Recomand platforma MERO, echipa lor mă ajută imediat cu tot ce am nevoie!
Imagine profil client
Mircea Ioan
Craiova
Felicitări si multe, multe mulţumiri!! Datorită vouă am caştigat TIMP! Şi ce este mai preţios astăzi, decât timpul? Mulţumită vouă, evoluăm cu toţii! Şi prin MERO pot oferi clienţilor mei un serviciu premium, al carui feedback a fost 100% pozitiv! Oamenii iubesc platforma asta pentru că, nu mai depind de programarea facută telefonic într-un anumit interval orar, le este la îndemână oricand, oriunde şi primesc notificări de reamintire care de cele mai multe ori se dovedesc a fi prețioase, în aglomeraţia noastră zilnică. Bravo! MERO 4 ever!!
Fie că lucrezi individual sau ai un salon cu mai mulţi profesionişti, MERO are o ofertă simplă pentru tine

100 Lei / lună

Pentru saloane, preţul creşte cu 100 de lei pentru fiecare 5 profesionişti adăugaţi în plus.

Încearcă MERO gratuit timp de 30 de zile şi vezi de ce oamenii renuntă la carneţelul cu programări.

Vreau cont de profesionist

Copyright © 2021 MERO